lena_zet 15.02.06, 09:46 czuję się jak kupa i w milczeniu oczekuję kresu mego cierpienia.Amen. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:56 wszystko, moja droga.Łeb boli, brzuch boli, spałam dwie godziny w nocy, trzęsą mi się ręce (z niewyspania?).Nie wiem czy wytrwam do szesnastej. Odpowiedz Link
kasitza Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:57 pij duzo herbaty - mi bardzo zawsze to pomaga jak nie ma nic innego w zasiegu reki. Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:59 tak, jakoś muszę dożyć do szesnastej.Miałam w planie położyć się do wyra po powrocie do domu, ale nie da rady.Moje córkowie ma jutro pierwszą dyskotekę w szkole i już wczoraj mi płakała jak to ciuchów dyskotekowych nie ma!w związku z tym muszę z nią łazić po sklepach, o matko Odpowiedz Link
kasitza Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:44 no to ci sie zaczyna, zycie dyskotekowe. Odpowiedz Link
lena_zet Re: wez ze 3 magnezy:-))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 15.02.06, 10:04 nie mam, do szesnastej jestem w robocie. Odpowiedz Link
mmagi Re: wez ze 3 magnezy:-))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 15.02.06, 10:05 a koło roboty nie masz apteki??moze ktos ma,popytaj Odpowiedz Link
lena_zet Re: wez ze 3 magnezy:-))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 10:09 mmagi napisała: > a koło roboty nie masz apteki??moze ktos ma,popytaj nie mam niestety, ja pracuję na zadupiu a chłopów pytać nie będę, bo zaraz będą mieli jakieś zboczone uwagi a tego dzisiaj nie wytrzymam i któryś zbierze w pysk. Odpowiedz Link
mmagi Re: wez ze 3 magnezy:-))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 10:21 )) bidulko to łykaj nospę Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:53 lena_zet napisała: > czuję się jak kupa i w milczeniu oczekuję kresu mego cierpienia.Amen. skad wiesz, jak sie czuje kupa? Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:57 > skad wiesz, jak sie czuje kupa? bo jak już trafi do muszli to się nie rusza i sprawia wrażenie martwej.I tak też jest ze mną. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:09 lena_zet napisała: > > skad wiesz, jak sie czuje kupa? > > bo jak już trafi do muszli to się nie rusza i sprawia wrażenie martwej.I tak > też jest ze mną. a ja mysle,ze dla niej zycie dopiero sie w muszli zaczyna,bo jest to poczatek dlugiej drogi ku przeznaczeniu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:53 amen. mam nadzieje, zę Cię Hey tak nie zdołował) Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 09:57 nie ))) bardzo ci dziękuję za tą wspaniałą pieśń. Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:03 już wzięłam dwie nospy forte które pomogły mi na jakieś 2-3 godziny.Pół godziny wzięłam nurofen forte i czekam na efekt, który narazie nie przychodzi. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:05 kuźwa to trzeba załątwić te operacje bo to moze od tego? Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:10 moja kochana nie, chyba nie od tego, okresa wczoraj dostałam i stąd to moje samopoczucie.Ale przyznać muszę, że tak źle to się czuję pierwszy raz. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:16 Ja wiem ze masz okresa, ale z tego powodu boleśniejszego niz "normalny" o to mi chodzi. Kiedyś raz tak miałam na studiach: 15 pietro, zepsuta winda, żadnych tabletek w domu, sobota w Niemczech (wszystkie sklepy zamknięte) a siostra jak na złość wyjechała. Czołgałam sie te 15 pieter, 2 km do dyzurnej apteki i 15 pieter spowrotem... Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:18 jezu, dobrze że sobie radę dałaś.Ja dzisiaj nie ryzykowałabym nawet czołgania się, chyba.Nawet z toalety staram się korzystać jak najmniej, bo dowlec się do niej to istny maraton dla mnie. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:22 a ja wtedy cały czas tkwiłam w kiblu bo mi się jeszze rzygać chciał ( Odpowiedz Link
aguszak Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:21 ja też się czuję podobnie... bolą zatoki i gardło (( W nocy wstawałam 5463728 razy do mojego chorowitego synia i niewyspanie też daje mi w kość. A dzisiaj jeszcze ważne spotkanie służbowe o 15.00 (( Jak?? Przecież ja już nie żyję... Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:24 my baby to mamy...gdyby mój chłop w połowie przeżywał to co ja dzisiaj to już by pewnie nie żył. Odpowiedz Link
aguszak Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 10:30 a cóż nam pozostaje? trzymać się jakoś )) Odpowiedz Link
alpepe Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 12:10 człowiek nie pies, wszystko przetrzyma, więc nie narzekaj. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: ja dzisiaj zdycham 15.02.06, 12:16 buu.. kochana.. jak tak ostro to moż eskorzystaj ze starego indiańskiego sposobu? ja zawsze jeździłąm na zastrzyk (papaweryna z tramalem) i po 15minutach jak młody bóg Odpowiedz Link