guayazyl1 10.11.06, 19:59 ma miejskie forum tematyke wyborczo? ma... a my gorsze? www.youtube.com/watch?v=EjnBVyZ0ic8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike56 Re: wontek wyborczy... 10.11.06, 20:42 Dobrze, że już nie mieszkam w Białymstoku i nie trafiłem do Gdańska. www.youtube.com/watch?v=Js4i0Rwi9SY Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: wontek wyborczy... 10.11.06, 21:51 www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM&NR Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: wontek wyborczy... 10.11.06, 21:55 Ale się faceta czepiacie. Gośc ma dobre intencje, chce zlikwidować wszystko i on to wszystko zrobi i wcale nie obiecuje, bo napewno, jak babcie kocha zrobi i w ogóle fajny jest. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: wontek wyborczy... 10.11.06, 21:58 dla mnie wystarczy ze każdy weżmie się za swój, własny osobisty ogródek:) ps. zuzik choruje wiec ma chwile czasu na skrobnięcie tego i owego...w przeciwieństwie do kandydatów takich i śmakich do domu zwykle wracam o 21:( Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: wontek wyborczy... 11.11.06, 21:13 ja myslę, ze kandydat ktorego zna juz cala Polska jest na tyle malo powazny, ze nie zaklocimy ciszy wyborczej jego ulotką propagandową. poza tym jego komitet wyborczy nie lezy w naszym powiecie ani wojewodztwie:) kononowicz.org/2006/11/11/kononowicz-rap-mp3/ Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: wontek wyborczy... 13.11.06, 18:08 jakos nikt nie skomentowal sukcesu wyborczego naszego bohatera, pana Krzysztofa Kononowicza z Bialegostoku. kandydat na prezydenta miasta otrzymal niebagatelna ilosc 3% glosow i zdobyl czwarte miejsce co dobrze swiadczy o wyborcach. przy okazji chcialem dodac, ze material filmowy pokazywany przez youtube.com z panem Kononowiczem mial druga ogladalnosc w mijajacym tygodniu (most viewed this week). obejrzalo go na swiecie 2.510.888 ludzi. takiego sukcesu zdaje się juz nikt nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: wontek wyborczy... 13.11.06, 22:25 jak dobrze że już po wyborach... jakoś źle działają na mnie obietnice wyborcze, po kiełbasie wyborczej można dostać tylko biegunki, a alkoholu wyborczego lepiej nie pić bo można oślepnąć lub przenieść się do nieba gdzie siedzi zasłużony wielce tatuś wyżej wspomnianego kandydata z Białegostoku... za dwa dni wysypka wyborcza zejdzie z mego ciała i zacznę oddychać nieco swobodniej... jeszcze mam depresję maniakalną powyborczą... ale nadzieja jak ten znicz nieśmiertelny tli się gdzieś w kąciku duszy mej POLSKIEJ.... moja skrzynka pocztowa przestanie być wypełniona uśmiechniętymi portretami... słysząc dzwonek pomyslę ciepło o przystojnym listonoszu, i nawet list z Urzędu Skarbowego nie zgasi mojego uśmiechu... i to by było na tyle :O)) Odpowiedz Link Zgłoś