radeghost 26.12.07, 22:46 Ciekawe w jakie skandale zaowocuje:) i czy znow bedzie sie z czego posmiac w TV.A moze juz ten polski kraj w koncu szlag trafi?,kto wie = jestem optymista Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeghost Re: Ciekawe jaki bedzie przyszly rok ?:) 27.12.07, 01:00 www.dotsloft.co.uk/images/bear_karvol.jpg Odpowiedz Link
radeghost Re: Ciekawe jaki bedzie przyszly rok ?:) 27.12.07, 01:11 To bedzie rok przemian Odpowiedz Link
radeghost Odnaleziono w koncu ! 27.12.07, 01:21 Ale co? Wiecznosc ! Ona jest morzem co sie laczy ze sloncem Dusza ma wiecznotrwala Spelnia twoje zyczenie Choc noc osamotniala A dzien trawia plomienie Pozegnales sie zatem z wyrokujacym swiatem stadnych odczuc potrzeba Wzlatujesz w niebo Nigdy wiecej orietur zadnego urojenia nauka i czekanie mak nie do uniknienia Nigdy jutra plomieni atlasu co sie mieni twoja zarliwosc to jedyne prawo Odnaleziono w koncu ale co? wiecznosc Ona jest morzem co sie laczy ze sloncem! Jean Arthur Rimbaud Odpowiedz Link
radeghost Nie bede juz nigdy chodzil do tylu ! 27.12.07, 01:22 ale tylko do przodu,zygzakiem lub w bok .ale nigdy do tylu ! Odpowiedz Link
ballest Re: cool ;) 27.12.07, 08:35 To Willi, zyczam Ci Cikcakow, ale bez wielkich zakryntow. Odpowiedz Link
gryfny Re: Ciekawe jaki bedzie przyszly rok ?:) 29.12.07, 13:16 na pewno:sportowy www.rp.pl/galeria/79836.html de.uefa.com/competitions/euro/index.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Ciekawe jaki bedzie przyszly rok ?:) 29.12.07, 13:19 no i tyn je nazot www.youtube.com/watch?v=vSkIdlIlvYs Odpowiedz Link
annak12 Re: Ciekawe jaki bedzie przyszly rok ?:) 02.01.08, 09:39 "Marek Szczerbowski, dyrektor Stadionu Śląskiego: W styczniu, w Szwajcarii, ma zapaść decyzja o rozszerzeniu liczby miast-organizatorów Euro 2012. Już za kilkanaście dni możemy się więc dowiedzieć, że Stadion Śląski zostanie oficjalnie wpisany na listę aren organizujących za cztery i pół roku piłkarskie mistrzostwa Europy. Jeśli tak się stanie, będę najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi. W 2008 roku będę też bardzo zadowolony, jeśli uda się zorganizować choć jedną masową imprezę więcej niż w roku minionym. Liczę też, że dzięki marszałkowi znajdą się kolejne pieniądze na modernizację naszego obiektu." czimać kciuki! Odpowiedz Link
radeghost Re: Ciekawe jaki bedzie przyszly rok ?:) 02.01.08, 09:44 Chodza sluchy ,ze Rybnik bedzie wlaczony na ta liste.. tylko nie gadajcie nikomu = bo to wiem z pewnych zrodel :))))) Odpowiedz Link
annak12 od A do Z 02.01.08, 10:51 www.emetro.pl/emetro/1,85648,4802350.html?as=1&ias=3&startsz=x nejkere pominiynto:) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: od A do Z 02.01.08, 11:50 Piszcie co chcecie,z pierwszej reki wiem,ze bedzie troszeczke zimno aby potem bylo cieplej.Nastepnie bedzie zimno i cieplo aby przeszlo w zimno. Mam nadzieje,ze pomoglem. Odpowiedz Link