Gość: ILGA IP: *.enzo.pl 16.06.03, 18:55 Jestem tu poraz pierwszy czy mozecie mi cos opowiedziec o tym forum :) I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zahedan Re: :)))) IP: 80.51.161.* 16.06.03, 19:04 Gość portalu: ILGA napisał(a): > Jestem tu poraz pierwszy czy mozecie mi cos opowiedziec o tym forum :) > I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: :)))) IP: 80.51.161.* 16.06.03, 19:05 Gość portalu: ILGA napisał(a): > Jestem tu poraz pierwszy czy mozecie mi cos opowiedziec o tym forum :) ...pojdż dziecię ja Cie uczyć każę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: :)))) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 04:34 >Jestem tu poraz pierwszy czy mozecie mi cos opowiedziec o tym forum :) Jasne. Forum jest na bialym tle, pisane niebieskimi literami. Z prawej strony masz kto kiedy skonczyl -jakbys chciala z kims pogadac kto byl przed Toba, ale i tak otwieranie strony zajmie Ci tyle ze sie odechciewa. Można , ale niekoniecznie. Gdyby Ci sie odechcialo jednak czekac mozesz spojrzec w lewo - tam oferta nastepnych forumow. Jakbys juz naprawde niewiedziala po co niektore watki - mozesz spojrzec w gore - tam Ci przypomną - to miało być romantyczne. No a jak Ci sie już wogole znudzi to wchodzisz do cofe i reklamujesz sie - a co. Nie ma to jak ogloszenie matrymonialne, po co czekac(...) Jednak jak Ci wszystko obrzydnie nie sugeruj sie ladnym logo "gazeta" - to nie jest gazeta, bedziesz musiala zaopatrzec sie w toaletowy. To tak pokrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly ILGA dziecko jedyne! jeszcze nie zapozno... 17.06.03, 04:56 Uciekaja stad poki czas. To forum, to jaskinia zbojcow. Tu nie ma miejsca na sentymenty - tu idzie walka na smierc i zycie. A juz najgorsza to jest taka jedna. Nie zdradze Ci jej imienia. Powiedziala, ze mnie zniszczy (czy cos takiego). Ja teraz spac przez to po nocach nie moge. Nawet jezyk papuaski mi do glowy nie wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka tak..... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 05:47 tu nie ma miejsca na uczenie sie jezykow obcych, same do glowy nie wejda, taka jedna to "romantica" - potrafi niezle zabic umysł czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak FR IP: *.pg.com 17.06.03, 08:51 FR to miejsce spotkań ludzi o poziomiem wrażliwości powyżej średniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: FR 17.06.03, 14:14 Gość portalu: drak napisał(a): > FR to miejsce spotkań ludzi o poziomiem wrażliwości powyżej średniej krajowej. Oprócz żartów i zabawy są tu wątki o nieszczęśliwych związkach, miłościach, emocjach. Wszystko co jest związane z uczuciami trafia własnie tu. Przychodzi się tu pogadać, czasem zwierzyć, zapytać, jak to było u innych, jak sobie poradzili.... Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan a co z kobietą z wytryskiem? IP: 80.51.161.* 17.06.03, 18:10 ty janek zapomnieć czasem i takiej niektórzy szukać? Odpowiedz Link Zgłoś