grooszek 06.08.03, 12:30 Przed chwila czytalem artykul o ciemnej energii, ktora dziala na przekro wszystkeimu... Chyba nie musze Wam mowic, jakie mialem skojarzenie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:32 tatus, a co za krucjaty czynisz??? grobu kcesz bronic, czy grob szykujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:35 czort napisała: > tatus, a co za krucjaty czynisz??? grobu kcesz bronic, czy grob szykujesz? O dobre imie mojej krolewny walczyc musze, bo ten parszywy smok je naruszyc probowal:). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:50 pierdol smoka (a raczej smoczyce) i poć na piwo!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:52 tygrysek_ napisał: > pierdol smoka (a raczej smoczyce) i poć na piwo!! :) Kurwa, tygrys, chcesz by mi topor odpadl? Sam se ja pierdol, ja wole w nia strzelac z duzej odleglosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 12:59 no to postrzelaj do niej i poć na piwo!:) aha,.. w sobote jade na impre na której bedzie Szaki,.. jako kumpel obiecuje ze sie ną zaopiekuje odpowidnio!;)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 13:00 tygrysek_ napisał: > no to postrzelaj do niej i poć na piwo!:) > > aha,.. w sobote jade na impre na której bedzie Szaki,.. > jako kumpel obiecuje ze sie ną zaopiekuje odpowidnio!;)) hehe spoko, zyczliwych oczow mnostwo bedzie wkolo,hehehehehehe. na siostre uwazak, przede wszystkim:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 13:55 zaopiekuje sie niom zaocznie;-) :P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:02 tygrysek_ napisał: > zaopiekuje sie niom zaocznie;-) :P hehe Wole bys robil to zaocznie niz wlasnorecznie, hehehehe Dobra, my tu gadu gadu, ale ja wiem, ze Ty porzadny chlop jestes i dobry kumpel;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:07 jak ja sie Wami zaraz zaopiekuje to Wam kapciuszki pospadaja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:08 saqqara napisała: > jak ja sie Wami zaraz zaopiekuje to Wam kapciuszki pospadaja:)))) Zaopiekuj sie kochanie soba, my tu meska rozmowe mamy. No, mozesz nam ewentualnie jakies kanapki zrobic, zono! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:14 tatus, juzes mamusiem przegnal i za innal wziol siem??? zwierzyna plowa we lbie zamacila???? i ni chorery mi nie pedziales, ze mam macoche!!!! od dzis mozesz do mnie mowic "kopciuszek" tylko nie kapciuszek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:18 czort napisała: > tatus, juzes mamusiem przegnal i za innal wziol siem??? zwierzyna plowa we > lbie zamacila???? > i ni chorery mi nie pedziales, ze mam macoche!!!! > od dzis mozesz do mnie mowic "kopciuszek" tylko nie kapciuszek!!!! Przy takiej zwierzynie wszystkie inne zostaja w pobitym polu:) Takze bieraj z tej macochy curus przyklad, a na ludziow wyjdziesz na pewno;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:22 no ba!! ja jezdem kumpel najlepsiejszy!! Szaki zaświadczy!:) witam p. Chrabinie fon :-) co?? języka w gębie zapomniała albo etyketa nie pozwala sie odezwać??;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 14:53 tygrysek_ napisał: > no ba!! ja jezdem kumpel najlepsiejszy!! Szaki zaświadczy!:) Mam nadzieje, ze spodoba mi sie to swiadectwo;))) Na wszelki wypadek inni potwierdza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:00 ja sama zaswiadcze! tylko jeszcze nie wiem co;)))))mezusku;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:04 saqqara napisała: > ja sama zaswiadcze! tylko jeszcze nie wiem co;)))))mezusku;) Zono! Czekalismy na kanapki, az gosc sobie poszedl! nieldobrze, oj niedobrze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:24 saqqara napisała: > wiesz ze ja w kuchni to noga jestem:)) Dlatego nawet juz chleb krojony kupilismy ostatnio! I mega-specjalny noz do krojenia pomidorow w tiwiszopie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:28 ale ja nawet umiem ugotowac wode na twardo:( Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:35 saqqara napisała: > ale ja nawet umiem ugotowac wode na twardo:( To nic. Moj kolega umial ja spalic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:48 aha, a kaktusa zasuszyl? bo ja tak... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Eureka!!!! 06.08.03, 15:53 saqqara napisała: > aha, a kaktusa zasuszyl? bo ja tak... > :)) Tylko robaka, i to nie raz. Aha, i nie zasuszyl a zapil;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesszja Re: Eureka!!!! 07.08.03, 10:44 zasuszyc robaka czy kaktusa to jeszcze nic. moja droga siostrunia messja, to dopiero urodzona kucharka. codziennie na forum serwuje deserek z arszeniku z posypka trutki na szcury i do picia siarke z babelkami. Odpowiedz Link Zgłoś