nawiedzona_baba 21.11.03, 18:32 "prezenterka" z radia WaWa - czy tej pani wypłacają jakąś ekstra premię za robienie z siebie idiotki - czy "grupa docelowa" tej radiostacji to fanki Cosmo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Monika Tarka - f. kobieta / radio 21.11.03, 18:49 - ta pani "tak już ma" całe szczęście, że Radio Maryja nawet w leśnych ostępach odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
cool_man całe radio wawa 21.11.03, 19:18 wraz dedektywem inwektywem jest żenujące. nie słucham - cenię swoje dobre samopocz. cm Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Monika Tarka - f. kobieta / radio 21.11.03, 19:30 w starej wawie nawet mnie urzekał jej głos ale to chyba wpływ męża... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Monika Tarka - f. kobieta / radio 21.11.03, 19:37 gosiik napisała: > w starej wawie nawet mnie urzekał jej głos > ale to chyba wpływ męża... ;) jej czy Twojego ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: Monika Tarka - f. kobieta / radio 21.11.03, 20:47 Oooooo tego badziewia nie da się słuchać. Po prostu wymioty. Ale jest jeszcze (lub była, nie wiem dokładnie) niejaka Turkuć-Piździńska w radiu Pogoda. "Pogodny poranek na sto i jeden fm" bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Monika Tarka - f. kobieta / radio 21.11.03, 20:54 zdzichu-nr1 napisał: > Oooooo tego badziewia nie da się słuchać. Po prostu wymioty. Ale jest jeszcze facet prowadzący (właśnie teraz) "audycję muzyczną" mówiący z takim "przydechem" - może to trendy ;) ??? Odpowiedz Link Zgłoś