a.kudla5 25.09.22, 16:26 Dzien dobry , prosze o opinie osoby , ktore nosily szyne relaksacyjna na zebach.Czy jest pomocna i czy bardzo przeszkadza.Mam juz bardzo starte zeby od zciskania nocnego.Chcialabym nie dopuscic do jeszcze wiekszego ubytku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelina_324w Re: Szyna relaksacyjna 19.10.22, 12:21 Ja sobie robiłam całkiem niedawno i szczerze polecam. Różnica nie do opisania, wreszcie śpię spokojnie. Skończyły się też w końcu bóle głowy, które jak się dowiedzialam od dentysty, były spowodowane zwiększonym napięciem mięśni głowy i szyi :/ Ja robiłam w Scandinavian Clinic na placu Szczepańskim, bo mieli dobre opinie. Też się dołączam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialecka1980 Re: Szyna relaksacyjna 24.10.22, 11:40 Osobiście posiadam szynę relaksacyjną. Przestałam ścierać swoje zęby. Przekonali mnie do tego lekarze z pewnego centrum stomatologicznego w Mysłowicach. Jestem im za to bardzo wdzięczna. Dla chętnych podaję link do ich strony. Warto skorzystać z ich usług. Posiadają naprawdę dobre opinie www.dentalcentrum.pl Odpowiedz Link Zgłoś