Dodaj do ulubionych

dr adnan savan, Poznań??

07.08.08, 01:27
Mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia w leczeniu przez tego
lekarza? W szczególności w zakresie stomatologii estetycznej?
Obserwuj wątek
    • azotan Re: dr adnan savan, Poznań?? 22.08.08, 17:11
      Mi odbudowywał ząb. Prawie nie było z czego. Jednak Jemu sie udało, a ja jego
      pracę uznałem za majstersztyk. Szczerze polecam.
    • vogue_pl Re: dr adnan savan, Poznań?? 27.01.16, 17:37
      Powiem wprost - przyciąga niską ceną, która w rzeczywistości to jedne wielkie naciąganie. Bierze 50 zł za każdy opatrunek który przy leczeniu kanałowy wymienił kilka razy, a potem kanał wypełnił tak że teraz prawdziwy specjalista musi mnie leczyć antybiotykami i usunął całe wpełnienie. NIGDY nie pójdę już do tak kiepskiego dentysty. NIE POLECAM!!! DO TEGO zdjęcia rentgenowskie za kasę na wydziale stomatologii a przy tym znowu płatna wymiana opatrunku to w innym mają rentgen na miejscu i pełną kontrolę nad tym co robią.
      • klawka_markowna Re: dr adnan savan, Poznań?? 28.07.16, 03:03
        Pretensje troche dziwne, bo akurat dr Savan o wszystkim dokladnie informuje przed rozpoczeciem leczenia - podaje cene wszystkiego i jakie sa rokowania, trzeba bylo sluchac... W zyciu spotkalam naprawde niewielu tak uczciwych i porzadnych ludzi! A rzeczy, które pan dr podejmuje sie robic sa naprawde czasami ciezkie, zaden inny stomatolog nie chce ich robic, tylko od razu sugeruje wyrwanie i implant :D
    • klawka_markowna Re: dr adnan savan, Poznań?? 28.07.16, 02:54
      Fantastyczny, niezwykle dokladny, sumienny lekarz :) 4-5 lat temu po bledzie angielskiego prywatnego dentysty mialam spore zakazenie, w brytyjskim szpitalu chciano mi wyrwac 6-8 zebów na raz i usunac kosc szczekowa - kiedy sie nie zgodzilam, po prostu napisano, ze "pacjent w stanie terminalnym odmawia wspolpracy" i koniec. Po kuracji antybiotykowej leczenia podjal sie pan dr Savan, okazalo sie, ze problem dotyczyl akurat jednego zeba - który zreszta udalo sie zachowac :) Polecam kazdemu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka