ballest 07.05.07, 22:13 www.sonda.pl/wyniki.php3?id=447911&uid=179315 richtig fajnie to wymaniou! ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 22:22 no to faktycznie kupa smiychu:) Odpowiedz Link
dede99 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 22:38 Dosc tak ze Cie na Liscie zostawiol,jako jedynygo z zero glosami;))) Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 22:44 Noja w Jury byli Suoneczko i Bronislaw, to se nie dziwujcie:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 22:46 no toch tera je ciekawy co suzoneczko na to powiy ... Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 22:55 na koncu zawsze wygrou Slezan i Arnoldzik;) Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 23:00 Wszystkie plebiscyty co arnoldzik zrobiou tak se skonczouy, no ja jak wybierajom najwiekszego c..la na forum, no wtedy jest piyrwszy plac tysz zarezerwowany , wiysz do kogo? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 23:18 smol to Ballest, niyma co sie przejmowac takimi pierdouami ... Odpowiedz Link
rybniker Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 07.05.07, 23:34 Wszystkie arnoldowskie sondy to ustawka.niewiem kaj on sie nauczyl takich metod manipulacyjnych.mnie do arnolda zniecheca to,ze on ma siebie za niewiadomo kogo i kazdego traktuje jako przedmiot.pewnie wykorzystije swoich kumpli i zawsze liczy na kogos zamiast na siebie.ja pamietam jego czat jak uzywal tam mojego loginu. On mnie wogole ominol w tej sondzie wylaczajac poza nawias spoleczenstwa tak jak to robili komunisci w PRL.Tylko arnoldziku cwaniaczku ja odnioslem w zyciu sukces .po szkole ,gdy nie umialem znalesc pracy robilem wszystko zeby zarobic na zycie. dzieki doswiadczeniu dostalem sie do jednej z najlepszych firm na swiecie. poza tym umie swoje pieniadze dobrze ulokowac i pomnazac.natomiast ty zawsze szles w zyciu na latwizne i zawsze miales dzieki polsce szanse = stala robota na grubie =odprawka na rozruch firmy itdkontakty kolesiostwo z slezanami i ricusiami.ja od poczatku mialem pod gore ,bo panstwo polskie mnie chcialo zrobic nikim,nie dajac mi szans na start jakie ty miales.sam musze wyrywac zlotowke po zlotowce ,zeby zrealizowac moje plany.moze i mnie wylaczyles w tej sondzie zreszta ja i tak jestem juz przyzwyczajony jako outsider czy to bedzie twoje zdechle forum czy ta zdechla polska Odpowiedz Link
rybniker Arnoldzik wlazi Slezanowi do rzici bez wazeliny 07.05.07, 23:47 co jeszcze na czesc Tow Slezana ?Sonda juz byla moze forum zajta,a potem ulica szkola ? lotnisko w pyrzowicach ? Bardzo bylbym wdzieczny ,aby arnold zaprzestal na swoich zajtach i forach umieszczac symbole Slonska !bo jego dzialalnosc moze Slonsku zaszkodzic,niz pomoc A tak na marginesie jakie jest powiazanie Setta z toba i gazety pl? Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 00:25 biedaku=tak zle cie potraktowali!, a co ty sobie wyobrazales, ze co, wszystko ci sie nalezy?!, zapierdalasz dla siebie, a nie dla kogos, jak ci sie cos nie podoba to zmien klimat, rybniker napisał: > Wszystkie arnoldowskie sondy to ustawka.niewiem kaj on sie nauczyl takich metod > manipulacyjnych.mnie do arnolda zniecheca to,ze on ma siebie za niewiadomo kogo > i kazdego traktuje jako przedmiot.pewnie wykorzystije swoich kumpli i zawsze > liczy na kogos zamiast na siebie.ja pamietam jego czat jak uzywal tam mojego lo > ginu. > On mnie wogole ominol w tej sondzie wylaczajac poza nawias spoleczenstwa tak ja > k > to robili komunisci w PRL.Tylko arnoldziku cwaniaczku ja odnioslem w zyciu > sukces .po szkole ,gdy nie umialem znalesc pracy robilem wszystko zeby zarobic > na zycie. > dzieki doswiadczeniu dostalem sie do jednej z najlepszych firm na swiecie. > poza tym umie swoje pieniadze dobrze ulokowac i pomnazac.natomiast ty zawsze > szles w zyciu na latwizne i zawsze miales dzieki polsce szanse = stala robota n > a > grubie > =odprawka na rozruch firmy itdkontakty kolesiostwo z slezanami i ricusiami.ja o > d > poczatku mialem pod gore ,bo panstwo polskie mnie chcialo zrobic nikim,nie daja > c > mi szans na start jakie ty miales.sam musze wyrywac zlotowke po zlotowce ,zeby > zrealizowac moje plany.moze i mnie wylaczyles w tej sondzie zreszta ja i tak > jestem juz przyzwyczajony jako outsider czy to bedzie twoje zdechle forum czy t > a > zdechla polska ------------------------ Odpowiedz Link
rybniker Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 00:39 cos taki mondry te ?myslisz ,ze jak miszmaszung umiesz zalaczyc to juz mozesz radami ciepac?wiesz chociasz ile drutu potrzeba aby zbrojenie wykonac ? a wasserwoga wiesz co to je ? Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 06:40 szwager_z_laband napisał: > smol to Ballest, niyma co sie przejmowac takimi pierdouami ... Szwager, przeca mnie jego Ankiety kouo rz.ci wiszom;) Tysz se z tego nic nie robiam, tylko uech chciou zwrocic uwaga na podly charakter tego osobnika. Odpowiedz Link
rybniker Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 00:02 Bronislaw to tez bedzie jaki partyzant uspiony.je on jakims krojcokiem po cyganie abo peron wie :- ) po czym.klepie te rymowanki choby jakis nawiedzony czarny DJ z Brooklinu Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 06:52 www.sonda.pl/article.php?art=kontakt sam sie mogecie pisać o wyjaśniynia,ankieta sie jusz downo skończyła i niy wiym jak to działo,że dali sie punkty nabijo Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 07:00 Ankieta sie skonczoua, ale nie do arnoldzika, ona se skonczy , jak arnoldzik z slezankiem dwa pierwsze place miec bydom;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 07:35 ponoć Cie to jusz niy interesowało,a sam widza,że dali sie tym podniecosz,poszukej sie wypowiydź Arnolda o zakończyniu ankiety,a tak po prowdzie to udowodnij najpiyrw ,że to boł ktoś z jurorow a niy kto inny,może som toś abo ktoś z twojich przijacioł zmiynioł a tera udowosz pokrziwdzonego Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 08:17 JESZCZE ROZ POMALUTKU DO SUONECZKA! - m n i e ta W A S Z A A n k i e ta kolo rz.ci wisi! Jou yno dostou link, ze tam nos Arnoldzik zzerowou, bo przegrac nie umiy. Arnoldzik, choc by chiou , to mnie pokrzywdzic nie umiy, do tego to mu trocha intusu brakuje. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 08:21 może i wisi Ci,ale w to niy wierza bo inaczyj byś sam nic niy pisoł yno link do hasioka wyciep,a z drugi strony,może tyn co Ci to posłoł maczoł w tym palce i chcioł yno nom sam ostuda zrobić?dopóki niy udowodnisz ,kto to boł niy wolno Ci tak oszczerczo pisać-- Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 10:05 Suoneczko, ok, to jo cos powia - powiydzmy ize mie niy wisi tera ta sprawa i sie pytom Ciebie jako Ta co miaua aufpasowac coby wszysko bouo bez cyganiynia - czymu Ballest tera tam mo zero guosow? Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 11:20 dopóki niy udowodnisz ,kto to boł niy wolno Ci > > tak oszczerczo pisać He, he, a czymu mi nie wolno ? 1.Ankieta zrobiou Arnoldzik, albo zes uo tym zapomniaua? 2.czymu ja nie zawar, jak sie skonczoua, tylko boua dawni aktywnou? 3.skond se naroz tela guosow u Slezana i Arnoldzika znoduo, manna z nieba spadua 4.nie zes.ej sie za niymi Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 18:43 umiycie znejdywać linki to sie poszukejcie kaj było napisane ,że ankieta sie skończyła i kto zwyciynżoł--ciekawo jestym czymu obrococie sie przeciwko Waszym braciom a niy zewrzecie szeregi jak Wasi wrogowie--to mie richtig ciekawi Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 23:31 Szuoneczko tera nom sam cos imputujesz zamiast odpedziec na grzecznie zadane pytanie - czymu tak robisz? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 23:37 ankieta sie skończyła jusz downo,a co tera tam pokazuje to jo niy wiym,może żyje sie swojim życiym? do mie sprawa sie zakończyła jusz we styczniu,wiync jak coś chcecie wiyncyj wiedzieć to prosze pisać do tyj firmy ankieterskiej,a niy nos pytać i robia to samo co Ballest,bez danio racji zaro psy wiyszo na drugich,niyzbyt to przijymne,co? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 23:44 jo sie niy pytou Ballesta ino Ciebie, bo Tys sie sama w to zaangazowaua dobrowolnie, jak dobrze pamiyntom. Mysla ze jak sie mie ktos cos grzecznie pyto to tysz mu zawsze grzecznie starom sie odpowiadac a niy godom ze se mo som poszukac odpowiedzi. Suoneczko faktym je ze Ballest zadou sam pora dobrych pytan i faktym je do mie ze sprawa delikatnie godajonc je conajmiyj dziwno - Odpowiedz Link
sloneczko1 Laband 08.05.07, 23:53 Arnold poprosioł mnie i Bronka żeby my to sprawdzali wiedzonc ,że to niyumiymy i tu sie pomylou,bo mom przyjaciela co je szpecym od tego i mi to wyjaśnioł i pokozoł a nawet zy mnom to rozwionzoł,wiync byłach obiektywno,ale Wom sie to niy podobało i cały czas nos atakowaliście,w końcu Arnold na moja prośba zakończoł ta ankieta i dobrze wiedzieliście kiedy to było i ogłosioł zwyciynżce- -to co teraz chcecie?to ,że ta ankieta dali sobie żyje swojim życiym to nos jusz nic niy obchodzi,nawet jakby tam kożdymu stukło po 1000 głosow,albo jakby wszystkie sie wykasowały---to je egal do nos,i my niy bydymy do tego wracać-- czy takie wyjaśniyje Cie satysfakcjonuje? a kto je naprowdy dobrym ślonzokiym to i bez ankiety wiymy i niy muszymy udowodniac tego Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 08.05.07, 23:56 czyli mogesz odpedziec ze niywiysz czymu tak sie stauo, ja? ps w kerym momycie jo cie atakowou? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Laband 09.05.07, 00:04 Jo mys´la rze pod wiela ta soonda je we sieci aktywno to korzdy kery je na liscie tyj soondy mo peune prawo krytykowac´ pszekrynty aurora tyj soondy.... www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=447911&uid=179315 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:08 Hanys,wiysz jak było, a kto jest autorym tyj sondy to niy wiym,autorym w synsie zrobiynia pod wzglyndym informatycznym Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:10 chyba ,że Arnold jest takim specem za kierego sie podowoł, on mo swoje forum i idzie sie go o to zapytać bezposrednio ,a niy atakować mie sam abo Bronka,abo przezywać kogoś kogo sam niy ma Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:11 do nos sonda sie zakończyła 4 miesionce tymu i szlus Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:11 jo Cie i Bronka niy atakuja, jo sie ino pytom eli wiysz czymu Ballest tam mo zero punktow tera? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:13 zapytania prosze kierowac do twórcy ankiety,do nos ta sprawa sie zakończyła 4 miesionce tymu Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:14 jo sie Ciebie ino pytom eli wiysz czymu Ballest tera mo tam zero punktow - boisz sie odpedziec? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:16 dość mom z Ballestym wojny,niy zamierzom wsadzać palcow miyndzy drzwi Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:17 niyrozumia czymu niy mogesz mi dac ajnfachowyj i uczciwyj odpowiedzi ... ok, wiyncyj se niy byda pytou. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:21 ponoć rozwionzujesz problymy miyndzy ludźmi w robocie,to tego niy umiysz?--- i niy pytej sie wiyncyj bo cokolwiek powiym to zawsze bydzie źle do kogoś Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:23 chyba,że z Arnoldym niy godosz to jo mu te pytania przekoża Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:23 jo chciou wiedziec czi Ty wiysz czymu tak je, a niy pytouech sie o Arnolda Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:28 niy interesowało mie co je dali z tom ankietom,Arnold ogłosioł zwyciężce, i mioł jom zamknyć,jo mom tysz życie w realu,takie prawdziwe ,a niy użyranie sie na forum z ludżmi kierym zawsze cos niy pasuje,przegrywać tysz czeba umieć a to niy kożdy potrafi Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:30 ale przi okazji tego potrynowałach sie trocha z tym proxy;) musza prziznać,że mom kolege:) szpeca od tego:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:31 prawdziwego SZPECA :) ale niy moga go wyzdradzić Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:32 widza ze dalyj niychcesz odpedziec . juz niymusisz ... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:23 mysla ze najgorzyj je zostawic rzeczy niywyjasnione - to robi niypoczebne niyporozumiynia Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:10 jo in chca wiedziec czi wiysz czymu Ballest tam o zero punktow - mogesz mi na to jednoznacztnie odpedziec abo niy? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 08.05.07, 23:58 www.sonda.pl/article.php?art=kontakt tu idzie napisać o wyjaśniynia, a mie tak trocha nurtuje pytanie: czymu Arnold mioł do mie i Bronka zaufanie a niy do kogo inkszego:)tym bardzi,że mie niy zno osobiście,yno tela co z forum Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 08.05.07, 23:59 jeszcze roz, coby niybouo niyporozumiyn: czyli mogesz odpedziec ze niywiysz czymu tak sie stauo, ja? ps w kerym momycie jo cie atakowou? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Laband 09.05.07, 00:04 możeś niy atakowoł,ale poprzeć tysz mieś niypoparł, pisza ogólnie, jak kiedy byda mieć czas to wroca do tamtego okresu,ale tera niy,tera żyja według moji dywizki co widzisz niżyj Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Laband 09.05.07, 00:10 tera widzisz ze niypoczebies mi zarzucaua ze Cie atakuja - to je jedna rzecz ... ... no i drugo, to dalyj niyodpedziauas mi czi wiysz czymu sie tak stauo czi tysz niywiysz(ze Ballest mo zero punktow a inksze niy)? Odpowiedz Link
builder Re:Podej ten "link" na Forum ballest 08.05.07, 23:44 jaki to niby link ballest dostales?, ballest, ty nic nie dostales oprocz informacji, ze mosz /0/ punktow i tela!, ballest napisał: > JESZCZE ROZ POMALUTKU DO SUONECZKA! > - m n i e ta W A S Z A A n k i e ta kolo rz.ci wisi! > Jou yno dostou link, ze tam nos Arnoldzik zzerowou, bo przegrac nie umiy. > Arnoldzik, choc by chiou , to mnie pokrzywdzic nie umiy, do tego to mu trocha > intusu brakuje. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 23:40 ballest napisał: > Ankieta sie skonczoua, ale nie do arnoldzika, ona se skonczy , jak arnoldzik z > slezankiem dwa pierwsze place miec bydom;) a co ballest?=zazdrosny jestes??, , przeciez nie mozesz byc ciagle ty pierwszy=to nie te czasy ballest ;), - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 08.05.07, 23:46 a jak Ty myslisz, czamu Ballest mo tera zero guosow? Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:20 szwager_z_laband napisał: > a jak Ty myslisz, czamu Ballest mo tera zero guosow? Ty?!, a cou siy sam stalou szwagier-juzes sia zemnom pszeprosil??, -niy mo teroz znaczenia, poprostu niy dostoul gosuw, i pysk dre!, -- Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:21 mogesz odpedziec na pytanie? Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:25 niy wiem?=na tou niy mom podglondu i nik niy mo!, wiym pewnikiem, zy tou niy sprawka Arnolda, i tym bardziej Slezana, dobrey nocki, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:26 jak niywiysz to skond ta pewnosc? Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:31 niy sadza by zarowno Arnolda, jak i Slezana interesowaly takie idiotyzmy!, Arnold jest b.inteligentny gosc=jego nie interesuja takie bzdury=dla mnie to jest absolutny absord!, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:34 a do mie smiysznom je ta anketa tak jak tera wyglondo, i niybardzo wierza we cufale:)) Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:42 jou tysz niy wierza, jednakze niy sondza by Arnold upod tak nisko=to jes praktycznie niemozliwe, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 00:49 musisz ale prziznac ze pytania Ballesta som logiczne - niy neguja Twojyj dobryj woli w stosunku do Arnolda Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:41 kozdy z nos mo swoja logika, i kozdy z nos jak pszistalo na "forum" powinien odpowiadac na jakies (tam) zadane pytania=jak nie chce, to godo; sorry niy chca odpedziec!=(idzie kajs indziej), , z ballestem jes taki wic, zy jak godo uo bele czym to jes online=non stop, a jak mu kiery zadou solidne pytanie to pitou i sznupie we internecie, asz znojdzie odpowiedz, (uona nie musi byc dokladna..) i potem sie kuci sy kozdym, iytyn problem siy poglembiu z roku na rok!, - Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:46 Uobrocosz KOTA do gory nogami! Problem bou taki Broneczku klamco, ze jou ksionszki co uech czytou skanowou , jak uech Slezanowi moje racje tumaczou a uon nic w tym rodzaju nie robiou tylko co innego wymyslou, ale myslam, ze teraz kazdy wiy, ze Holendry byly Niymcy a ich jenzyk tysz do grupy jezykow niemieckich nalezy tak samo jak bawarski. Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 06:42 Suoneczko, nerwuje mnie to, ze tak krecisz, a najgorsze jest to, ze probujesz za to co sie stalo obwiniac tych co sie o to pytajom. Kazdy mou prawo se pytac, tela musisz zrozumiec, a jak Cie sie ftos osobiscie pytou, to nie dowej wymijacych odpowiedzi i nie odpowiadej pytaniem na pytanie,m, szczegolnie, jak Cie se Laband kulturalnie pytou. Z drugi strony wiysz, ze ta sonda boua od Arnolda i uon niom zarzondzou, nawet podglad do IP miou, bo te IP som tukej wkuodou, a nie wierzam w cuda, ze Opelnera i mnie wynulowano a Arnoldzikowi u Slezanowi punkty dano, bo "SONDA" TAK CHCIALA! Myslam, ze sama w w zlotou rybka nie wierzysz i jakes trzy zyczenia? Jeszcze roz, mnie Wasze sondy kolo rzi.i wiszom, ale jak je robicie to nie bydzcie POLOKAMI, yno Slonzokami i byc cie uczciwi. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 12:31 "Ballest - dyskwalifikacja z powodu choroby psychicznej (0)" www.sonda.pl/wyniki.php3?id=447911&uid=179315 Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 12:50 Myslam, ze tera Suoneczko juz ich bronic nie bydzie i nareszcie se kapnie, ze to nie "sonda" robi, tylko tyn co za sondom stoji! ;) Arnoldzik jeszcze nie se nie uobudziou po klesce z wytyczyniem miast w Sredniowieczu, nawet z Braidem probowali manipulowac uoba, ale i tak polskiego prawa lokacyjnego miast nie znolezli. Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 13:01 Takim Arnoldzikom to zawsze na takie wpisy tak odpowiadom. "tylko gupi, albo psychicznie chory kogos psychicznie chorym albo Glupim wyzwie, bo madry tego nigdy nie zrobi, bo na to jest za inteligentny, madry czlowiek sie to najwyzej pomysli!" ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 09.05.07, 17:28 I tu uech sie nie mylou: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=62058257&wv.x=1&v=2&s=0 a Suoneczko juz wrzeszczauo, czymu posondzom Arnoldzika, wiysz czymu, bo jou kojarzam fakty, a Ty tego nie umiysz! Tak richtig, Suoneczko to Twoj Arnoldzik to czuowiek bez kultury, prymityw, jakich malo na forum a jego Etykieta i kultura osobista odpowiada tylko etykiecie jego kumpla Braida, dowodem tego som ankiety na najwiekszego C.ULA na forum, Slowka w rodzaju scierwo itp. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 12:26 • do Arnolda sloneczko1 09.05.07, 00:24 + odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=61980851 prosze,odpowiedz na pytania kiere sam som dowane i czymuś tyj ankiety niy usunoł jusz 4 miesionce tymu? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 12:33 "Wszystkie sondaze sa czynne, miedzy innymi dlatego, ze stanowia jakis slad po dawnych pomyslach." Tyn slad po dawnych pomyslach to by musiou dac´ do archiwum! Arnoldowi idzie bardzi sam o zaciyranie sladoow z wynikoow tychrze dawnych pomysloow! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 12:39 logicznie myslonc na to wauazi Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 13:13 To nic innego , yno zacieranie sladow, myslou, ze juz zodyn linki do jego "prugajstwa nie znejdzie" a najgorsze , jest to ze najpiyrw se wypiorou, ze uon to nie zrobiou, (tu widac, jaki wredyn charakter mou) asz nu nerwy pusciouy i dou wpis uo umyslowo chorym;) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 17:12 Logicznie myslonc to dajesz rzici Szwager. Ody mje to bydzie alles. Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 21:40 Arnoldziku, Ty tysz nic innego anbietowac nie umiysz, oprocz pora wulgaryzmow i niewiedzy na wszystkie mozliwe tematy. Faktem jest, ze z Tobom sie nie idzie na zodyn konkretny temat unterhaltowac, bo co nom chcesz ty bietowac, a jak dali nie wiesz to sie skumajesz z Braidem! Takou to je ta Twoja niby slonskou natura. Ty mosz pieronowego pecha, bo wszystko co do rynki chycisz se w "Sche.sse" uobrocou, tys je taki nieudacznik w polskich rynkach, ale takich jak ty jest jeszcze pora na forach. Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:58 kogo mosz mosz jeszcze na mysli miszczu?, wymien:.......................................................... teroz mosz (pole dou popisu)! - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:22 niyfajnie godosz - a szkoda ze niy poradzisz spokojnie przedstawic swoje stanowisko/argumynty Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:34 Laband, tylko se nie rob sorgow, mnie tysz tyn wpis nerwowou, ale uon chyba inaczy nie umiy! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 07:57 W przypadku tego paranoika czas na argunmynty juz downo sie skonczyl. Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 09:17 Arnoldziku, mozesz se wic jak chcesz, my Ci szachrajstwo udowodniyli, a Twojim jedynem argumentem zawsze bouo uobrazanie, bo na cos innego nie ma placu w twoji szary komoreczce. Lec po pomoc do Braidzika, moze Ci tyn zacny POOLAK pomoze. ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 09:51 no to postarej sie to wyjsnic reszcie tych kerych zaproszoues do guosowania we tym wybiyraniu Slonzoka Forum. Uwarzosz ze my niy momy prawa sie Ciebie pytac czymu to zmiynioues? Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 10:06 Laband, przeca uon to wyjasniou, mnie zbadou i stwierdziou, ze jou psychicznie chory je, - a w statucie przeca napisou, ze bydzie kazdego kandydata osobiscie badou! Mom tylko pytanie, czymu on tych chorych psychicznie dopiero po glosowaniu nuluje? Czyzby tu ftos inny chory bou? ;) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 10:33 Glosowanie sie downo skonczylo. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 10:39 to wszyscy wiymy - pytanie ale stawiomy se i Ciebie inksze przeca Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 11:06 Jo juz odpedziou, jak mosz jeszcze pytania, to wiysz kaj mje znojdziesz. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 11.05.07, 11:07 niyodpedzious, ale egal - jo ci za to odpowiym tak jak i suoneczkowi = niymusisz juz odpowiadac. Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 11.05.07, 12:00 niypoczebnie ale narazioues tym na szwank Suoneczko i Bronka - oni ci to bydom miec za zue chociosz ci tego najprowdopodobniyj niy pedzom. Odpowiedz Link
arnold7 Re: ps 11.05.07, 14:36 Niy wplontuj w to Sloneczka i Bronka, to jes z twojij strony podlo prowokacja. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ps 11.05.07, 16:08 arnold7 napisał: > Niy wplontuj w to Sloneczka i Bronka, to jes z twojij strony podlo prowokacja. Pszeca rzs´ ich soom wploontou dajoonc im "Mozliwosc obserwacji logow" Tukej mosz tyn twooj post dlo pszipoomniynio: ===================================================== • Final arnold7 31.12.06, 13:15 + odpowiedz www.rajza.home.pl/ Mozliwosc obserwacji logow majom Sloneczko i Bronek, jo sie robia wolne do jutra. Jak mo byc szpas, to proponuja uczciwo zabawa, coby potym willi niy musiol sie zas tak deklarowac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=54703190&a=54957248 =========================================================================== "Doksztalc sie ograniczony w wiedzy czlowieku, zanim zas cos palniesz." Odpowiedz Link
arnold7 Re: ps 11.05.07, 16:40 Glosowanie skonczylo sie dos downo, zeby nawet tako ciymno pala jak ty to zauwazyla. Od tego czasu ani Sloneczko, ani Bronek ni majaom zodnyj odpowiedzialnosci za ta sonda i s niczego sie niy muszom tumaczyc. A co do wos, lewacke hampelmany, a prawie korzdy najmita waszego zortu, podciepow i nyjofitow ,ze gorszych sie niy znojdzie we Rajchu, jes skarzony lewactwym, beztorz somrzescie zbyt prymitywni, coby wpas na to, ze ta sonda po ogloszyniu wynikow jes juz ino prywatnom wlasnosciom jejij wlasciciela i gowno mocie do tego, co uon s niom robi. I coby niy uobrazic przyzwojitych Slonzokow, to zaznaczom, ze mom na mysli HH, miszcza i jim podobnych. Odpowiedz Link
ballest Re: ps 11.05.07, 20:51 Arnoldziku, czy Ty Twoja pijanou szarou komoreczka nie nadwerezosz? Reprezentujesz tu na forum prawicowe nacjonalistyczne polskie poglondy , jak sie nalezy na prawdziwego Gorola, kery oprocz tego, ze go Jankiel kiedys swoim ulubionym instrumentem nazwou, jeszcze nic do Slonska nie zrobiou, tylko mu szkodzi, chwolonc Polska i USA za ich agresja w Iraku. Po co takim strugaczom konikow jak Arnoldzik je autonomia Slonska, dyc uoni swoim poparciem dlo Polokow udowodniajom, ze jom nie chcom. Te wszystkie wpisy Bronislawa i Arnoldzika, to tylko zaslona dymna , zeby sie zodyn nie kapnou, jakou polityka za kulisami robiom! Zreszta zbratanie sie Arnoldzika z Braidem jest tego najlepszym dowodem. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 11.05.07, 22:40 Arnold czi Ty niy widzisz ze wszyskich obrazosz? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ps 11.05.07, 23:16 arnold7 napisał: > Glosowanie skonczylo sie dos downo, zeby nawet tako ciymno pala jak ty to > zauwazyla. Od tego czasu ani Sloneczko, ani Bronek ni majaom zodnyj > odpowiedzialnosci za ta sonda i s niczego sie niy muszom tumaczyc. A co do wos, > lewacke hampelmany, a prawie korzdy najmita waszego zortu, podciepow i > nyjofitow ,ze gorszych sie niy znojdzie we Rajchu, jes skarzony lewactwym, > beztorz somrzescie zbyt prymitywni, coby wpas na to, ze ta sonda po ogloszyniu > wynikow jes juz ino prywatnom wlasnosciom jejij wlasciciela i gowno mocie do > tego, co uon s niom robi. I coby niy uobrazic przyzwojitych Slonzokow, to > zaznaczom, ze mom na mysli HH, miszcza i jim podobnych. Pszeczytej se lepi regulamin serwisu www.sonda.pl "zanim zas cos palniesz" www.4free.pl/article.php?art=regulamin 2. Konto oraz komponenty mogą być wykorzystywana tylko zgodnie z obowiązującym prawem oraz zasadami netykiety sieciowej. Niedopuszczalne jest wykorzystywanie konta oraz komponentów do celów powszechnie uznanych za szkodliwe, niewłaściwe, nielegalne lub niemoralne. 3. Niedopuszczalne jest wykorzystywanie komponentów na stronach o treściach niezgodnych z polskim prawem, etyką, w tym także o charakterze pornograficznym, wzywającym do nienawiści rasowej, etnicznej, wyznaniowej, propagującej przemoc oraz godzących w dobro naszego serwisu. 4. Użytkownikiem serwisu 4free.pl może być zarówno osoba fizyczna, firma jak i instytucja. Podmioty te mogą używać komponenty do celów o charakterze zarówno komercyjnym jak i niekomercyjnym. 6. CATALIST może usunąć konto z systemu 4free.pl oraz wszystkie przypisane do niego komponenty bez ostrzeżenia, jeśli: * komponenty zostały wykorzystane niezgodne z obowiązującymi normami prawnymi, obyczajowymi lub etycznymi lub regulaminem * nazwa konta jest wyrażeniem powszechnie uznanym za obraźliwe lub niezgodne z dobrymi obyczajami, * podane przez użytkownika dane i informacje o stronie są nieprawdziwe * komponenty będą używane niezgodnie z ich przeznaczeniem * użytkownik rażąco łamie zasady Netykiety "Doksztalc sie ograniczony w wiedzy czlowieku, zanim zas cos palniesz." > beztorz somrzescie zbyt prymitywni, coby wpas na to, ze ta sonda po ogloszyniu > wynikow jes juz ino prywatnom wlasnosciom jejij wlasciciela i gowno mocie do > tego, co uon s niom robi. twoja sonda??????? twojasonda -> www.sonda.pl Copyright (c) 2000-2007 CATALIST systemy multimedialne. Wszelkie prawa zastrzeżone. Pszeczytej se lepi regulamin serwisu www.sonda.pl "zanim zas cos palniesz" Odpowiedz Link
ballest Arnoldzik, to nieudacznik polski! 11.05.07, 23:45 Hanys, ale Arnoldzik czytac ze zrozumieniem nie umiy, albo ues cos takego kedys juz u niego zauwazou. To prymityw I klassy gorolski, przez to tak Goroli tysz chwoli, a jak dali nie poradzi to po pomoc do Slezanka i Bredzika! "> 2. Konto oraz komponenty mogą być wykorzystywana tylko zgodnie z obowiązującym > prawem oraz zasadami netykiety sieciowej. Niedopuszczalne jest wykorzystywanie > konta oraz komponentów do celów powszechnie uznanych za szkodliwe, niewłaściwe, > nielegalne lub niemoralne." Oj, to mu moze tera zaszkodzic! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnoldzik, to nieudacznik polski! 12.05.07, 11:32 Haha, downoch sie tak niy usmiol:) Odpowiedz Link
arnold7 Re: ps 12.05.07, 11:40 Gdybym nie wiedzial, ze pisze to czolowy przyglup na FGGG, to nie smialbym sie moze az tak bardzo jak teraz: * komponenty zostały wykorzystane niezgodne z obowiązującymi normami prawnymi, obyczajowymi lub etycznymi lub regulaminem * nazwa konta jest wyrażeniem powszechnie uznanym za obraźliwe lub niezgodne z dobrymi obyczajami, * podane przez użytkownika dane i informacje o stronie są nieprawdziwe * komponenty będą używane niezgodnie z ich przeznaczeniem * użytkownik rażąco łamie zasady Netykiety I czekam niecierpliwie, az, ciezko ograniczony czlowieku, zglosisz to do serwisu www.sonda.pl :)) Odpowiedz Link
ballest Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 12.05.07, 13:57 "W Polsce normą jest nieprzyjmowanie prawdy do wiadomości. Oczywiście tej niewygodnej prawdy. Lepsza ułuda, choć potem zguba?" Rafal.A.Ziemkiewicz Moj ulubiony polski publicysta, autor „POLACTWA“!!! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 28.05.07, 21:19 Az zol niy podniysc tyn wontek:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 28.05.07, 21:21 zol to je paczec jak sie zerecie Odpowiedz Link
arnold7 Re: Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 28.05.07, 21:23 Przeuoczyl rzes zalozyciela tego idiotycznego wontku? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 28.05.07, 21:27 jo nic niy przeoczou Odpowiedz Link
ballest Re: Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 28.05.07, 23:00 Madry nigdy kogos gupim nie wyzwie, bo na to je za inteligentny, on se to najwyzyj pomysli! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Arnoldzika , przedstawiciela Polactwa! 28.05.07, 23:51 arnold7 napisał: > Przeuoczyl rzes zalozyciela tego idiotycznego wontku? www.grusskartenfreunde.de/images/cards/fun/fun16.gif Odpowiedz Link
builder Re:To ty kultury nie masz za grosz! 10.05.07, 22:51 iy "bydlo" robisz wszendzie kay sie pojawisz! ballest napisał: > I tu uech sie nie mylou: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=62058257&wv.x=1&v=2&s=0 > a Suoneczko juz wrzeszczauo, czymu posondzom Arnoldzika, wiysz czymu, bo jou > kojarzam fakty, a Ty tego nie umiysz! > > Tak richtig, Suoneczko to Twoj Arnoldzik to czuowiek bez kultury, prymityw, > jakich malo na forum a jego Etykieta i kultura osobista odpowiada tylko > etykiecie jego kumpla Braida, dowodem tego som ankiety na najwiekszego C.ULA > na forum, Slowka w rodzaju scierwo itp. > Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:48 ballest!=ty wszystkich wyzywasz co ci racji nie chce dac dobrowolnie=moja osobe wyzywasz od prawie 4-ech lat!=nie tylko swoja postawa, i dodatkowo angazujesz swoja ochrone=cwaniaku! ballest napisał: > Takim Arnoldzikom to zawsze na takie wpisy tak odpowiadom. > "tylko gupi, albo psychicznie chory kogos psychicznie chorym albo Glupim > wyzwie, bo madry tego nigdy nie zrobi, bo na to jest za inteligentny, madry > czlowiek sie to najwyzej pomysli!" > ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 22:52 jak Ci bouo cztyry lata curik? Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 23:04 moja psychika jes uodporno na takie tom forumowe gupoty=pszezylech gorsze numery, - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 23:07 jo sie pytom jak sie mianowoues:))) Odpowiedz Link
builder Re: Arnoldzik przegrac nie umiy;) 10.05.07, 23:20 nie zalogowany: mrw, logowany: builder, only, Odpowiedz Link
builder Re:Ballest przegrac nie umiy;) 10.05.07, 23:54 jest kays link kiery okresla: pierwszy wpis (kogo kolwiek) na forach GW?, chciol bych np: znoc data mojego pierwszego wpisu, Odpowiedz Link
ballest Re:Ballest przegrac nie umiy;) 11.05.07, 06:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=1&a=713 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=2149418&a=2153055 Odpowiedz Link
rita100 Re:Ballest przegrac nie umiy;) 11.05.07, 20:02 pozdrowienia, seteczka dla kurażu ;))))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re:Ballest przegrac nie umiy;) 28.05.07, 22:20 Seteczka Toż se gichna Potym kichna. Odpowiedz Link