asiulka81 02.02.06, 13:30 Idę jutro na uroczystość obrony pracy doktorskiej i nie wiem jak mam się ubrać. Czy założyć jakiś garnitur czy sukienkę??? Był ktoś może na takiej imprezie, a jesli tak, to jak byli ubrani tam ludzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:31 lepiej idź bez.... wywołasz piorunujące, niezapomniane wrażenie ))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:32 załóż mini i przygotuj podchwytliwe pytania Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:36 ticoqp napisał: > załóż mini i przygotuj podchwytliwe pytania jakie pytania??? Ja tam tylko do towarzystwa bede Odpowiedz Link
ticoqp Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:40 idziesz n aobrone czy na imprezę po obronie??? jak na obronę to chyba możesz zadać pytanie nie? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:43 na obronę i na impreze po obronie pytania nie zadam bo sie kompletnie nie znam na tym o czym ten pan pisał. Bede tam tylko aby wesprzec go po przyjacielsku. Odpowiedz Link
ticoqp Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:47 to mu powiedz, zeby Ci napisał jakieś intelygentne pytanie to i on błysnie i Ty wyjdziesz w tej mini na super laskę)))))) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 14:04 ale po co? z resztą większosc osób co tam bedzie mnie zna i wiedza ze nic nie kumam z tego o czym tam bedzie mowa. Odpowiedz Link
six_a Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:55 na obronie każdy może zadać pytanie, zgłoś się i zapytaj skąd wziął taki śmieszny krawat Odpowiedz Link
mmagi Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:32 to zalezy, bo moze sie okazac ze jest to zwykła popijawa i garnitur Co sie wygniecie)) Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:39 asiulka81 napisała: > Idę jutro na uroczystość obrony pracy doktorskiej i nie wiem jak mam się > ubrać. Czy założyć jakiś garnitur czy sukienkę??? Był ktoś może na takiej > imprezie, a jesli tak, to jak byli ubrani tam ludzie? > bylam raz, kolezanka sie bronila (he,he calom piersiom). normalnie , tak jak do biura, czyli w jakiejs garsonce albo garniturze. ona tez tak sie ubrala. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:44 aha, dzięki, to włoże garnitur a włosy chyba w kok najlepiej upiąć, co? Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:58 asiulka81 napisała: > aha, dzięki, to włoże garnitur > > a włosy chyba w kok najlepiej upiąć, co? > do garnituru na pewno bedzie to lepeij wygladalo. Odpowiedz Link
vandikia Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:50 ja srednio raz na 2 tyg jestem na takiej obronie. Ubrac nalezy sie normalnie, tzn galowo. Impreza tuz po obronie polega na wypiciu kieliszka szampana, slodyczach, no bo zwykle uczestnicza w niej promotor pracy, recenzenci i czasem komisja. Impreza dla znajomych jest zwykle wieczorem, a tam hulaj dusza piekla nie ma ;] Odpowiedz Link
messer3009 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 13:52 na obronie dr kazdy moze zadac pytanie i to bardzo wkurwia doktorantow wypada isc w 'akademickich' kolorach, czyli na spokojnie, bez wielkich dekoltow i tylka na wierzchu, ale stroj wypasiony nie jest konieczny. milej zabawy Odpowiedz Link
vandikia messser 02.02.06, 13:55 czy Ty moze jestes doktorantem? Jesli w wizytowce masz autoportret [plus Twoj styl wypowiedzi] to strasznie mi przypominasz jednego znajomego. Odpowiedz Link
messer3009 Re: messser 02.02.06, 14:03 nie, nie jestem doktorantem, jestem normalnym (prawie), zdrowym mlodym inteligentnym zabojczo przystojnym elokwentnym szarmanckim wyksztalconym szczuplym bezokularowym kochajacym nie tylko (ale tez!) futbol skromnym mezyczyzna niektorzy znani aktorzy przypominaja mnie moim znajomym Odpowiedz Link
vandikia Re: messser 02.02.06, 14:21 to jak jestes taki zabojczy to polepsz humor chorej kolezance i wyslij fote na @ Odpowiedz Link
veeto1 Re: messser 02.02.06, 21:47 messer3009 napisał: > nie, nie jestem doktorantem, jestem normalnym (prawie), zdrowym mlodym > inteligentnym zabojczo przystojnym elokwentnym szarmanckim wyksztalconym > szczuplym bezokularowym kochajacym nie tylko (ale tez!) futbol skromnym > mezyczyzna > niektorzy znani aktorzy przypominaja mnie moim znajomym > Grunt to skromność ))))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 14:02 messer3009 napisał: > na obronie dr kazdy moze zadac pytanie i to bardzo wkurwia doktorantow > wypada isc w 'akademickich' kolorach, czyli na spokojnie, bez wielkich dekoltow i tylka na wierzchu, ale stroj wypasiony nie jest konieczny. no wiesz, bez takich, sugerujesz ze pojde z gołą dupa na taka impreze??? no fajny jestes.... Odpowiedz Link
messer3009 Re: Jak sie ubrać ??? 02.02.06, 14:08 oooooooooooobrazalska! nie przesadzaj, to tylko niewinny zarcik byl Odpowiedz Link
asiulka81 dzięki wszystkim za rady :))) 02.02.06, 14:17 włoże garnitur i koczek sobie zrobie - tak chyba bedzie najodpowiedniej Odpowiedz Link
messer3009 Re: dzięki wszystkim za rady :))) 02.02.06, 15:58 niech Ci ktos zdjecie zrobi, bedziesz na pewno ladnie wygladac Odpowiedz Link