kawgraz 11.07.06, 21:10 Czy ktoś mógłby polecić dobrego, ale nie bardzo drogiego dentystę w Krośnie? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkrukar Re: Dobry dentysta w Krośnie 12.07.06, 20:56 Dr. Górski przyjnuje na ul. Grodzkiej w budynku firmy RPIS, posiada nowy sprzęt i dobrze wykonuje fach dentystyczny. Ja jestem stałym pacjentem i jestem bardzo zadowolony, aceny naprawdę nie za wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia02 Re: Dobry dentysta w Krośnie 17.07.06, 11:12 dr. Miczek przyjmuje w nowym gabinecie niedaleko starego szpitala. nie wiem jak to ulica . Lekarz bardzo doby . sistra moja meczyła się z bolącym zębem i kilku lekarzy do leczyła a dopiero Miczek zobaczył że pod korzeniem jest kawałek mleczaka i zrobił zabieg i po bólu!!!! teraz juśż by do innego dentysty nie poszła. polecem Odpowiedz Link Zgłoś
zimek23 Re: Dobry dentysta w Krośnie 05.04.07, 15:41 Co prawda nie w Krosnie, ale w Miejscu Piastowym, dr Wilga, szybko, sprawnie, bez bolu, na dodatek bezstresowo i sympatycznie. Nie pamietam adresu, ale niedaleko tzw. krzyzowki. Odpowiedz Link Zgłoś