a_n_i_a2 16.01.07, 16:05 help! nie nosilam cztery dni kolczyka i teraz nie moge go zalozyc! zaroslo sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
love_buzz Re: help!! kolczyk w jezyku 29.01.07, 16:53 Dziura w języku zarasta zwykle po 15 - 30 minutach nie noszenia kolczyka, więc chyba czeka Cię drugie przekłuwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pp-tryk Re: help!! kolczyk w jezyku 01.02.07, 16:25 Co Ty opowiadasz za historie!? Ja zdejmuje kolczyk np. przy okazji wizyty u dentysty i czasami zapominam go zalozyc przez kilka dni i jeszcze NIGDY dziurka sie nie zrosla. Proponuje przespacerowac sie z kolczykiem do salonu i poprosic o zalozenie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_gorska Re: help!! kolczyk w jezyku 01.02.07, 17:48 To prawda. Ja również czasem wyciągam kolczyk z języka. Najdłużej to chyba tydzień nie nosiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lazure Re: help!! kolczyk w jezyku 02.02.07, 15:44 to ewenementy jestescie kolczyk w jezyku zarasta nawet w ciagu 3-5 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
sylw21 Re: help!! kolczyk w jezyku 06.05.07, 11:06 baardzo rzadko zdarza się, żeby dziurka się nie zarosła. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia8 Re: help!! kolczyk w jezyku 11.05.07, 20:04 bzdura... ja nie nosilam 3 miesiace;) i pchalam na hama:D ale wlozylam:D Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: help!! kolczyk w jezyku 23.05.07, 23:18 ja po godzinie miałam już taka błonke z jednej strony,słyszałam ze bardzo szybko sie zatasta. Odpowiedz Link Zgłoś
patex87 Re: help!! kolczyk w jezyku 25.05.07, 18:26 to prawda kolczyk w jezyko jak malo co bardzo szybko zarasta jednak jak wszystko jest to rzeczbardzo indywidualna :) tak jak np to ze jednym po przekluciu spuchnie jak pierun a innym prawie wogole ... ale najlepiej jest wziac kolczyk i isc do salonu i bedzie po sprawie tam sie dokladnie dowiesz pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś