Gość: alfred IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:12 podobają mi się stuningowane samochody .chciał bym stuningować swojego opla corse czekam na podpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: garbusek Re: Gdzie stuningowac samochud IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:24 je jeśli chcesz pomoge ci w tym Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Gdzie stuningowac samochud IP: *.pt-2.petrotel.pl 30.09.03, 08:37 najpierw o tym poczytaj, potem wybierz "model tuningowania" bo możesz swoje ładne autko przerobić na koszmarek. Oczywiście to Twój wybór. Ja osobiście robię to tak, że z zewnątrz praktycznie nic nic nie widać, no poza tym, że auto jest ciut niższe, reszta to bebechy: wydech (schowany, bez wielkiego komina wystającego spod zderzaka, świece, filtry, hamulce, elektronika itd.), polecam taki wariant ale oczywiście wszystko jest rzeczą gustu. Gdybyś chciał spojlerować auto to unikaj żywicy, bo to się wiąże z kilogramem szpachli, a zczasem efekt jest żałosny (oczywiście wszyscy sprzedawcy będą Cię zapewniać, że żywica jest super i cały świat ją stosuje-g... prawda). Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Gdzie stuningowac samochud IP: *.pt-2.petrotel.pl 30.09.03, 12:19 Zależy co chcesz tuningować, jak mechanika to Chojnacki (www.chojnacki.pl, o ile dobrze pamiętam), elektronika Zastec (www.zastec.pl), wszelkie części i elementy najtaniej dostaniesz na www.sklep.tuning.pl (zawieszenie, filtry, felgi,hamulce), tłumiki www.tuningbaja.pl (polecam MG Sport - no chyba, że masz więcej kasy), amortyzatory republika.pl/bilstein_b4/body.html albo b6 jeśli masz więcej grosza i sportowe ambicje. Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gdzie stuningowac samochud IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:26 moge ci pomuc Link Zgłoś
Gość: polityłka Re: Gdzie stuningowac samochud IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:34 mój tesc kac tuninguje Link Zgłoś
Gość: polak Re: Gdzie stuningowac samochud IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.10.03, 22:40 Ty to sobie lepiej dres kup, bo do twojej inteligencji by pasował. SamochÓd się pisze przez ó, a chciałbym to sie pisze razem. Link Zgłoś