Dodaj do ulubionych

Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni??

23.08.05, 20:00
Coraz częściej dochodzę do wniosku, że POlska to kraj niskich facetów. Ci,
których cechuje wzrost 175 cm uważają się za super wysokich... helllo co
jest?? Proszę o wypowiedzi za lub przeciw. Wpisy wysokich ( tzn. 187 cm i
więcej) mężczyzn mile widziane ;-D
Obserwuj wątek
    • sonopaolo Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 23.08.05, 23:14
      186 wystarczy? :D no przyznac musze ze nie znam zbyt wielu wysokihc facetow,
      ale swiat kobiet tez nie jest idealny :-/
    • Gość: Roman Giertych Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.toya.net.pl 23.08.05, 23:26
      197 cm - i kto mi ku.. podskoczy?
      • Gość: Jacek Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.icpnet.pl 24.08.05, 00:45
        Ja, 205 cm. i 120 kg wagi. Gram w kosza i nikt mi nie podskakuje.
    • Gość: rr Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:22
      193cm i 108 kg tez wysoko skacze ;-)
      • m_lena2 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 24.08.05, 17:21
        A jesteś wolny?? :-)
    • Gość: Jacek Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: 81.210.123.* 24.08.05, 20:20
      A ja jestem wysoki właśnie - mam aż 186,5 cm. Miło nam się zresztą rozmawia w
      innym wątku. pozdrowienia i całuski wirtualne.
      • quickly O wystepowanie wysokich mężczyzn w Polsce. 25.08.05, 06:31
        Wysocy mezczyzni w Polsce wystepuja najczesciej w okolicach dorzecza Odry i
        Wisly, jak rowniez w okolicach Helu, Hrubieszowa i Augustowa. Z reguly sa to
        osobniki miesozerne, z duzym odsetkiem zracych wszystko. Zdarzaja sie rowniez
        osobniki nie pijace, ale to raczej rzadko...

W celu schwytania jednego egzemplarza (jeden 2 metrowy wygibus w zupelnosci Ci
        mala wystarczy!) nalezy umiescic na uprzednio wykopanym i odpowiednio
        zamaskowanym siatka dole, butelke piwa (albo jeszcze lepiej dwie!).
        UWAGA! Dol musi byc odpowiednio gleboki, bo giganci moga z plytkiego dolu latwo
        wylezc i uciec.

m_lena2, po wpadce giganta do dolu, proponuje Ci samej wskoczyc do niego (na
        niego???) nie zapominajac przy tym o kilku dodatkowych butelkach piwa w celu
        lepszego oswojenia schwytanego wysokiego, nagiego, dzikiego, erotycznego samca.

Co do mnie m_lena2, bardzo mi przykro, ale musiala bys miec przynajmniej 188cm
        wzrostu, zeby nie wygladac przy mnie jak maly, niewymiarowy kurdupelek.
        Niestety, sam jestem gigantem. (Do tego cwiczylem i cwicze kulturystyke...)
        Jak juz pisalem wczesniej na tym forum, ze wzgledu na moj wzrost i posture,
        kobiety sie mnie boja...
        • kamea5 Re: O wystepowanie wysokich mężczyzn w Polsce. 25.08.05, 08:18
          quickly,piwosz i kulturysta...ubawiłam sie niezle:)))
          ja,znaczy "niewymiarowy kurdupelek";))))))
          • Gość: Magda Re: O wystepowanie wysokich mężczyzn w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:39
            Wysmienity watek! Ja wlasnie poszukuje wysokiego mezczyzny, najlepiej z
            Warszawy. Jestem ladna zgrabna i wysoka:)
            • Gość: kurdupel Re: O wystepowanie wysokich mężczyzn w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:44
              Ciekawe kryterium poszukiwań - a do czego on będzie potrzebny? Wycieranie
              wysokich półek, wkręcanie żarówek, czy co?
              • Gość: jmx Re: O wystepowanie wysokich mężczyzn w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 03:02
                wieszanie firanek, malowanie sufitu.... no jest tego troche
                ;)))
    • maria1974 wysokosc a dojrzalosc 25.08.05, 13:34
      moim skromnym zdaniem kobiety, ktore jako kryetrium podaja wysoki wzrost i
      takich tez mezczyzn poszukuja cechuje brak dojrzalosci lub chec
      podporzadkowania sie co tez sprowadza sie do niedojrzalosci:)))

a tak ogolnie pozdrawiam
      • libby Re: wysokosc a dojrzalosc 25.08.05, 17:36
        Mario ! Ufam, że Ty jesteś dojrzała. Ja - oprócz tego, że dojrzała to jeszcze
        wysoka - 175 cm na bosaka- i najlepiej się czuję, gdy towarzysz mój jest co
        najmniej mojego wzrostu . Dojrzałość nie pozwala mi udawać, że jest inaczej ;)
        • maria1974 Re: wysokosc a dojrzalosc 26.08.05, 11:59
          jak najbardziej dojrzala:)))
          176 cm i rowniez na bosaka
          co innego jest samopoczucie!!! osobiscie tez lubie wysokich, a co innego, gdy
          ktos stwierdza, ze ten partner jest nieodpowiedni tylko ze wzgedu na wzrost, a
          wszelkie inne pozostale cechy sa wrecz spelnieniem oczekiwan
          rowniez ufam w Twoja dojrzalosc i zycze powodzenia w zyciu
    • Gość: nina Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:24
      Tak, występują w filmach....
    • Gość: Przemek Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:08
      To dziwne mimo ze w soim gronie jestem najwyżyszy 194 to jednak wszyscy są
      chyba rownie wysocy (prawie)
      • m_lena2 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 25.08.05, 21:51
        Chciałabym wiedzieć na jakim świecie zyjesz?? W moim towarzystwie ja prawie
        zawsze jestem najwyższa 178 cm. Chętnie się wybiorę do Twojej krainy.
        • Gość: Przemek Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:14
          Zapraszam Warszawa :)
        • Gość: Przemek Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:18
          No ok może nie wszędzie są wysocy ludzie ale z mojej perspektywy to nikich
          ludzi jest bardzo malo. Pozatym wzrost nie jest najważniejszy. Trzeba jeszcze
          coś sobą reprezentować.
          Pozdrawiam
    • essence1 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 25.08.05, 23:18
      Tez doszlam do tekiego wnosku.... sama mam 180 i lubie chodzic na wysokich
      obcasach, i tu nie chodzi o to ze wzrost jest glownym wyznacznikiem ale tez
      lepiej sie czuje jak partner jest wyzszy odemnie. niestety panow powyzej 190cm
      (jak dla mnie) jest baaaaaaardzo mało... i co tu zrobic?? mialam faceta
      nizszego od soiebie i byla to kwestia przyzwyczajenia- nie przeszkadzalo mi to.
      ale mimo wszystko troche smiesznie wygladalismy jak ja na obcasach 190 a on
      173... milo gdy to ja sie moge wtulic w swojego faceta a nie on we mnie ;P :)
    • essence1 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 25.08.05, 23:26
      aaaa i dlaczego jak widz ena ulicy wysokiego faceta z partnerka to ona jest o
      polowe conajmniej od niego nizsza??? prosze o wypowiedzi panow? jak to jest ze
      wysoki facet z moich obserwacji!! ma zazwyczaj duuzo nizsza partnerke??? i tak
      poza tym pytaniem to zauwazylam tez ze faceci 170cm z groszami zawsze zawyzaja
      swoj wzrost?? i choc roznica wzrostu miedzy mna a nimi jest widoczna uparcie
      twierdza ze maja te 180 i koniec :-) ehh ci mezczyzni :-)
      • ryba244 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 25.08.05, 23:32
        essence 1 , masz racje co do upodoban panien o wzroscie 165 cm , one po prostu
        marza o wysokich facetach i .... olewaja tych do 185cm, malo z krzesla nie
        spadlem jak kolezanka powiedziala mi ze nie bedzie z pewnym gosciem ( on 165 on
        178 ) bo on jest dla niej za maly .
        chcialbym uaktualnic mape wystepowania wysokich samcow na terenach polski ktora
        nakreslil jeden z moich przedmowcow, otoz ta kraina jest rowniez gdansk ,
        typowym przypadkiem wysokiego samca ( 190 cm ) wystepujacego na tych ziemiach
        jest osobnik piszacy ten tekst :) ( jest on lasy nie tylko na piwo )
        • m_lena2 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 26.08.05, 14:50
          przy mnie, ryba244, napewno nie nabawiłbyś się garba ;-))
          • ryba244 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 27.08.05, 00:59
            m_lena2 napisała:

> przy mnie, ryba244, napewno nie nabawiłbyś się garba ;-))

ale ja juz go mam :-))
      • ryba244 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 25.08.05, 23:33
        podobno milosc nie zna granic ale milo jest przytulic sie do kogos nie bedac w
        pozycji ktora powoduje garba :)
        • quickly Ale to musi byc extra z taka wysoka pania w lozku! 26.08.05, 00:09
          Co prawda nie mam w tym wypadku wiekszych szans...
          Raczej to nie mozliwe, zebym mogl zrealizowac swoje marzenie.

No coz...
          Niestety, tak jak dla wielu z nas skryte marzenia pozostana tylko
          niespelnionymi marzeniami.

Tak, to by bylo extra! Miec od siebie partnerke, tak mniej wiecej o glowe
          wyzsza od siebie!

Taka bardzo wysoka, smukla, ladna i dobrze zbudowana (lekko zaznaczajace sie
          bicepsy bylyby mile widziane).
          • white.falcon Re: Ale to musi byc extra z taka wysoka pania w l 27.08.05, 14:17
            Złap taką metodą "dołka", którą sam zaproponowałeś. Zamiast piwa ustaw butlę
            dobrych perfum i szampana w wiaderku z lodem. ;-)
    • bond.jamesbond1 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 26.08.05, 11:49
      188 cm. Wzrostu :-)))
    • lolla2 to jeszcze z 3miasta::) 26.08.05, 22:43

• ryba244 Re: to jeszcze z 3miasta::) 27.08.05, 00:47
        chetnie poznalbym szanowne grono osób powyzej 180 cm ;-) ale jak znam zycie
        mieszkacie pewnie w warszawie , buuu, chociaz lolla2 podpada pod sopot ( tak mi
        sie skojazylo po tej reklamie spatifu ) :-)
        • ryba244 Re: to jeszcze z 3miasta::) 27.08.05, 00:48
          a tak z innej beczki , koncert jm jarre byl extra :)
          • lolla2 hmm.... 27.08.05, 13:05
            Nie wiem co powiedziec....
            ale chyba dziekuje:D:D
            • ryba244 Re: hmm.... 27.08.05, 16:30
              ale lolla2 ty prawie nic nie mowisz :D
              jesli jestes znad morza to wiedz ze powiedzenie "ryby glosu nie maja " dotyczy
              tylko ryb :))))
              • lolla2 Re: hmm.... 27.08.05, 16:37
                A lolli nie???? To ja sie pomylic straszliwie;)... Oki to juz nawijam...
                Co ty robisz w tej wawie??? Przeciez tam fajnie nie jest???? Tylko nad morzem
                jest fajnie, wiesz? A skad wiesz?? Byles?? Oooooo!!!! A kiedy?? I co ci sie
                najbardziej podobalo?:)
                • ryba244 Re: hmm.... 27.08.05, 17:26
                  jak te kobietu uroczo sie zloszcza i wbijaja szpileczki, :))
                  sam nie wiem co mi sie podoba w wawie, po prostu podoba, a coz zyje w gdansku :))
                • lolla2 Re: hmm.... 27.08.05, 19:01
                  Ale ale... nikt sie nie złości przecież;)...
                  Ja ogolnie wychodze z założenia ze wszyscy tutaj sa z wawy... zreszta tam nie
                  ma chyba nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem:D... Ja złośliwa:)???
                  a gdzie tam... No oki moze odrobinke...
                  Jestes wysoki, z Gdańska, jestes spod znaku ryb i masz 24 lata?
                  • ryba244 Re: hmm.... 27.08.05, 20:05
                    lolla tylko 3 z 4 podanych informacji nie zgadzaja sie :)
                    ale nie pamietam ktora to ta niewlasciwa :))))
                    • lolla2 Re: hmm.... 27.08.05, 20:07
                      Dobrze niech ci bedzie...
                      Obstawiam ze 4 jest niewlasciwa:P:D....
                      • ryba244 Re: hmm.... 27.08.05, 20:20
                        lolla2 napisała:

> Dobrze niech ci bedzie...
                        > Obstawiam ze 4 jest niewlasciwa:P:D....

dobrze obstawiasz , czas mnie nie oszczedza :)
                        zadziwia mnie szybkos reakcji , pewnie siedzisz przed kompem , a moze na jakims
                        czacie
                        :)))
                        • lolla2 Re: hmm.... 27.08.05, 21:09
                          przed kompem jak widzisz siedze-niesiedze-siedze-nie siedze;)...
                          A czaty mi nie dzialaja niestety, nie ma sensu wdawac sie w szczegóły
                          techniczne;)...
                          A ty siedzisz na czacie jakims?
                          • ryba244 Re: hmm.... 27.08.05, 21:40
                            nie nie siedze, zreszta dzis sobota, do ludzi w real trzeba wyjsc a nie
                            siedziec przy kompie :) ,
                            • lolla2 Re: hmm.... 27.08.05, 21:50
                              Mi sie dzis nie chce, tymbardziej ze ja codziennie jestem wsrod ludzi;)... w
                              takim razie milej zabawy ci zycze:)
                              • ryba244 Re: hmm.... 27.08.05, 21:53
                                dziekuje bardzo, dzisiaj to taki kurtuazyjny wypad do jakiej gdanskiej knajpki
                                na 1 godz lub 2 , wlasnie zalogowalem sie na "czateria" pokój "trojmiasto" ,
                                nick zgadniesz ( moze naprawilas jednak te czaty :) ) ( czyzbys nie
                                zainstalowala JAVY) :) a moze masz gg
                                • lolla2 Re: hmm.... 27.08.05, 22:05
                                  Numer gg poszedl na priva;)... bo az tak to ja sie tu niechce obnazac;)...
    • sonopaolo Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 27.08.05, 20:41
      187 a mam kolege co na mnie z gory patrzy :|
      • lolla2 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 27.08.05, 21:14
        Z góry powiadasz... hmm...
        Witam!!!! Witam Zakopane!!!!
        To ty w dolinie mieszkasz;)?
    • lkish21 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 27.08.05, 23:03
      witam
      mam 188 cm, mysle, ze troche przesadzasz:) nie mam wsrod znaomych kumpli
      nizszych jak 180 cm, natomiast jesli chodzi o kobiety, tu rzeczywiscie jest
      deficyt centymetrow:(
      moja poprzednia miala 172 i uwazalem ja za baaaaaaardzo wysoka...
    • Gość: wysoka Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: 133.6.76.* 28.08.05, 09:33
      a ja tez jakos nigdy nie moglam na wysokiego faceta trafic. No, w sasiedniej
      druzynie siatkowki byli tacy, ale wzrost to nie wszystko, prawda? A ci ze
      studiow to, jak ktos tu juz napisal, zawsze twierdzili, ze maja 180cm, a jak
      niby mogli miec, skoro widzialam, ze nie mieli? Moj Jedyny tez utrzymywal, ze
      ma metr osiemdziesiat, ale juz tak sie nie upiera:P Coz, jestem wysoka, czasami
      chcialabym sie przejsc na wysokich obcasach, ale po tym, jak pare razy
      uslyszalam, ze jestem ogromna, jakos mi przeszla ochota. Zycie bywa niemile.
      Ale ogolnie to fajnie byc wysoka, mozna niezle wiwijac w siatkowke i w pare
      innych gier, gdzie niskich sie nie przyjmuje. A co! A tak wracajac do watku, to
      ja naprawde nie wiem, gdzie ci wysocy sie chowaja, bo ja bym chciala wysokiego
      kumpla, bo faceta juz mam:)
    • Gość: facio Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.08.05, 19:48
      Kobieto nieprzesadzaj...w Wawce jest grono wysokich facetow, sam mam 198 cm
      wiec wiem co mowie...moze czego innego szukasz w tych swoich facetach?
    • analityczka Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 30.08.05, 12:57
      Ja mam 183 cm wzrostu więc poki co z Was kobietki jestem najwyższa:)I wcale nie
      gram w koszykówkę:)
      • Gość: Majka Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 12:25
        Ja mam 177, ale jak założę obcasy, to wychodzi 183 ....
        • analityczka Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 01.09.05, 12:37
          Ale ja+obcasy to już jakieś 190:)
          • konrado80 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 01.09.05, 12:38
            to troche cm dziewczyny macie ;)
            • analityczka Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 01.09.05, 12:48
              Oj przecież Ci mówiłam Konradzie o tym dużo wcześniej:)
              • konrado80 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 01.09.05, 12:50
                a czy ja mowilem ze nie :)
                • analityczka Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 01.09.05, 12:59
                  niedopatrzenie
                  przepraszam:)
                  • konrado80 Re: Czy w Polsce występują wysocy mężczyzni?? 01.09.05, 13:02
                    ale za co przepraszasz i co jest albo bylo niepotrzebnie?
                    a zreszta czy to wazne ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka