Dodaj do ulubionych

notatka sluzbowa

16.08.06, 19:08
informuje, ze przez czas jakis mnie tu nie bedzie. wybieram sie na urlop,
ktory mi sie nalezy jak psu zupa. pozdrawiam wszystkich kafejkowiczow.
:)
Obserwuj wątek
    • narewa Re: notatka sluzbowa 16.08.06, 21:47
      oj,toż to będzie..i smutno..i głucho..i cicho...
      ale nic to, czekamy,
      wytrwamy..
      dobrego urlopu..

a i ja za dwa tygodnie znowu nad morze...
      • guayazyl1 notatka sluzbowa2 04.09.06, 23:03
        chciałem uprzejmie poinformowac, ze cos mi zżarlo wszystkie moje komputerowe
        zasoby. nie mam zdjęc, adresow, telefonow, listow, notatek i innego barachła
        ktorym zapychałem przez pare lat kompa. jestem goły i wesoły. nie mam tez
        ulubionych blogow ani innych ciekawych miejsc do ktorych wchodziłem z
        przyjemnoscia. jesli komus za niedługo dokopię to zwalajcie winę na głupi
        komputer a nie na mnie.
        pozdrrrrrawiam :(
        • guayazyl1 notatka sluzbowa3 14.09.06, 19:08
          Droga Jołanno-Szerlokuholmsie-tymoj!

gdyby wszystko co piszesz o mnie było tak oczywiste, proste i prawdziwe to w
          dowod uwielbienia dla Twojej przenikliwosci dałbym się nawet Tobie pokroic. co
          pewno bys uczyniła z entuzjazmem:)
          ale tak nie jest.
          napisze hurtem bo nie wiem kiedy będę przy głosie. co się tyczy moich nickow
          przebrzydłych to Ameryki nie odkryłas. przyznawałem się do nich na forum ze
          cztery razy. mało tego. jeszcze parę dni temu na kazdej wizytowce był
          odnosnik "patrz guayazyl1". więc nie ma mowy zebym kogos chciał wprowadzac w
          maliny. nie widzę nic nadzwyczajnego w tym, ze ktos ma kilka pseudonimow jak
          imion do wyboru. wiadomo, ze psychomaszyna to jangofet, madzia69 to foamclene,
          pkownacki to keechaczu, st.emka i cafelegionowo. netykieta dopuszcza taki
          proceder pod warunkiem, ze nie umieszcza się kilku swoich nickow w jednym
          wątku. chodzi o to zeby nie wywolywac sztucznego tloku i kłotni na forum, kiedy
          to ta sama osoba pod roznymi nickami zajmuje w dyskusji dwie skrajne pozycje.
          moja wina polega tylko na tym. ale w koncu chodziło o glupi zart. chodziło o
          wyprowadzenie z rownowagi Szeryfa. biedaczek na koniec wyhynął z dziury co mu
          TePSa wykopała pod domem. czy nie zrobiłas nigdy czegos co było wbrew zdrowemu
          rozsądkowi? wbrew konwenansom? czy do takiego zartu trzeba zaraz wołac dochtora
          z kaftanem bezpieczenstwa? Twoja propozycję zebym latał z golym tyłkiem uwazam
          za przesadzona:)
          sprawa następna. opierniczac mnie mozesz tak zeby mi kapcie pospadały. ale nie
          dam sie kazdemu okładac. bo nie kazdy jest uprawniony.

jesli to forum jest kiepskie to w połowie moja wina bo powołałem do zycia
          połowę tematow i odium spada na mnie. jesli uwazacie, ze jest dobre to w
          połowie moja zasługa co nieskromnie zauwazę. nie zmuszam Was do niczego.
          niczego nie narzucam. nie dokonuję za Was wyborow. chciałbym tylko zeby forum
          było optymistyczne, zywe i nowoczesne. ze zdjęciami, filmami i głosami.
          (nawiasem mowiac moj pomysł abyscie wrzucali swoje produkcje do youtube
          przeszedł bez echa tymczasem na duzym forum jakies zainteresowanie jest)
          wiele moich rzeczy to gnioty ale noblistom tez zdazaja sie wpadki. z wielu
          pomysłow jestem jednak zadowolony bo na zadnym forum ich nie znajdziecie. tak
          było z pięknym watkiem o legionowskich choinkach. ale były tez inne. z tego co
          pamiętam to byl fotocodziennik, baba ewrydej, telegram z C.,chwile szczęscia,
          nawałnica mysli, zwyczaje ludu polskiego, pozadanie niekontrolowane, rozmowy
          rolowane, szafa grajaca, blogowisko, karuzela polityczna...jesli ktos mnie
          uwaza wyłacznie za speca od haha i rozdwojenia jazni to jest niesprawiedliwy
          (to juz nie było do Ciebie).

podobno miłosc to przezwycięzanie swoich lękow. to przekraczanie swojego swiata
          mimo złych doswiadczen. doswiadczenia mam rozne na tym i na duzym forum.no ale
          kocham to miejsce. co ja zrobię:)
          ---------------------------------

na koniec cos co powinno znalezc sie w Twojej prywatnej skrzynce ale podobno
          jest ona zamknieta dla mnie za do smierci więc nie będę się do niej dobijal po
          proznicy jak posel Iwanski do mownicy:)

youtube.com/watch?v=X1UiQlh_ed0
          skad sie wzięly "smętne widoczki"?
          jesli facet spodziewa się zobaczyc na zdjęciu interesujaca go kobietę a podtyka
          mu się cos innego to w takim wypadku nawet Kruzensztern po zaglami będzie tylko
          smętnym widoczkiem. nie krylem rozczarowania z czego powinnas sie cieszyc, a
          nie utyskiwac.

robsonik1.webpark.pl/zdobywcy/kruzensztern.JPG
          no i jeszcze jedna wpadka.
          porownaj oba zdania:

he...he...zdaje się, ze Joanna nie jest wlascicielką tej knajpki chociaz
          pewnosci nie mam. ją zabolalo cos innego:)

i to cytowane przez Ciebie:

hehe, ją co innego zabolało.

jest roznica prawda?..a jesli ze zdania ktore ja napisalem usuniesz
          niepotrzebny emotikon i przeczytasz je beznamietnie niczego nie akcentujac, nie
          sugerujac to co?..

i to by bylo na tyle.pozdrawiam i przesylam Tobie i wszystkim co się temu
          ewentualnie przysluchiwali kwiatka com go kiedys obfocil.

s10.photobucket.com/albums/a117/guayazyl/?action=view¤t=kffiatek.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

twoj Lot(r)son.
          • w.iwo Re: notatka sluzbowa3 14.09.06, 23:10
            spokojnego urlopu :o) i licznych babek na piasku ;o)))
            • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 17:20
              w.iwo napisała:

> spokojnego urlopu :o) i licznych babek na piasku ;o)))
              ---------------------------------
              ale myslisz o tych piaskowych?..bo te piaskowe mają duzo zalet. nie grymaszą,
              nie robią fochow...nie są zazdrosne nawet o takie z zagranicznego piasku...są
              tanie w eksploatacji. romans z taką babka jest krotki i bez konsekwencji.
              powazna wada...taka babka szybko się sypie.
              pozdrawiam:)
          • chotomow72 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 18:23
            witam,

a prosiłem, żeby nie bylo ad personam i co, dzieci nie potrafią bawić się bez
            sypania piachu w gałki?

o jeny... a miało być tak pięknie...

Szeryf
            • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 19:02
              chotomow72 napisał:
              witam,a prosiłem, żeby nie bylo ad personam i co, dzieci nie potrafią bawić się
              bezsypania piachu w gałki?
              --------
              a jakiż to piach...Szeryfunciu?..
              ja to sypie Jołannie kwiatamy jak te dzieciątka w bieli co na procesji rączkamy
              szastają raz na prawo...raz na lewo...

peesik: piszę z drogi więc moze litery niewyrazne.
              • chotomow72 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 19:06
                Syropie,

Z drogi to oba piszemy, ale ja nie o tym. Czy tak trudno nie skakać sobie do
                oczu? Bo Jołanna dała radę, ale Ty nie. A czemu? Trudno tak?

pozdro,

Szeryf
                • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 15.09.06, 19:11
                  mowisz siedem dni?..dam rade!
          • joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 15:24

s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

J.
            • w.iwo Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 16:59
              Jołanno, Szeryf w rzeczywistości jest przystojniejszy... ;o)))
              i dlaczego ten miś taki nieszczęśliwy... ???
            • joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 17:33
              A to przepraszam Szeryfa :-)
            • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 16.09.06, 18:32
              joanna-z-buw napisała:
              s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
              >
              > J.
              -----------------------

s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=niema-para1.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

• joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 17.09.06, 13:44
                s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc2.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

J.
                • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa3 17.09.06, 19:48
                  s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=przeczucie-1.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
                  • joanna-z-buw Re: notatka sluzbowa3 17.09.06, 21:53
                    s77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/?action=view¤t=wiadomosc3.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

J.
                  • joanna-z-buw Prośba do Szeryfa 17.09.06, 21:56
                    Chciałabym prosić Szeryfa o interwencję w sprawie napisu w dymku. Mnie nic nie
                    wolno pisać...
                    Dziękuję,

J.
                    • guayazyl1 Re: Prośba do Szeryfa 18.09.06, 17:28
                      nie ma co zawracac głowy Szeryfowi. jak chcesz kobieto to się przeniosę do
                      innego wątku.
                      • joanna-z-buw Re: Prośba do Szeryfa 18.09.06, 19:42
                        A czy Ty mógłbyś człowieku przeczytać czasem coś z życzliwością ? Szeryf mi
                        zabronił pisać do Ciebie, posłuchałam, dla frajdy i na złość Jemu znalazłam
                        inny sposób na komunikację. Kto Ci nieżyczliwy siedziałby przy PSP i klepał
                        komiksy ? Prośba do Szeryfa to swego rodzaju żart, żeby ta "gra" była fair.
                        Wszystko umiesz schrzanić, szkoda słów.
                        I jeszcze ta "Święta Joanna przy poniedziałku".
                        • joanna-z-buw P.S. 18.09.06, 19:46
                          A ostatni "niemy post" oznaczał, że absolutnie nie ma mowy o żadnym płaceniu
                          jak za zboże, nie martw się i dziękuję za kwiatka.
                          Idź wziąć zimny prysznic Gua.
                          • chotomow72 Re: P.S. 19.09.06, 02:11
                            oj, dzieci, dzieci, niby oba kumate, a gorsze w darciu kotów od tego... wójta :P

Szeryf
                            • guayazyl1 na tem chyba koniec :) 20.09.06, 17:43
                              normalnie to ja jestem niespotykanie spokojny człowiek...Szeryfunciu. ale jak
                              rozmawiam z Jołanną to targają mną straszne wibracje. niewątpliwie ma cos w
                              sobie kobieta. podziwiam ją za cierpliwosc i za to, ze podtrzymuje ten
                              kontakt...
                              • joanna-z-buw Re: na tem chyba koniec :) 21.09.06, 23:09
                                A kiedy będzie nowy odcinek Rozmów Rolowanych ?
                                • joanna-z-buw Test 22.09.06, 16:10
                                  [IMG]i77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/bogart.jpg[/IMG]
                                • guayazyl1 w odpowiedzi Joannie 22.09.06, 17:52
                                  joanna-z-buw napisała:

> A kiedy będzie nowy odcinek Rozmów Rolowanych ?
                                  ------------------------------
                                  rozmowy rolowane?!.
                                  zaraz ...chwilunia...zdaje się, ze calkiem niedawno obowiązywala inna opcja:)
                                  "Włodku, tracisz dzisiaj jednego bohatera rozmów i jednego czytelnika."

nie przewiduję kolejnych odcinkow. raz, ze jest to czasochlonne zajęcie. dwa,
                                  ze latwo kogos urazic bo to ja dobieram teksty, a poczucie humoru mają ludzie
                                  rozmaite.
                                  jak jestem przy glosie to powiem, ze na razie nie przewiduję tez zakladania
                                  nowych wątkow. nie będę wiec pisal o grzybach, jesieni i moich stanach
                                  emocjonalnych bo nikogo to nie interesuje. prawda? ludzi interesuje to co przy
                                  ziemi. na przyklad jak pozbyc się karaluchow i ktory fryzjer lepiej obcina
                                  grzywki. poza tym pisanie o chmurkach i motylkach wymaga luzu i odpowiedniej
                                  atmosferki, ktora ostatnio ze mnie uleciala. bedą powstawac za to
                                  odcinki "zycia prowincjonalnego", ktore teraz mnie bawi.
                                  • w.iwo Re: w odpowiedzi Joannie 22.09.06, 21:55
                                    masz babo placek.... :o)
                                  • joanna-z-buw :-) 28.09.06, 12:20
                                    A na którym kanale są powtórki Rozmów ?
                                    • guayazyl1 Re: :-) 28.09.06, 18:08
                                      joanna-z-buw napisała:
                                      A na którym kanale są powtórki Rozmów ?
                                      ------------------------------------------
                                      odpowiem jako ałtor.
                                      lekko nie jest panno Joanno. trza duzo pisac to zrobi się wesoło i nie
                                      potrzebne będą powtorki. ale ja nie robię z Was kretynow i do niczego nie
                                      zmuszam. kazden jeden jak będzie miał swoj osobisty mus to napisze.
                                      taka karma.
                                      • joanna-z-buw Re: :-) 28.09.06, 19:12
                                        A no tak, Pan Ałtor :-) To Pan jesteś ten Ałtor od "smętnych widoczków" :-)
                                        Słyszałam, słyszałam. Tak, pytam bo kiedyś Pan Ałtor pisał, że coś miało być.
                                        Ale nieszkodzi. Ja nawet TV nie mam :-)
                                        • joanna-z-buw Re: :-) P.S. 28.09.06, 19:27
                                          Nie wiem czemu chcesz się dalej kłocić, ale dobrze, uszanuję Gua. Nie będę Cię
                                          już zaczepiać.
                                          • joanna-z-buw Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 19:43
                                            To mail, który wysłałam do Szeryfa 14 września:
                                            "W związku z tym, ze za karę nie wolno mi się odzywać do Guy mam ogromną
                                            prośbę. Niech Szeryf umieści na forum pod postem Guayazyla "notatka służbowa 3"
                                            wiadomość, że dziękuję, za to co napisał i jak to zrobił i że przepraszam jeśli
                                            byłam za ostra. Niech Szeryf napisze też, że decyzje o zamknięciu dla siebie
                                            skrzynek prywatnych podjęliśmy wspólnie, że nie będę pisała, ale będę czytala i
                                            że dziękuję za swoją część kwiatka."
                                            Szeryf nie wstawił tej wiadomości, bo w ostatniej chwili zmieniłam zdanie i
                                            postanowiłam narysować Ci ciepły komiks.

J.
                                            • guayazyl1 Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:07
                                              alez ja sie nie kloce. nie mam po prostu nastroju na takie rozmowy. wszyscy
                                              warcza na mnie, a ja tez mam swoje problemy i moge byc nie w sosie.
                                              kiedys pewno wroce do normy wiec nie ma potrzeby zebys sie deklarowala,ze to
                                              ostatni list do mnie.
                                              • joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:28
                                                Tak, ale ja już naprawdę nie chcę pisać. Od kilku dni znowu wyciagam rękę,
                                                skromnie bo skromnie, ale wyciągam, a Ty jesteś złośliwy ("nie będę z Was robił
                                                kretynów") i piszesz tak, ze mam poczucie winy, że wszystko przeze mnie.
                                                Nie będę męczyła. I też pozdrawiam. I pies też pozdrawia.
                                                • guayazyl1 Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:39
                                                  joanna-z-buw napisała:
                                                  Tak, ale ja już naprawdę nie chcę pisać.
                                                  ----------------
                                                  to co w koncu chcesz? oszalec mozna!
                                                  ja sie nie gniewam tylko nie mam nastroju.
                                                  przesylam w prezencie telewizor. wydrukuj, wytnij i przybij na scianie za
                                                  pomoca mlotka i gwozdzi.

s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=kontrolny.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

jakies gwozdzie chyba w domu masz.
                                                  • joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:50
                                                    Wiesz, że się nie gniewasz. Poza tym spróbowałbyś tylko, za te "fochy" coś je
                                                    strzelał na wiosnę. My się wogóle na siebie nie gniewamy. Przecież się bardzo
                                                    lubimy. My tyko chętnie pobilibyśmy się czasem, tak dla zdrowia. Młotek miałam,
                                                    gwoździe takoż, ale zabrali. We wsi mówią, że wariatka jestem :)
                                                  • guayazyl1 Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 21:21
                                                    - Kochanie, jak ci smakował obiad, który dziś ugotowałam?
                                                    - Dlaczego ty stale dążysz do kłótni?!
                                                    ------------------------
                                                    to tak dla spuentowania tej wymiany listow. a pobic sie bardzo chetnie. moglbym
                                                    nawet lec na lopatkach:)
                                                    zakonczylem po swinsku jak to zwykle u mnie.

peesik: nie bede sie sprzeczal z wsiowymi. jestes wariatka.
                                                  • joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 21:30
                                                    Ale urocza :)
                                                  • joanna-z-buw Errata 28.09.06, 23:19
                                                    Wiesz=wiem

Spijcie dobrze wszyscy.
                                                • joanna-z-buw Re: Ostatni do Guayazyla 28.09.06, 20:39
                                                  To już nawet nic do Ciebie, Gua. Jakoś ostatnio naprawdę mam problem z
                                                  komunikacją z ludźmi, nawet tymi "realnymi", więc tymbardziej czas się na
                                                  trochę odłączyć z Matrixa.
                                                  • guayazyl1 ni z tego ni z owego 01.10.06, 19:59
                                                    informuję radosnie kolezenstwo, ze otrzymalem smakowitą przesylkę. przesylka
                                                    doszla pocztą internetową i zawiera garsc swiezych jeszcze, jesiennych fotek.
                                                    ze zdjęc mozna wywnioskowac, ze Polki ciągle sa najpiekniejszymi kobietami
                                                    swiata, warszawskie parki zadbane, piwo Zywiec cieszy sie popularnoscią w
                                                    stolecznych ogrodkach, a most Swietokrzyski nocą jest bajkowo piękny.
                                                    od kogo przesylka? nie powiem. wszystkie będzieta podejrzane. ha...ha...
                                                  • guayazyl1 notatka sluzbowa 4 31.10.06, 22:31
                                                    a jeszcze wczoraj bylo mi tak wesolo...zycie jest nieprzewidywalne. informuje
                                                    kolezenstwo, ze mialem maly wypadeczek samochodowy. bardziej grozny dla auta
                                                    niz dla mnie. nie mam jednak humoru ale za kilka dni odezwe sie napewno. pa!
                                                  • joanna-z-nikad Re: notatka sluzbowa 4 01.11.06, 12:49
                                                    To samochód do warsztatu i wracaj.
                                                  • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 4 01.11.06, 18:20
                                                    ...juz we warstacie :)
                                                  • chotomow72 Re: notatka sluzbowa 4 02.11.06, 01:20
                                                    Syropie,

dawaj foto tego złoma, może coś ze stodoły dopasujemy?.

Szeryf
                                                  • w.iwo Re: notatka sluzbowa 4 02.11.06, 09:38
                                                    ważne że nogi, ręce i głowa cała :o)
                                                  • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 5 05.11.06, 19:43
                                                    rzadko Was o cos prosze ale teraz bez podlizywania sie nie obejdzie. zdaje sie
                                                    z Wyborczej dowiedzialem sie, ze ukazala sie ksiazka profesora Stommy o
                                                    polskich mitach historycznych. nic nie zapisalem i teraz nie wiem kto to wydal,
                                                    jaki to tytul i gdzie ksiazki szukac. moze ktos pomoze? plisss...
                                                  • narewa Re: notatka sluzbowa 5 05.11.06, 21:57
                                                    www.e-link.com.pl/x_C_I__P_433030-410002.html
                                                    czy o to chodzi?
                                                  • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 5 06.11.06, 17:50
                                                    ...o to wlasnie chodzi :)
                                                    dziękuję i przesylam piosenkę:

youtube.com/watch?v=9G6po5hgZnY
    • narewa Re: notatka sluzbowa 06.11.06, 18:26
      youtube.com/watch?v=d8ZVhRsBUW4&mode=related&search=-
      Pretty woman..od lat i niezmennie uwielbiam tę pisoenkę ..i film..
      a to też mój ukochany utwór

-
      Co ja tutaj robię??
      • guayazyl1 Re: notatka sluzbowa 15.02.07, 21:45
        mam bardzo utrudniony dostep do internetu, w konsekwencji do wielu ulubionych
        rzeczy przy ktorych siedzialem no i do Was. gdyby mnie nie bylo przez jakis
        czas to nie znaczy, ze mam Was gdzies tylko po prostu nie moge nic wystukac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka