szwager_z_laband 03.11.07, 16:48 co to je louz? przijechali mi sam synki ze Laband ze odnich lipstami - synki Slonzoki, ale dziouchy juz jakes takes pou Gorolice pou Hawajki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband ps 03.11.07, 16:50 niy zebych nazekou, bo i na kloskach slonskich sie znajom i ciekawe som geszichty Gleiwitz, ale jak jo z nimi mom godac?? chyba sie zaczna juzas po polsku uczac:))) mocie jakos recepta jak je blank gibko na naszo zajta przeuonaczyc? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ps 03.11.07, 19:09 szwager_z_laband napisał: > niy zebych nazekou, bo i na kloskach slonskich sie znajom i ciekawe > som geszichty Gleiwitz, ale jak jo z nimi mom godac?? po rusku... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 03.11.07, 19:16 no ja, jo je ucza - mious widziec jak mie suchauy jak jo o starych Glywicach godou;) ale fajne dziouszki:) Odpowiedz Link
gryfny Re: ps 03.11.07, 21:07 szwager_z_laband napisał: > to je blank ajnfach:) Ja,nie zawsze niekiere gupieja na abo przy bezuchu Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 03.11.07, 21:09 tysz mi sie zdarzo:))) dyc frelki som frelki;) Odpowiedz Link
ballest Re: ps 03.11.07, 21:13 No to wierzam, jak Cie suchali, se pomysleli, my miyszkomy na Slonsku, a zeby se richtig slonskou goudka posuchac, to muszom do Reichu przyjechac;) Tak samo je u nos, my umiymy lepi po slonsku jak te na slonsku! Toc prouwda abo? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 03.11.07, 21:15 mosz recht, ale na szczynscie som jeszcze eki kaj we Slonsku sie richtik godo:) Odpowiedz Link
ballest Re: ps 03.11.07, 21:19 Ja som takie eki, np.Lubliniec skond Kochtschütz je! abo Rybnik, kaj Willi nadowou! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 03.11.07, 21:20 jo to richtik Rybnik i chorzow ze odnich "kole" miou tysz prawie na mysli:) Odpowiedz Link