juleczka4 02.01.06, 19:35 Znasz może jakiś program ,żebym mogła sobie sobie fajnie zdjęcia porobić np. zmienić kolor oczu , wyciąć kogoś itd. Bardzo mi zależy na tym , żeby był w języku polskim! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochany_dzieciak Re: BrowanX!! 02.01.06, 19:50 a ja wpisalam Cie na forum..ale wywale niedlygo tak jak Mopsika wywalilam ) czemu nie zagladasz tam??? co???? eee??? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: BrowanX!! 02.01.06, 19:53 Ojjjj ajm sorry Tygrysio już lece na forum twe))) Odpowiedz Link
browanx Re: BrowanX!! 02.01.06, 20:04 Temat rzeka. Istnieje ogromna masa programów do obróbki zdjęć zarówno darmowych jak i komercyjnych. Z darmowych programów to np. Gimp. Warto wspomnieć że, zdjęcia można obrobić również za pomocą przeglądarek zdjęć jak np. darmowy IrfanView lub komercyjny ACDSee (programy te posiadają wszystkie podstawowe efekty do obróbki zdjęć np. efekt redukcji czerwonych oczu, są przy tym bardzo proste w obsłudze) pzdr b. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: BrowanX!! 03.01.06, 13:44 Dziękuje Browanx zawsze można liczyć na Ciebie )) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: BrowanX!! 03.01.06, 13:48 browanx napisał: > Prawie zawsze )) Póki co nie zawiodłam się ) Odpowiedz Link
pyton31 do juleczki 03.01.06, 13:56 najlepszy jest paint shop pro lub photo shop - wystarczy spojrzeć na moją wizytówkę Odpowiedz Link
ladyx Re: BrowanX!! 03.01.06, 13:47 skąd i jak ściągnąć jakieś darmowe antywiry, albo coś co wywali program szpiegujący ? Plisssss Odpowiedz Link