sloneczko1 02.03.09, 23:11 przijmnij odymie spóźnione ale szczere życzynia:) www.youtube.com/watch?v=wG2-sXRU5OM&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: BracieJakuba 03.03.09, 05:14 Ode mnie tysz przede wszystkim zdrowia, dobrych nerwow i dali fajnych i mondrych wpisow! -Suoneczko zaspalo;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: BracieJakuba 03.03.09, 07:10 Zycze Ci tego,no zebys z bratem jakis kontakt nawiazal.Jakub na pewno jest skruszony i tylko czeka.Mialem to samo z siostra,wiec wiem. Odpowiedz Link
annak12 Re: BracieJakuba 03.03.09, 11:19 i odymnie,zdrowia,zdrowia,zdrowia, reszta se sama przykulo;) Odpowiedz Link
bratjakuba Re: BracieJakuba 03.03.09, 14:06 Dziynkuja wszyckim za dobre życzynia. Jak bydziecie dali je tak skłodać z odroczyniym to byda chodzioł cołki rok ożraty.No toż prosit! Wasze zdrowie. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: BracieJakuba 03.03.09, 17:23 Sto Lat (One Hundred Years) www.youtube.com/watch?v=fIkP9Qu9XdI Odpowiedz Link
bratjakuba Re: BracieJakuba 03.03.09, 19:34 You are some miser hanys_hans with the 100. I'm just coming neare the limit. But I'm gratful for your kind regards. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: BracieJakuba 03.03.09, 17:48 No to jo tyn toast jeszcze roz podnosza i odymie tysz Wszyskego Dobrego i Szczynscia ze Zdrowiym wiela wlezie! :) Odpowiedz Link
bratjakuba Re: BracieJakuba 03.03.09, 19:37 Toż i twije zdrowie Laband.Też Ci życza wszystkigo nojlepszego i zdrowio. Dziynki. Odpowiedz Link
1fatum Re: BracieJakuba 03.03.09, 19:38 Nie miałem przyjemności dyskutować z BratemJakuba, ale sympatyczne kontakty i życzenia ludzi, których cenię i szanuję sprawiły, że i Ciebie Szanowny Solenizancie tak samo doceniam i składam na Twoje ręce najlepsze życzenia. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: BracieJakuba 03.03.09, 20:27 Serdeczne dzięki. Dycki kiej czytom Twoje motto nachodzi mnie podejrzynie,że ciyrpię na rozdwojynie jażni. Byłech i jestech na dal tak głupi,że aż odważny.Powinienech już stracić życie co najmniej 10 razy z tego powodu. To wszystko nie zależnie od tego Leitsprucha. Mimo to zaś mi jedyn roczek szczeloł z tej już nie tak małej liczby. Abo tyn spruch nie je prowdziwy,abo jo nie je zaś aż taki odważny? Odpowiedz Link
1fatum Re: BracieJakuba 03.03.09, 20:58 Zapewne Opatrzność każdemu z nas wyznaczyła w tym życiu zadanie do wykonania i chronią ich dobre duchy, czy inne Walkirie. Zło boi się publicznego pokazania że istnieje. Zło boi się prawdy. Jednak tego zła nie ma tak dużo. W świecie zawsze musi być równowaga. Za mój niewyparzony pysk przeniesiono mnie do innej szkoły (podstawówka). Nie zarzucono złego zachowania, ale to, że nie powinienem się wypowiadać w TAKI sposób, a przecież mówiłem tylko prawdę. Nie ważne jaka jest moja profesja, ale kiedyś przez prawdę straciłem pracę. Gdybym nawet stracił wolność, to mogą zamknąć ciało, ale nie myśli. Najwidoczniej każdy z nas ma jakieś zadanie w tym życiu. Jedni żrą, piją, srają, śpią i kopulują. Na tym ich rola się kończy. Inni są wojownikami, którzy walczą za prawdę i walczą nie tylko za siebie. Pozostali pracują w pocie czoła. Ja sam nic nie zdziałam, bo jestem zbyt słaby, ale razem możemy wiele. Poznałem różne grupy etniczne, ale szczególnym sentymentem darzę Ślązaków. Zasłużyli na to. Dla Nich jest wygodniej, a mnie łatwiej wypowiadać się w Ich imieniu. Jestem przekonany, że Ich działania i oczekiwania są uzasadnione. Czy się boję? - Nie. Pół wieku życia minęło i tak naprawdę dawno przestałem się bać, a tacy przeciwnicy są najgroźniejsi. Zatem, BracieJakuba nie ma obaw. Opiekują się nami wszystkimi dobre duchy i Opatrzność, abyśmy wykonali swoje zadanie na tym świecie. Kiedy wykonamy, możemy zacząć myśleć o przemijaniu i nauczeniu młodych tego w co wierzyliśmy. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: BracieJakuba 03.03.09, 21:43 Rowniez odemnie Bracie Jakuba prosze przyjac serdeczne zyczenia z okazji Twego Swieta jakim sa urodziny.Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: BracieJakuba 06.03.09, 06:03 Ludziki,przestancie pisac takie hece.Jak sie brat Jakuba dowie,to beda jaja.Nie piszcie do niego o urodzinach.Piszcie o narodzinach i wszystko bedzie,ze tak powiem z gorki.Do mnie piszcie o urodzinach. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: BracieJakuba 06.03.09, 10:50 alladyn15 napisał: urodzinach > Ludziki,przestancie pisac takie hece.Jak sie brat Jakuba dowie,to > beda jaja.Nie piszcie do niego o urodzinach.Piszcie o narodzinach i > wszystko bedzie,ze tak powiem z gorki.Do mnie piszcie o urodzinach. Hejah. Ty to dycki mosz recht. Ze strachym myśla o nastympnych urodzinach ale chciołbych doczekać chałupy pełnej dziecek. Ale wnuki nie chcom sie rodzić.Tako dzisiej moda. Jak kto buduje chałupa to musi być wielko a po tym ni kiej ani som w ni nie miyszko. Aby utrzimać rodzina trza dwoje pracujoncych a je coroz wiyncy rozwodow.Paraoksow idzie mnożyć i mnożyć. Miyndzy n-tymi urodzinami a n-tymi narodzinami żodnego paradoksu ni ma. Pożondano je synchronizacja a wystympuje symbioza. Odpowiedz Link