Dodaj do ulubionych

Eureka!!!!

06.08.03, 12:30
Przed chwila czytalem artykul o ciemnej energii, ktora dziala na przekro
wszystkeimu... Chyba nie musze Wam mowic, jakie mialem skojarzenie... :)))
Obserwuj wątek
    • czort Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:32
      tatus, a co za krucjaty czynisz??? grobu kcesz bronic, czy grob szykujesz?
      • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:35
        czort napisała:

> tatus, a co za krucjaty czynisz??? grobu kcesz bronic, czy grob szykujesz?

O dobre imie mojej krolewny walczyc musze, bo ten parszywy smok je naruszyc
        probowal:).
        • tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:50
          pierdol smoka (a raczej smoczyce) i poć na piwo!! :)
          • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:52
            tygrysek_ napisał:

> pierdol smoka (a raczej smoczyce) i poć na piwo!! :)

Kurwa, tygrys, chcesz by mi topor odpadl? Sam se ja pierdol, ja wole w nia
            strzelac z duzej odleglosci:)))
            • tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:59
              no to postrzelaj do niej i poć na piwo!:)

aha,.. w sobote jade na impre na której bedzie Szaki,..
              jako kumpel obiecuje ze sie ną zaopiekuje odpowidnio!;)) hehe
              • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 13:00
                tygrysek_ napisał:

> no to postrzelaj do niej i poć na piwo!:)
                >
                > aha,.. w sobote jade na impre na której bedzie Szaki,..
                > jako kumpel obiecuje ze sie ną zaopiekuje odpowidnio!;)) hehe

spoko, zyczliwych oczow mnostwo bedzie wkolo,hehehehehehe. na siostre uwazak,
                przede wszystkim:)))
                • tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 13:55
                  zaopiekuje sie niom zaocznie;-) :P hehe
                  • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:02
                    tygrysek_ napisał:

> zaopiekuje sie niom zaocznie;-) :P hehe

Wole bys robil to zaocznie niz wlasnorecznie, hehehehe
                    Dobra, my tu gadu gadu, ale ja wiem, ze Ty porzadny chlop jestes i dobry
                    kumpel;))
                    • saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:07
                      jak ja sie Wami zaraz zaopiekuje to Wam kapciuszki pospadaja:))))
                      • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:08
                        saqqara napisała:

> jak ja sie Wami zaraz zaopiekuje to Wam kapciuszki pospadaja:))))

Zaopiekuj sie kochanie soba, my tu meska rozmowe mamy. No, mozesz nam
                        ewentualnie jakies kanapki zrobic, zono! ;)))
                        • czort Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:14
                          tatus, juzes mamusiem przegnal i za innal wziol siem??? zwierzyna plowa we
                          lbie zamacila????
                          i ni chorery mi nie pedziales, ze mam macoche!!!!
                          od dzis mozesz do mnie mowic "kopciuszek" tylko nie kapciuszek!!!!
                          • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:18
                            czort napisała:

> tatus, juzes mamusiem przegnal i za innal wziol siem??? zwierzyna plowa we
                            > lbie zamacila????
                            > i ni chorery mi nie pedziales, ze mam macoche!!!!
                            > od dzis mozesz do mnie mowic "kopciuszek" tylko nie kapciuszek!!!!

Przy takiej zwierzynie wszystkie inne zostaja w pobitym polu:) Takze bieraj z
                            tej macochy curus przyklad, a na ludziow wyjdziesz na pewno;))
                            • tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:22
                              no ba!! ja jezdem kumpel najlepsiejszy!! Szaki zaświadczy!:)

witam p. Chrabinie fon :-)
                              co?? języka w gębie zapomniała albo etyketa nie pozwala sie odezwać??;-))
                              • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:53
                                tygrysek_ napisał:

> no ba!! ja jezdem kumpel najlepsiejszy!! Szaki zaświadczy!:)

Mam nadzieje, ze spodoba mi sie to swiadectwo;))) Na wszelki wypadek inni
                                potwierdza:))
                                • saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:00
                                  ja sama zaswiadcze! tylko jeszcze nie wiem co;)))))mezusku;)
                                  • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:04
                                    saqqara napisała:

> ja sama zaswiadcze! tylko jeszcze nie wiem co;)))))mezusku;)

Zono! Czekalismy na kanapki, az gosc sobie poszedl! nieldobrze, oj niedobrze;))
                                    • saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:17
                                      wiesz ze ja w kuchni to noga jestem:))
                                      • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:24
                                        saqqara napisała:

> wiesz ze ja w kuchni to noga jestem:))
                                        Dlatego nawet juz chleb krojony kupilismy ostatnio! I mega-specjalny noz do
                                        krojenia pomidorow w tiwiszopie:)))
                                        • saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:28
                                          ale ja nawet umiem ugotowac wode na twardo:(
                                          • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:35
                                            saqqara napisała:

> ale ja nawet umiem ugotowac wode na twardo:(

To nic. Moj kolega umial ja spalic:)))
                                            • saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:48
                                              aha, a kaktusa zasuszyl? bo ja tak...
                                              :))
                                              • grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:53
                                                saqqara napisała:

> aha, a kaktusa zasuszyl? bo ja tak...
                                                > :))

Tylko robaka, i to nie raz. Aha, i nie zasuszyl a zapil;)))
                                                • wesszja Re: Eureka!!!! 07.08.03, 10:44
                                                  zasuszyc robaka czy kaktusa to jeszcze nic. moja droga siostrunia messja, to
                                                  dopiero urodzona kucharka. codziennie na forum serwuje deserek z arszeniku z
                                                  posypka trutki na szcury i do picia siarke z babelkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka