32_perfect 05.05.23, 15:24 Witam chciałam podpytać czy wypełnienie kanału zęba np prawidłowe to oznacza że i oszczyszczony będzie dobrze? Czy to są oddzielne sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelamistak1 Re: Pytanko 08.05.23, 10:20 Wiesz, najwazniejsze to udać się do takiego dentysty, któremu będziesz w stanie w pełni zaufać i nie będziesz się martwić, czy oczyści lub wypełni kanał prawidłowo. Dentysta, który zna się na rzeczy raczej nie wypełni kanału, którego najpierw odpowiednio nie oczyści. Rozumiem twoj strach bo też się stresowałam kanałowym, ale zaufałam opiniom innych osób i zdecydowałam się na pana Macieja Lepszego ze Scandinavian Clinic. Miał sporo swietnych opinii własnie odnośnie leczenia kanałowego i w pełni je potwierdzam. Pan doktor uratowal mojego zeba mimo, że bylo duze prawdopodobienstwo, ze będzie do wyrwania. Obrobil wszystkie cztery kanaly bardzo dokładnie mimo "ciezkiego ulozenia" zęba, co potwierdzają kontrolne RTG. Także jeśli szukasz zaufanego lekarza, to na pewno się nie zawiedziesz Odpowiedz Link Zgłoś