ouimet 06.01.04, 19:16 Ledwie sie zalapalem na Krosnie,a juz zupelne pustki,cisza... Obiecuje nie wracac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_z_a_k ZA CO TY PRZEPRASZASZ ? 07.01.04, 17:53 ZA CO TY PRZEPRASZASZ ? ONI POWINNI DZIĘKOWAĆ :))) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ZA CO TY PRZEPRASZASZ ? 07.01.04, 21:43 To fakt,ale ...Dziekowac ,bo ich pogonilem/intelektem -oczywiscie/,czy dziekowac,ze znikam/jako plaskacz umyslowy/?Ot,takie jest pytanie,klebiace sie w moim wnetrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Witamy w Beskidzie Niskim :)) 07.01.04, 22:30 Tylko powiedz że ci się nie widzi POWITANIE To kurna tylko SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Witamy w Beskidzie Niskim :)) 07.01.04, 23:17 bardziej mi to wygladalo na...wywoz na taczkach,niz owacyjne powitanie przy dzwieku fanfar... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Witamy w Beskidzie Niskim :)) 09.01.04, 11:54 s_z_a_k napisał: > To kurna tylko SZAK Co to znaczy "to tylko kurna Szak " ??????? Szak to nie jest "tylko Szak" to jest..... "KTOŚ". Każdy z nas jest jedyny i niepowtarzalny. Każdy z nas jest wielki. SZAK jest wielki ,jedyny i niepowtarzalny. Ouimet jest wielki, jedyny i niepowtarzalny. Okowita jest wielka, jedyna i niepowtarzalna. Wiele razy pisałam na forum Jasło, że jestem głupia...... ale to nie jest prawda...tak jak i nie jest prawdą to, że Szak jest kimś kto tylko umie wklejać cudze teksty....... i ja i Szak ..myślimy i czujemy.Coś tam nas śmieszy, coś tam nas boli.....jesteśmy LUDŹMI. Nie jestem (być może) głupia,.... nie jestem aż tak głupia jak o sobie piszę..... jestem sobą....póki żyję cierpię, kocham , nienawidzę, myślę,..... .... i ....czasem wkurwiam się.... Wkurwiam się ...... bo żyję. PS. Szak !!!! tak Cię proszę....... nie wklejaj moich postów z innych forów na forum Jasło........ zrób to dla mnie.....proszę, proszę Cię........ Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Witamy w Beskidzie Niskim :)) 09.01.04, 21:26 HMM. Dobrze :))) POZ>SZAK PS.Świat jest mały... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Witamy w Beskidzie Niskim :)) 11.01.04, 08:33 Ja wiem, że świat jest mały i przed nikim się nie chowam. Tylko nie lubię tego wklejania za forum na forum..... no tak jakoś nie lubię. Nie masz żalu o te nutki ? To przecież Twój patent. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Witamy w Beskidzie Niskim :)) 11.01.04, 14:18 0kowita napisała: > Ja wiem, że świat jest mały i przed nikim się nie chowam. Tylko nie lubię tego > wklejania za forum na forum..... no tak jakoś nie lubię. > > Nie masz żalu o te nutki ? To przecież Twój patent. > > Pozdrówka ..Gdzie tam :))) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Witamy w Beskidzie Niskim :)) 11.01.04, 15:23 0kowita napisała: > Ja wiem, że świat jest mały i przed nikim się nie chowam. Tylko nie lubię tego > wklejania za forum na forum..... no tak jakoś nie lubię. > > Nie masz żalu o te nutki ? To przecież Twój patent. HMM a Moja jak Ci się podoba to tylko test > > Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet muzykanty... 13.01.04, 02:31 cholera sie znalazly... Przygotowujcie "kolatki",bo termin nadchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: muzykanty... 13.01.04, 10:01 :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫:))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ :))))♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: muzykanty... 14.01.04, 04:49 dobrze,ze jestem gluchy,bo slyszac te dysonanse dostalbym :"wscieku macicy"- jak mawia moja kolezanka z wojska! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: muzykanty... 14.01.04, 16:42 Aaaaa to szkoda, że jesteś głuchy bo chciałam wysłać z dedykacją dla niewątpliwie sympatycznego pana Oimeta od niesympatycznej 0kowity ....... jesienny-pan.w.interia.pl/piosenki-jesien/w_zoltych_plomieniach_lisci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: muzykanty... 15.01.04, 22:13 Wielkie dzieki! Sluch odzyskalem natychmiast i odzyly wspomnienia... taamtych czasow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Wielkie PRZEPRASZAM! 19.01.04, 05:07 ouimet a kiedy tu glosno bylo i gwarno????????to forum tak sie tu zastalo,dobrze ze my tu wchodzimy to cos sie dzieje,bo tak to by juz pewno go zwineli w cholere Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wielkie PRZEPRASZAM! 30.04.04, 06:45 ...i jeszcze raz zanucilem piosenke od Okowity przeslana za dobrych,dawnych czasow... Szanujmy wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ech wspomnienia..... 30.04.04, 17:16 Jak by to było wczoraj......pamiętam ten zimny, grudniowy dzień gdy szłam z Jasła do Szebni. Śpieszyłam się. Chciałam dogonić Ouimeta. Nie dogoniłam. Potem tyle się zmieniło. Co można teraz zaśpiewać ? Może (zmieniając nieco tekst)......"czy wrócą, czy wrócą te dni szalone".... Żal tych dni szalonych, żal tych zaprawionych sporą dawką erotyzmu przekomarzań . Czy wrócą ? Nie da się zacząć od nowa. Zawsze jest tylko kontynuacja...... a tego co się powiedziało można się wyprzeć ale tego co się tu napisało wyprzeć się nie da bo ono jest. Odpowiedz Link Zgłoś