Dodaj do ulubionych

Klinika dla dzieci

18.03.21, 19:39
Dzień dobry,
zwracam się do was z zapytaniem czy znacie jakieś dobre kliniki stomatologiczne w Warszawie, które wykonują również małe zabiegi (podcięcie wędzidełek warg i języka). Moje dziecko niestety ma przerośnięte wędzidełko języka . Zależy mi na tym aby zabieg wykonała osoba z dobrym podejściem do dzieci. Staś panicznie boi się dentystów... Polecicie mi kogoś dobrego?
Obserwuj wątek
    • anetaa44 Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:23
      Villa Nova ma w swojej ofercie zabieg Frenulektomii z tego co kojarzę, ale warto zadzwonić i dopytać
      • pan_raczka12 Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:31
        Znam klinikę, ale również nie wiem czy takowy zabieg wykonują.
    • nowaczek9098 Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:44
      widzę już wcześniej komentarze odpowiem: tak, villa nova ma w swojej ofercie taki zabieg. Swoją drogą jest to świetna klinika z bardzo dobrymi specjalistami.
      • anetaa44 Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:46
        oo czyli jednak jest! :) No to teraz można już polecać
      • laura_kwiecinska Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:52
        Przyjmują tam dzieci? Wiem, że niektórzy wolą nie podejmować się takich zabiegów na maluchach.
        • anetaa44 Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:55
          oj tego niestety nie wiem...
          • pan_raczka12 Re: Klinika dla dzieci 18.03.21, 20:59
            anetaa44 napisała:

> oj tego niestety nie wiem...

Aneto, przyjmują tam dzieci. Z synem jesteśmy stałymi pacjentami.
            Lauro, najlepiej umówić się na pierwszą konsultację stomatologiczną. Syn akurat ma leczenie ortodontyczne u dr Kiworkowej. Polecam i pozdrawiam
    • stefan.karas Re: Klinika dla dzieci 13.04.21, 13:10
      Najlepsza klinika dla dzieci w mojej opinii to Elektoralna Dental Clinic, panuje tam tak fajna rodzinna atmosfera, że nie zamierzam korzystać z usług innych stomatologów, polecam ;)
      • janek4444 Re: Klinika dla dzieci 15.05.21, 15:06
        stefan.karas napisał(a):

> Najlepsza klinika dla dzieci w mojej opinii to Elektoralna Dental Clinic, panuj
        > e tam tak fajna rodzinna atmosfera, że nie zamierzam korzystać z usług innych s
        > tomatologów, polecam ;)
        Tak! również polecam zabrać tam swoje pociechy na wizytę wprowadzającą, wszystko zostanie świetnie przedstawione i wytłumaczone.
    • weraa007 Re: Klinika dla dzieci 27.08.21, 15:01
      Gorąco polecam Dr Magdalenę Kabat, która przyjmuje w Klinice Dental Fraternity na Powsinie :) Pani Doktor ma świetne podejście do małych pacjentów :)
    • kielova Re: Klinika dla dzieci 01.11.21, 15:30
      Dobry wybór to www.centrodent.com.pl/, zajmują się stomatologią dziecięcą, a co najwazniejsze – mają odpowiednie podejście, które zmniejsza stres najmłodszych pacjetnów i pozwala im się troszkę rozluźnić

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka