Dodaj do ulubionych

Polka w Mam talent :D

27.09.12, 13:18
www.vidivodo.com/video/beataz-geobicka-jazz-sarki-yetenek-sizsiniz-turkiye-acunmedya/977672
Nie wiem czy Beata (nie wiem czemu telewizja źle napisała jej imię) jest użytkowniczką tego forum ale byłam bardzo zaskoczona jak zobaczyłam w sobotę w telewizji naszą rodaczkę big_grin Podziwiam, że się odważyła. Bardzo mi się podobała reakcja widzów jak powiedziała, że jej chłopak jest Turkiem smile
Obserwuj wątek
    • migda33 Re: Polka w Mam talent :D 27.09.12, 20:11
      jeżeli Beata jest użytkowniczką forum to kilka słów do niej .... oglądałam dwie edycje tego programu i doszłam do wniosku że turecki mam talent powinien nosić nazwę "jestem beztalenciem" ,,,, naprawdę żenada ,,,, wynika to w głównej mierze z tego, że w Turcji nie przywiązuje się wagi do rozwijania pasji (nie ma szkół muzycznych na poziomie podstawowej i średniej szkoły, są jedynie tzw. konserwatoria ale to już jako uczelnia wyższa),,, są owszem różne kursy głownie nauki gry na gitarze ale to wszystko takie na niskim poziomie ,,, w Turcji generalnie nie dba się o rozwój sportowy i muzyczny dzieci (widać to chociażby po wynikach ostatniej olimpiady sportowej w Londynie (70 mln kraj i tylko 5 medali dla Turcji) ,,, tak wracając już do samego występu Beaty to szkoda, że nie miałaś podkładu muzycznego ,,, wtedy z większym prawdopodobieństwem dostałabyś się dalej ,,, Twój występ uważam za bardzo udany ale nie na turecki "mam talent" nie poznali się na Tobie , taka jazzowa piosenka to nie na tureckie klimaty (chociaż jurorka (piosenkarka) poznała się na Twoich umiejętnościach wokalnych),,, no chyba żebyś zaprezentowała jakiś hip-hop czy jakiś taniec w tym stylu (bo głównie takie występy są doceniane ) ,,, co tu więcej pisać i się rozwodzić najzdolniejsze w Turcji są ,,,psy ( w ostatniej edycji wygrał pies smile)))))))
    • istanbul.l Re: Polka w Mam talent :D 28.09.12, 08:07
      w turcji malo osob lub jazz, niestety .... i zgadzam sie, ze to jest yeteneksiz siniz, a nie yeten sizsiniz..... big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka