ballest 22.05.07, 20:18 Hanys, nie umiam zodny fotki uot 3 dni na galeryjou wrazic! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 21:15 Jo niy moom prblymu z zaladowaniym bildoow, mono te bildy mosz za wielke... schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=33&pos=1 Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 21:36 "Zugriff nicht möglich! Der Server ist derzeit nicht in der Lage die Anfrage zu bearbeiten. Entweder ist der Server derzeit überlastet oder wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später wieder. Sofern Sie dies für eine Fehlfunktion des Servers halten, informieren Sie bitte den Webmaster hierüber. Error 503 schlesien.nwgw.de Tue May 22 21:34:02 2007 Apache/2.2.3 (Ubuntu) mod_auth_pgsql/2.0.3 mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.5(2006-08- 25) mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c " to mi tera pedziou! Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 21:49 Jo wciepowo wczoraj to tysz to wyskakiwało, ale po jednym bildzie sie dało wciepnyć Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 21:54 no po jednym uech jeszcze nie probowou. Myslam, ze Hanys prawie tam dziauou! Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 21:57 mozno ja, bo sie wcale nie otwiyroł Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 22:07 mnie sie tera uotwarlo, ale nawet ani jednego bildu wciepnonc nie umiam, a mojego bezpieczenstwa zech nie zmieniou! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 22:25 Widziouech rze MISTRZ builder prubowou ci tysz dzebko poomooc ino rze uoon do dzisio nic niy szafnoou wsadziuc´... Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 22:42 ;) Builder to mistrz uot bateryje, bo po ty go zawsze walom;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Genarala Ballesta! 22.05.07, 22:49 mie sie teroski udauo narous 3 kwioutka wsadzic´ mosz Mozilla Firefox, Internet Explorer abo Opera??? Odpowiedz Link
builder Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 22.05.07, 23:24 moje supper tematy :), Ty chyba lubisz tego ballesta!===a "tematy" jednak wyciepujesz!===nawet na TYM FORUM!, Udowodniles swoja wyzszosc tylko na tym Forum, -- Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 23.05.07, 09:02 po co obrazosz persony? Odpowiedz Link
ballest Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 23.05.07, 09:56 Szwager, a Ty umiysz Bilder wciepowac, jou nawet jednego nie poradzam wrazic. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 23.05.07, 20:38 praWIECH JE PO COUKYIM DNIU WYCIECZKI WE OGRODACH Herrenhausen - zaro sprobuja:) Odpowiedz Link
hanys_hans Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 23.05.07, 20:47 szwager_z_laband napisał: > praWIECH JE PO COUKYIM DNIU WYCIECZKI WE OGRODACH Herrenhausen - zaro sprobuja: > ) Jo wiym skwuli czego rzes´ tam pojechou, te GRODY to byu ino pretekst... www.herrenhaeuser.de/ Odpowiedz Link
hanys_hans Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 23.05.07, 21:11 szwager_z_laband napisał: > czymu? www.herrenhaeuser.de/ Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 23.05.07, 21:17 mosz tysz recht - dwie flaszki zech obalou:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 23.05.07, 21:23 no faktycznie tysz dzisiej niy poradza jednego obrozka dac rajn - probowouch narazie ino juedyn i pokozuje mi ze serwera niy umi znonsc ... Odpowiedz Link
ballest Re: ps 23.05.07, 21:45 a jou 3 dni probowou, ale dzisiej mi se po jednym udauo;) Odpowiedz Link
olandi1 Re: ps 26.05.07, 09:09 a jo dzisioj bez problymów na próba 6 bildów na roz wciepoł Odpowiedz Link
olandi1 Re: ps 26.05.07, 09:11 schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=28 sam one som Odpowiedz Link
ballest Re: ps 26.05.07, 10:04 Mnie sie juzas to otwarlo: "Die Seite kann nicht angezeigt werden. Die gewünschte Seite ist zurzeit nicht verfügbar. Möglicherweise sind technische Schwierigkeiten aufgetreten oder Sie sollten die Browsereinstellungen überprüfen." Olandi, ale jedno mosz recht, jou mom wrazenie, ze mnie jakis "Trojan" blokuje a moj system go odkryc nie u mnie, bo jou napewno mu som pozwolou sie zainstalowac. Jak przydzie do mnie syn uot siostry co jest informatykiem, to sie tym zajmnie i napewno tysz juzas ladowac bedam mog. Odpowiedz Link
builder Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 29.05.07, 21:20 jak moja persone obrazaja to jest w porzadku-TAK?, szwager_z_laband napisał: > po co obrazosz persony? Odpowiedz Link
builder Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 29.05.07, 21:28 a tak w (), to tam nic nie bylo obrazliwego na te twoje persony, moglbym ci przytoczyc 100-tki obrazliwych wpisow od twoich wspanialomyslnych przyjaciol, ktore do dzisiaj nie zostaly usuniete, porownanie miedzy: ogniem a woda! - Odpowiedz Link
ballest Re:Faynie Szwagier zes miy wyciep (II) 29.05.07, 23:17 Ja Builderku, recht mosz, jak myslisz fto wygrou, uogiyn abo wodziczka? Odpowiedz Link
builder Re:mysla ballest, zy jo mom recht 30.05.07, 00:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=63033331&a=63034188 na ciebie tysz psziydzie pora, ballest napisał: > Ja Builderku, recht mosz, jak myslisz fto wygrou, uogiyn abo wodziczka? - Odpowiedz Link
builder Re:mysla ballest, zy jo mom recht 30.05.07, 19:00 a jakbych tak pomysloul jescze bardziej=tak jak tiy to robisz, tou by nikt tukey jusz nic niy skreslil))), musza ci pedziec ballest zy jestes maniakalnie arogancki dou tych kiery ciy niy pszayoum (tou niy znoczy ze ich wyzywosz), tou zy HANYS_HANS je dowodcom niy znacziy zy jes szefem, - Odpowiedz Link
olandi1 Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 10:09 Jo niy mom problymu ze wciepowaniym schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=28&pos=0 Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 10:43 widzam, ze nie mocie problymow, mnie je cos musi blokowac, sprobujam je zmniejszyc na mani jak 500KB, bo uone som kolo 700 KB Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 10:49 Jeden zmniejszony se udou, tera sprobujam 3 wciepnonc a to naroz. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Hanysa, marsz do roboty;) ! 23.05.07, 10:52 2 tysz niy, to bydam musiou pojedynczo wciepowac! Odpowiedz Link
gryfny Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 16:02 a jo sie przymierzol do debiutu a tu spece w marasie Odpowiedz Link
olandi1 Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 19:08 Gryfny, niy pierd... ino fotki wciepuj :)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 20:39 no jo je tera geszoant na te obrozki! :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Genarala Hanysa! 23.05.07, 20:41 szwager_z_laband napisał: > no jo je tera geszoant na te obrozki! > > :) zwiynkszyuech teroski do 10 Mb i szyrokosc´ do 6000 pikseli... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Genarala Hanysa! 25.05.07, 10:27 to chyba niy ze wielkosciom je tyn problym - prawie probuja 4MB sroge obrozki wrazic i niy idzie = durch mi wyskakuje po jakim (dugim) czasie ize serwera niy znoduo Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Genarala Hanysa! 25.05.07, 16:18 szwager_z_laband napisał: > to chyba niy ze wielkosciom je tyn problym - prawie probuja 4MB sroge obrozki > wrazic i niy idzie = durch mi wyskakuje po jakim (dugim) czasie ize serwera niy > > znoduo To je wina serwera. Problym niy lerzy na wielkosci tych bildoow ino limitu czasu w kerym tyn bild sie laduje. Jak tyn czas pszekroczy pszikuadowo 60 sekund to pszerwie ladowanie i pokorze rze serwera niy znoduo. Jusz je nowy serwer zamuwioony, jak bydzie jusz wszysko na tym nowym to mysla rze bydzie po problymie Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Genarala Hanysa! 25.05.07, 16:25 Danke Hany<s - co by my sam bez Ciebie zrobiyli :) Odpowiedz Link
ballest Re: Do Genarala Hanysa! 25.05.07, 16:37 Fajnie Hanys, - a co bydzie ze starymi naszymi bildami, bydom dali abo se stracom? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Genarala Hanysa! 25.05.07, 18:34 ballest napisał: > Fajnie Hanys, > - a co bydzie ze starymi naszymi bildami, bydom dali abo se stracom? nic sie niy straci... Odpowiedz Link
olandi1 Kaj sie straciła EDYCJA???? 25.05.07, 16:53 No właśnie. Mom tam pora fotek do opisanio i niy idzie, bo sie to wszystko potraciło :( Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 25.05.07, 18:32 olandi1 napisał: > Już je OK :)) "Moje wyndrówki po Polsce" a bildy ze S´loonska ;-) Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 25.05.07, 23:17 Melduje posłusznie , że nie można żadnych bildów władować do albumów. Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 26.05.07, 18:19 Nie spoczniemy, nim dojdziemy, Nim zajdziemy w siódmy las. Więc po drodze, więc po drodze Zaśpiewajmy chociaż raz. To zrobimy kolejną próbę generalną Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 26.05.07, 20:35 Hanys , da się tą awarię naprawić ? Nie można wklejać żadnych zdjęć. Odpowiedz Link
ballest Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 26.05.07, 20:53 Riciuniu, mnie sie udalo juzas jedno wlozyc, ale slepou kura tysz ziorko znejdzie;))))))))`' Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 26.05.07, 21:01 Ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka.... mimo wszystko nie dam rady wysyłać do albumu zdjęcia. Nie chcę sprawiać kłopotu.... ale jednak się nie da. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 26.05.07, 21:07 niy trop sie Rita, Hanys je juz na zicher przi robocie:) Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 26.05.07, 21:09 bo jeszcze Gajowy , też nie może wklejać, zglosił Odpowiedz Link
hanys_hans Do Genarala Ballesta! 29.05.07, 20:10 MELDUJA rze Galerjo jusz je na nowym serwerze!!! Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Genarala Ballesta! 29.05.07, 21:17 łokrutnie dziankuje :) Bardzo dobrze teraz działa. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 20:57 sam widza samych generauow - a Rita cos Ty je za admiralicja? :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 22:25 Prawdą jest , że mam najwięcej zdjęć i chyba razem szalejemy z ilością, ale dzięki temu wiele wiemy o sobie. Odpowiedz Link
builder Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 22:58 czyzby???, jakos tego Rito niy podzielam, rita100 napisała: > Prawdą jest , że mam najwięcej zdjęć i chyba razem szalejemy z ilością, ale > dzięki temu wiele wiemy o sobie. - Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 23:05 builder napisał: > czyzby???, > > jakos tego Rito niy podzielam, > Dlaczego ? Przecież ludzie sobie pokazują zdjęcia, by pokazać co widzą, szczególnie gdy przeciwna strona nie może tego zobaczyć. Zobacz jak łatwiej jest pokazać na bildzie niż to opisywać. Teraz się zgadzasz ze mną ? Odpowiedz Link
builder Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 23:13 no to moze inaczej, jakie zdiecia (ktos tam) ci pokazal, ze wystarczajaco ci to wystarczy by czlowieka poznac?, jestem pod wrazeniem, - Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 23:16 builder napisał: > no to moze inaczej, > jakie zdiecia (ktos tam) ci pokazal, ze wystarczajaco ci to wystarczy by > czlowieka poznac?, > > jestem pod wrazeniem, > - > Widzisz, wierzymy sobie , że każdy pokazuje swoje zdjęcia lub okolicy, lub terenów , które zwiedza i oglądamy. Popatrz na ten album : schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=312 Czy dało by się go opisać ? Odpowiedz Link
builder Re: Do Genarala Ballesta! 30.05.07, 23:35 Rito, ja nie pisze o zdieciach pejzazowych, preciez nie da sie czlowieka poznac po zdieciach pejzazowych.., rita100 napisała: > builder napisał: > > > no to moze inaczej, > > jakie zdiecia (ktos tam) ci pokazal, ze wystarczajaco ci to wystarczy by > > czlowieka poznac?, > > > > jestem pod wrazeniem, > > - > > > > Widzisz, wierzymy sobie , że każdy pokazuje swoje zdjęcia lub okolicy, lub > terenów , które zwiedza i oglądamy. Popatrz na ten album : > schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=312 > Czy dało by się go opisać ? - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Genarala Ballesta! 31.05.07, 06:45 a jo mysla ze nawet jak pejzaze ktos dowo, to po tych zdjynciach widac na co ta persona co je robioua je wrazliwo - jak mysli-jak odbiyro swiat = tak sie poznowo tysz ludzi Odpowiedz Link
builder Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 22:54 czamu ty te niewiaste obrazasz=lubisz to robic ballest?, ballest napisał: > Riciuniu, mnie sie udalo juzas jedno wlozyc, ale slepou kura tysz ziorko > znejdzie;))))))))`' ------------ Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 23:02 builder napisał: > czamu ty te niewiaste obrazasz=lubisz to robic ballest?, > Builider - to nie obraza, to jest taki typ humoru. Humor mamy angielski, polski i niemiecki w tym wypadku Odpowiedz Link
builder Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 23:07 czyli mom rozumiec zy jestes slepom kura?, przeciez to tylo zart..., - Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 23:13 Nie przejmuj się tym tak, bo widzisz, kiedyś nazwałam Ballesta princesem na ziarnku grochu z tego pewnie wynika ta kurka ;))) Widzisz, jeśli nie dasz zdjęć do galerii nie będziesz brał udział w konkursie rocznym, dlatego warto wciepnóńć. uciekam , dobranoc Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 23:40 dobranoc,a tak pozatym wszystko sie da ;) Odpowiedz Link
builder Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 23:47 zas mie ciongniesz za jenzyk?-co niby mou siy doc?, Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 30.05.07, 23:55 patrząc na fotki patrzysz oczyma fotografującego,czyż nie tak? a oczy są oknem duszy:), fajne te Twoje fotki,naprawdę--ale ja nie biorę udziału w ocenach fotografii bo każdy wkłada swoje uczucia w to co robi,a jak tu oceniać uczucia?, ja tego nie umiem Odpowiedz Link
builder Re: Kaj sie straciła EDYCJA???? 31.05.07, 00:07 Sloneczko, przeciez to umysl kieruje oczami, a nie odwrotnie, to nie sa zdiecia na wystawa!, zaluje tylko jednego, ze nie miolych fotocamery psziy sobie jak boly zamachy w Londynie 2-a lata tamu-w jednym miejscu pszejechoulych 20-a min. wczesniej jak bomba wybuchla=tou bul saygon!, - sloneczko1 napisała: > patrząc na fotki patrzysz oczyma fotografującego,czyż nie tak? > a oczy są oknem duszy:), > fajne te Twoje fotki,naprawdę--ale ja nie biorę udziału w ocenach fotografii bo > > każdy wkłada swoje uczucia w to co robi,a jak tu oceniać uczucia?, > ja tego nie umiem Odpowiedz Link