guayazyl1 16.08.06, 19:08 informuje, ze przez czas jakis mnie tu nie bedzie. wybieram sie na urlop, ktory mi sie nalezy jak psu zupa. pozdrawiam wszystkich kafejkowiczow. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: notatka sluzbowa 16.08.06, 21:47 oj,toż to będzie..i smutno..i głucho..i cicho... ale nic to, czekamy, wytrwamy.. dobrego urlopu.. a i ja za dwa tygodnie znowu nad morze... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 notatka sluzbowa2 04.09.06, 23:03 chciałem uprzejmie poinformowac, ze cos mi zżarlo wszystkie moje komputerowe zasoby. nie mam zdjęc, adresow, telefonow, listow, notatek i innego barachła ktorym zapychałem przez pare lat kompa. jestem goły i wesoły. nie mam tez ulubionych blogow ani innych ciekawych miejsc do ktorych wchodziłem z przyjemnoscia. jesli komus za niedługo dokopię to zwalajcie winę na głupi komputer a nie na mnie. pozdrrrrrawiam :( Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 notatka sluzbowa3 14.09.06, 19:08 Droga Jołanno-Szerlokuholmsie-tymoj! gdyby wszystko co piszesz o mnie było tak oczywiste, proste i prawdziwe to w dowod uwielbienia dla Twojej przenikliwosci dałbym się nawet Tobie pokroic. co pewno bys uczyniła z entuzjazmem:) ale tak nie jest. napisze hurtem bo nie wiem kiedy będę przy głosie. co się tyczy moich nickow przebrzydłych to Ameryki nie odkryłas. przyznawałem się do nich na forum ze cztery razy. mało tego. jeszcze parę dni temu na kazdej wizytowce był odnosnik "patrz guayazyl1". więc nie ma mowy zebym kogos chciał wprowadzac w maliny. nie widzę nic nadzwyczajnego w tym, ze ktos ma kilka pseudonimow jak imion do wyboru. wiadomo, ze psychomaszyna to jangofet, madzia69 to foamclene, pkownacki to keechaczu, st.emka i cafelegionowo. netykieta dopuszcza taki proceder pod warunkiem, ze nie umieszcza się kilku swoich nickow w jednym wątku. chodzi o to zeby nie wywolywac sztucznego tloku i kłotni na forum, kiedy to ta sama osoba pod roznymi nickami zajmuje w dyskusji dwie skrajne pozycje. moja wina polega tylko na tym. ale w koncu chodziło o glupi zart. chodziło o wyprowadzenie z rownowagi Szeryfa. biedaczek na koniec wyhynął z dziury co mu TePSa wykopała pod domem. czy nie zrobiłas nigdy czegos co było wbrew zdrowemu rozsądkowi? wbrew konwenansom? czy do takiego zartu trzeba zaraz wołac dochtora z kaftanem bezpieczenstwa? Twoja propozycję zebym latał z golym tyłkiem uwazam za przesadzona:) sprawa następna. opierniczac mnie mozesz tak zeby mi kapcie pospadały. ale nie dam sie kazdemu okładac. bo nie kazdy jest uprawniony. jesli to forum jest kiepskie to w połowie moja wina bo powołałem do zycia połowę tematow i odium spada na mnie. jesli uwazacie, ze jest dobre to w połowie moja zasługa co nieskromnie zauwazę. nie zmuszam Was do niczego. niczego nie narzucam. nie dokonuję za Was wyborow. chciałbym tylko zeby forum było optymistyczne, zywe i nowoczesne. ze zdjęciami, filmami i głosami. (nawiasem mowiac moj pomysł abyscie wrzucali swoje produkcje do youtube przeszedł bez echa tymczasem na duzym forum jakies zainteresowanie jest) wiele moich rzeczy to gnioty ale noblistom tez zdazaja sie wpadki. z wielu pomysłow jestem jednak zadowolony bo na zadnym forum ich nie znajdziecie. tak było z pięknym watkiem o legionowskich choinkach. ale były tez inne. z tego co pamiętam to byl fotocodziennik, baba ewrydej, telegram z C.,chwile szczęscia, nawałnica mysli, zwyczaje ludu polskiego, pozadanie niekontrolowane, rozmowy rolowane, szafa grajaca, blogowisko, karuzela polityczna...jesli ktos mnie uwaza wyłacznie za speca od haha i rozdwojenia jazni to jest niesprawiedliwy (to juz nie było do Ciebie). podobno miłosc to przezwycięzanie swoich lękow. to przekraczanie swojego swiata mimo złych doswiadczen. doswiadczenia mam rozne na tym i na duzym forum.no ale kocham to miejsce. co ja zrobię:) --------------------------------- na koniec cos co powinno znalezc sie w Twojej prywatnej skrzynce ale podobno jest ona zamknieta dla mnie za do smierci więc nie będę się do niej dobijal po proznicy jak posel Iwanski do mownicy:) youtube.com/watch?v=X1UiQlh_ed0 skad sie wzięly "smętne widoczki"? jesli facet spodziewa się zobaczyc na zdjęciu interesujaca go kobietę a podtyka mu się cos innego to w takim wypadku nawet Kruzensztern po zaglami będzie tylko smętnym widoczkiem. nie krylem rozczarowania z czego powinnas sie cieszyc, a nie utyskiwac. robsonik1.webpark.pl/zdobywcy/kruzensztern.JPG no i jeszcze jedna wpadka. porownaj oba zdania: he...he...zdaje się, ze Joanna nie jest wlascicielką tej knajpki chociaz pewnosci nie mam. ją zabolalo cos innego:) i to cytowane przez Ciebie: hehe, ją co innego zabolało. jest roznica prawda?..a jesli ze zdania ktore ja napisalem usuniesz niepotrzebny emotikon i przeczytasz je beznamietnie niczego nie akcentujac, nie sugerujac to co?.. i to by bylo na tyle.pozdrawiam i przesylam Tobie i wszystkim co się temu ewentualnie przysluchiwali kwiatka com go kiedys obfocil. s10.photobucket.com/albums/a117/guayazyl/?action=view¤t=kffiatek.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 twoj Lot(r)son. :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: notatka sluzbowa3 14.09.06, 23:10 spokojnego urlopu :o) i licznych babek na piasku ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 17:20 w.iwo napisała: > spokojnego urlopu :o) i licznych babek na piasku ;o))) --------------------------------- ale myslisz o tych piaskowych?..bo te piaskowe mają duzo zalet. nie grymaszą, nie robią fochow...nie są zazdrosne nawet o takie z zagranicznego piasku...są tanie w eksploatacji. romans z taką babka jest krotki i bez konsekwencji. powazna wada...taka babka szybko się sypie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 18:23 witam, a prosiłem, żeby nie bylo ad personam i co, dzieci nie potrafią bawić się bez sypania piachu w gałki? o jeny... a miało być tak pięknie... Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 19:02 chotomow72 napisał: witam,a prosiłem, żeby nie bylo ad personam i co, dzieci nie potrafią bawić się bezsypania piachu w gałki? -------- a jakiż to piach...Szeryfunciu?.. ja to sypie Jołannie kwiatamy jak te dzieciątka w bieli co na procesji rączkamy szastają raz na prawo...raz na lewo... peesik: piszę z drogi więc moze litery niewyrazne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 19:06 Syropie, Z drogi to oba piszemy, ale ja nie o tym. Czy tak trudno nie skakać sobie do oczu? Bo Jołanna dała radę, ale Ty nie. A czemu? Trudno tak? pozdro, Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 15:24 s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 J. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 16:59 Jołanno, Szeryf w rzeczywistości jest przystojniejszy... ;o))) i dlaczego ten miś taki nieszczęśliwy... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 18:32 joanna-z-buw napisała: s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 > > J. ----------------------- s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=niema-para1.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 17.09.06, 13:44 s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc2.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 J. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 17.09.06, 19:48 s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=przeczucie-1.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 17.09.06, 21:53 s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc3.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 J. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Prośba do Szeryfa 17.09.06, 21:56 Chciałabym prosić Szeryfa o interwencję w sprawie napisu w dymku. Mnie nic nie wolno pisać... Dziękuję, J. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Prośba do Szeryfa 18.09.06, 17:28 nie ma co zawracac głowy Szeryfowi. jak chcesz kobieto to się przeniosę do innego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Prośba do Szeryfa 18.09.06, 19:42 A czy Ty mógłbyś człowieku przeczytać czasem coś z życzliwością ? Szeryf mi zabronił pisać do Ciebie, posłuchałam, dla frajdy i na złość Jemu znalazłam inny sposób na komunikację. Kto Ci nieżyczliwy siedziałby przy PSP i klepał komiksy ? Prośba do Szeryfa to swego rodzaju żart, żeby ta "gra" była fair. Wszystko umiesz schrzanić, szkoda słów. I jeszcze ta "Święta Joanna przy poniedziałku". Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw P.S. 18.09.06, 19:46 A ostatni "niemy post" oznaczał, że absolutnie nie ma mowy o żadnym płaceniu jak za zboże, nie martw się i dziękuję za kwiatka. Idź wziąć zimny prysznic Gua. Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: P.S. 19.09.06, 02:11 oj, dzieci, dzieci, niby oba kumate, a gorsze w darciu kotów od tego... wójta :P Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 na tem chyba koniec :) 20.09.06, 17:43 normalnie to ja jestem niespotykanie spokojny człowiek...Szeryfunciu. ale jak rozmawiam z Jołanną to targają mną straszne wibracje. niewątpliwie ma cos w sobie kobieta. podziwiam ją za cierpliwosc i za to, ze podtrzymuje ten kontakt... :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: na tem chyba koniec :) 21.09.06, 23:09 A kiedy będzie nowy odcinek Rozmów Rolowanych ? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Test 22.09.06, 16:10 [IMG]i77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/bogart.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 w odpowiedzi Joannie 22.09.06, 17:52 joanna-z-buw napisała: > A kiedy będzie nowy odcinek Rozmów Rolowanych ? ------------------------------ rozmowy rolowane?!. zaraz ...chwilunia...zdaje się, ze calkiem niedawno obowiązywala inna opcja:) "Włodku, tracisz dzisiaj jednego bohatera rozmów i jednego czytelnika." nie przewiduję kolejnych odcinkow. raz, ze jest to czasochlonne zajęcie. dwa, ze latwo kogos urazic bo to ja dobieram teksty, a poczucie humoru mają ludzie rozmaite. jak jestem przy glosie to powiem, ze na razie nie przewiduję tez zakladania nowych wątkow. nie będę wiec pisal o grzybach, jesieni i moich stanach emocjonalnych bo nikogo to nie interesuje. prawda? ludzi interesuje to co przy ziemi. na przyklad jak pozbyc się karaluchow i ktory fryzjer lepiej obcina grzywki. poza tym pisanie o chmurkach i motylkach wymaga luzu i odpowiedniej atmosferki, ktora ostatnio ze mnie uleciala. bedą powstawac za to odcinki "zycia prowincjonalnego", ktore teraz mnie bawi. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: :-) 28.09.06, 18:08 joanna-z-buw napisała: A na którym kanale są powtórki Rozmów ? ------------------------------------------ odpowiem jako ałtor. lekko nie jest panno Joanno. trza duzo pisac to zrobi się wesoło i nie potrzebne będą powtorki. ale ja nie robię z Was kretynow i do niczego nie zmuszam. kazden jeden jak będzie miał swoj osobisty mus to napisze. taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: :-) 28.09.06, 19:12 A no tak, Pan Ałtor :-) To Pan jesteś ten Ałtor od "smętnych widoczków" :-) Słyszałam, słyszałam. Tak, pytam bo kiedyś Pan Ałtor pisał, że coś miało być. Ale nieszkodzi. Ja nawet TV nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: :-) P.S. 28.09.06, 19:27 Nie wiem czemu chcesz się dalej kłocić, ale dobrze, uszanuję Gua. Nie będę Cię już zaczepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 19:43 To mail, który wysłałam do Szeryfa 14 września: "W związku z tym, ze za karę nie wolno mi się odzywać do Guy mam ogromną prośbę. Niech Szeryf umieści na forum pod postem Guayazyla "notatka służbowa 3" wiadomość, że dziękuję, za to co napisał i jak to zrobił i że przepraszam jeśli byłam za ostra. Niech Szeryf napisze też, że decyzje o zamknięciu dla siebie skrzynek prywatnych podjęliśmy wspólnie, że nie będę pisała, ale będę czytala i że dziękuję za swoją część kwiatka." Szeryf nie wstawił tej wiadomości, bo w ostatniej chwili zmieniłam zdanie i postanowiłam narysować Ci ciepły komiks. J. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:07 alez ja sie nie kloce. nie mam po prostu nastroju na takie rozmowy. wszyscy warcza na mnie, a ja tez mam swoje problemy i moge byc nie w sosie. kiedys pewno wroce do normy wiec nie ma potrzeby zebys sie deklarowala,ze to ostatni list do mnie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:28 Tak, ale ja już naprawdę nie chcę pisać. Od kilku dni znowu wyciagam rękę, skromnie bo skromnie, ale wyciągam, a Ty jesteś złośliwy ("nie będę z Was robił kretynów") i piszesz tak, ze mam poczucie winy, że wszystko przeze mnie. Nie będę męczyła. I też pozdrawiam. I pies też pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:39 joanna-z-buw napisała: Tak, ale ja już naprawdę nie chcę pisać. ---------------- to co w koncu chcesz? oszalec mozna! ja sie nie gniewam tylko nie mam nastroju. przesylam w prezencie telewizor. wydrukuj, wytnij i przybij na scianie za pomoca mlotka i gwozdzi. s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=kontrolny.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 jakies gwozdzie chyba w domu masz. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:50 Wiesz, że się nie gniewasz. Poza tym spróbowałbyś tylko, za te "fochy" coś je strzelał na wiosnę. My się wogóle na siebie nie gniewamy. Przecież się bardzo lubimy. My tyko chętnie pobilibyśmy się czasem, tak dla zdrowia. Młotek miałam, gwoździe takoż, ale zabrali. We wsi mówią, że wariatka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 21:21 - Kochanie, jak ci smakował obiad, który dziś ugotowałam? - Dlaczego ty stale dążysz do kłótni?! ------------------------ to tak dla spuentowania tej wymiany listow. a pobic sie bardzo chetnie. moglbym nawet lec na lopatkach:) zakonczylem po swinsku jak to zwykle u mnie. peesik: nie bede sie sprzeczal z wsiowymi. jestes wariatka. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:39 To już nawet nic do Ciebie, Gua. Jakoś ostatnio naprawdę mam problem z komunikacją z ludźmi, nawet tymi "realnymi", więc tymbardziej czas się na trochę odłączyć z Matrixa. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 ni z tego ni z owego 01.10.06, 19:59 informuję radosnie kolezenstwo, ze otrzymalem smakowitą przesylkę. przesylka doszla pocztą internetową i zawiera garsc swiezych jeszcze, jesiennych fotek. ze zdjęc mozna wywnioskowac, ze Polki ciągle sa najpiekniejszymi kobietami swiata, warszawskie parki zadbane, piwo Zywiec cieszy sie popularnoscią w stolecznych ogrodkach, a most Swietokrzyski nocą jest bajkowo piękny. od kogo przesylka? nie powiem. wszystkie będzieta podejrzane. ha...ha... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 notatka sluzbowa 4 31.10.06, 22:31 a jeszcze wczoraj bylo mi tak wesolo...zycie jest nieprzewidywalne. informuje kolezenstwo, ze mialem maly wypadeczek samochodowy. bardziej grozny dla auta niz dla mnie. nie mam jednak humoru ale za kilka dni odezwe sie napewno. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-nikad Re: notatka sluzbowa 4 01.11.06, 12:49 To samochód do warsztatu i wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: notatka sluzbowa 4 02.11.06, 01:20 Syropie, dawaj foto tego złoma, może coś ze stodoły dopasujemy?. Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: notatka sluzbowa 4 02.11.06, 09:38 ważne że nogi, ręce i głowa cała :o) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 5 05.11.06, 19:43 rzadko Was o cos prosze ale teraz bez podlizywania sie nie obejdzie. zdaje sie z Wyborczej dowiedzialem sie, ze ukazala sie ksiazka profesora Stommy o polskich mitach historycznych. nic nie zapisalem i teraz nie wiem kto to wydal, jaki to tytul i gdzie ksiazki szukac. moze ktos pomoze? plisss... :) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: notatka sluzbowa 5 05.11.06, 21:57 www.e-link.com.pl/x_C_I__P_433030-410002.html czy o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 5 06.11.06, 17:50 ...o to wlasnie chodzi :) dziękuję i przesylam piosenkę: youtube.com/watch?v=9G6po5hgZnY Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: notatka sluzbowa 06.11.06, 18:26 youtube.com/watch?v=d8ZVhRsBUW4&mode=related&search=- Pretty woman..od lat i niezmennie uwielbiam tę pisoenkę ..i film.. a to też mój ukochany utwór - Co ja tutaj robię?? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 15.02.07, 21:45 mam bardzo utrudniony dostep do internetu, w konsekwencji do wielu ulubionych rzeczy przy ktorych siedzialem no i do Was. gdyby mnie nie bylo przez jakis czas to nie znaczy, ze mam Was gdzies tylko po prostu nie moge nic wystukac. :) Odpowiedz Link Zgłoś