jkw2 15.03.06, 11:58 Zalogowalem sie na Akademii i nie moge wejsc, moze podpowiesz co zrobic? Dzieki za przeniesienie mojego watku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek744 Re: Pytanie do Gxperta 15.03.06, 20:25 eh, podobny problem spotkał się ze mną... romek Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Pytanie do Gxperta 17.03.06, 20:39 Jeśli są problemy po aliasie spróbujcie tędy (link poniżej), jeśli nie dostarczcie mi swój wymagany login i hasło (później można zmienić) zaloguję Was ręcznie. pozdrawiam gxpert.avx.pl/amsonline/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
mlm40 Re: Pytanie do Gxperta 31.03.06, 12:07 Bez problemu siez alogowalem. Moze macie problemy z wlasnymi komputerami? Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Pytanie do Gxperta 19.03.06, 13:02 W ciągu 24 godzin trzeba potwierdzić link rejestracyjny otrzymany na podany adres e-mail. TO PODSTAWA! Na razie nie chcę tam przypadkowych ludzi. Chciałbym zebrać grupę inicjatywną, ludzi z konkretnymi chęciami do zrobienia czegokolwiek. Pozdrawiam. p.s. A tak ponadto sprawdziłem na koncie testowym: WSZYSTKO JEST OK! Odpowiedz Link Zgłoś
emelemek Re: Pytanie do Gxperta 01.05.06, 12:42 U mnie wszystko zadziałało tak jak opisuje to gxpert. Niestety trochę brak mi czasu by i tam zaistnieć. Ale może już dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Pytanie do Gxperta 07.05.06, 20:46 Z przykrością stwierdzam, że nie zagościłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Pytanie do Gxperta 07.06.06, 23:49 G2:: Zachodzić, zachodzić... bo sam tego chyba jednak nie rozruszam. Musi działać! ::G2 Odpowiedz Link Zgłoś