sloneczko1 13.06.09, 22:06 chodź na priwa,musza z Tobom pogodać czekom na NK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: do Kubissa 13.06.09, 22:26 noprzod sie ożyrocie a potym sami niy wiycie co piszecie;) ale brzidko sie wyrażosz na forum:) heheheh Odpowiedz Link
ballest Re: do Kubissa 13.06.09, 22:38 choc bych chciou to se uozrac nie mogam, bo jadam po synka na Flughafen, also nie pisz pierdouow! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: do Ballesta 13.06.09, 22:40 za take godanie to mosz u mie przerombane,jak Cie spotkom to dostaniesz w pysk mosz to jak w banku;) Odpowiedz Link
kubiss Re: do Ballesta 13.06.09, 23:01 Do tego absolutnie nie nadaje sie na Gentelmana . Ja nigdy bym sie tak do kobiety nie zwrocil :-) No i co z tym banowaniem ? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: do Kubissa 13.06.09, 23:09 przijyli my Cie do nos jako gościa mogymy mieć różne zdania na różne tymaty i to sie chwoli ale niy mogesz spamować przeca sam abo pisać niy na tymat abo ,co je najgorsze,pisać o naszych rodzicach kim to niby oni byli,abo kim to niby my som,wiym,że tyn jednokomórkowiec od ballesta moge boleć ale napisz mu tak samo i bydzie kwita:) Odpowiedz Link
kubiss Re: do Kubissa 13.06.09, 23:15 Zabanuj mnie a sprawisz wielu ludziom przyjemnosc :-) A Ballestowi nalezy sie dac w pysk za brak szacunku do kobiet . Poza tym ja nigdy nie ublizalem waszym rodzicom . N K nie lubie ale mojego maila znasz i swojego tez Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: do Kubissa 13.06.09, 23:24 niy mom zamiaru Cie banować i inni tysz takego zamiaru niy majom ;) chyba,że mi abo komuś inkszymu tak ubliżysz ,że niy zdzierża i to zrobia:) mom nadzieja,że dalsze dni upłynom jednak nom sam wszystkim na owocnyj współpracy i wyjaśnianiu sobie wszystkiego co jest jeszcze niy wyjaśnione Odpowiedz Link
kubiss Re: do Slodkiego Suuuoneczka 13.06.09, 23:30 Wow . Bardzo sie ciesze . Ja wiem ze mnie lubicie i ja was tez na swoj sposob lubie :-) No ale taka glupote jaka pisze Ballest trzeba pokazywac ! Nie mozna tego ukrywac zwierzen ojca mordercy ktory strzelal do poddajacych sie zolnierzy ! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: do Kubissa 13.06.09, 23:39 jak tak napisoł to znaczy ,że niy ukrywo tego ale poco mosz nom sam cały czas to pisać,roz starczy Odpowiedz Link
kubiss Re: do Kubissa 14.06.09, 01:05 sloneczko1 napisała: > jak tak napisoł to znaczy ,że niy ukrywo tego > ale poco mosz nom sam cały czas to pisać,roz starczy >>>Zlo trzeba pietnowac i pokazywac aby przestrzec innych . Poniewaz tobie to przeszkadza jako Gentelman spelnie twoja prosbe i pomine ten temat na jakis czas . Kobiecie ktora mnie banuje nie potrafie odmowic ;-) Moc caluskow od KubiSSa :-) :-) :-) Odpowiedz Link