Dodaj do ulubionych

pogadałabym o czymś

24.03.06, 22:32
ale nie wiem o czym i nie mam z kim,
człowiek i tak zdycha sam

Obserwuj wątek
    • mmagi no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:37

• vandikia Re: no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:38
        pale, pije tylko na dziwki nie chodze, a moze powinnam zacząć?
        • morfeusz_1 Re: no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:41
          możemy zacząć chodzić razem ciotka - co ty na to ???...
          • vandikia Re: no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:42
            no ja nawet za, podobno w lochu na starówce niezle meskie dupy tańczą wink
            • vandikia aż kurdeeeeeeee 24.03.06, 22:42
              myslalam, ze to mmagi napisala, szit no ;]
              • mmagi ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:43

• vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:44
                  zeby na dobre dziwki trafic musialybysmy do japonii leciec, tam podobno takie
                  kluby ekskluzywne dla babek powstaja
                  • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:47
                    vandikia napisała:

> zeby na dobre dziwki trafic musialybysmy do japonii leciec, tam podobno takie
                    > kluby ekskluzywne dla babek powstaja

Taaaa to gejsze ale one są nie tutejsze i zwykłych śmiertelników którzy
                    zarabiają kwoty w brutto nie mają u nich szansy na sukces ani ję!!!
                    • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:48
                      nie gejsza to nie dziwka wink
                      i w ogole ja mowie o facetach, przeciez nie poszlabym na damskie dziwki, nie? wink
                      • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:50
                        a ja bym może poszedł...
                        • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:51
                          tylko te choroby odstraszaja
                          • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:54

no taaa
                            to jak się zabezpieczyć co by się odbezpieczyć i nie martwić się...
                            • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:00
                              nie ma jak, guma nie chroni przed aidsem
                              • pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:03
                                Można założyć pięć big_grin
                                • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:04
                                  ta, no moj 1 facet zakladal 2 i to czarne, ale z debilami sie zadawalam wink)))
                                  • pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:08
                                    Ale na uszy. To dlatego żeby podkreślić swój hujowy nastrój big_grinDD
                                    • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:10
                                      na uszy to jest zarezerwowane dla zajączków tylko smile)
                                      • pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:14
                                        No wiesz jak był debilem, to mógł się uważać za zająca smile
                                  • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:11
                                    vandikia napisała:

> ta, no moj 1 facet zakladal 2 i to czarne, ale z debilami sie
                                    zadawalam wink)))

Prawda jest taka,że trzeba mieć pewnych 6 partnerek/ów/ które,którzy - nie
                                    chodzą na boki(oczywiście musimy dla lepszej gwarancji bezpieczeństwa
                                    zatrudnić jednego detektywa lub sześciu którzy raportują nam na bieżąco co się
                                    dzieje w tamatach figo-fago co by nas budda nie opuścił..
                                    A propos detektywa uważajmy też na niego i śledźmy go sami,wiadomo...licho
                                    nie śpi,on też może nosić szpilki w kieszeniach i chodzić po pracy na terapię
                                    indywidualną wink
                                    • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:14
                                      o matko jednak zdradzanie to zbyt skompikowany proces, odpadam w przedbiegach wink
                                      • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:38
                                        vandikia napisała:

> o matko jednak zdradzanie to zbyt skompikowany proces, odpadam w
                                        przedbiegach ;
                                        > )

słyszałem że niekoniecznie,,,
                                        • vandikia koniecznie/czesc 24.03.06, 23:43

• morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:05
                                  a jak mamy w kiosku paniom ludwisię która szpileczki wbija słuchają jedynie
                                  słusznego radia...nie ma pewności i przy dziesięciu pietrek
                                  • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:06
                                    jak znam zycie to pani ludwisia nie ma TAKICH rzeczy w kiosku
                                    poza tym to sie w aptece kupuje ;D
                                  • pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:10
                                    To się nazywa Kindern Surpprise big_grinDD
                • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:45
                  No tańczą i się napinają ale najlepszy tańczy na Śląsku ma ksywę Pablo wink
                  • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:47
                    a skad wiesz? wink) na śląsk daleczko
                    • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:47
                      vandikia napisała:

> a skad wiesz? wink) na śląsk daleczko

widziałem programa w tvp regionalnej
                      • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:49
                        ja widzialam kiedys striptizera z łodzi, niezły był, tylko stringi miał
                        pedalskie ;/
                        • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:50
                          vandikia napisała:

> ja widzialam kiedys striptizera z łodzi, niezły był, tylko stringi miał
                          > pedalskie ;/

czerwone...pewnie z koronkowa wink
                          • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:51
                            a nie, bo biale wink))
                            potem je na szczescie zdjal..
                            • morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:55

czytałem w girl że biała bielizna jest de beściarska - II miejse po czarnej
                              • vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:00
                                hehehe wink ale w bravo girl? czy takim starszym czasopismie typu wamp?
    • reniatoja Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:11
      Czesc. Podku...na jestem przez jedną babkę. Powiedzcie mi, dlaczego jedni
      ludzie rodzą sie z tupetem i cwaniactwem, a inni zamiast miec spokojne życie,
      to muszą sie na tych pierwszych cwiczyć w asertywnosci? Mnie asertywnośc słabo
      idzie i strasznie dużo kosztuje. A jakby nie było tych cwanych tupeciarzy, to
      bym nie musiała być asertywna i wszyscy by byli szczęśliwi.
      • morfeusz_1 Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:14
        reniatoja napisała:

> Czesc. Podku...na jestem przez jedną babkę. Powiedzcie mi, dlaczego jedni
        > ludzie rodzą sie z tupetem i cwaniactwem, a inni zamiast miec spokojne życie,
        > to muszą sie na tych pierwszych cwiczyć w asertywnosci? Mnie asertywnośc
        słabo
        > idzie i strasznie dużo kosztuje. A jakby nie było tych cwanych tupeciarzy, to
        > bym nie musiała być asertywna i wszyscy by byli szczęśliwi.

Zrób jej raz super coaching kozacki z tupetem po swojemu i nie będziesz się
        musiała zadręczać.
        • reniatoja Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:20
          Nie umiem. Może tego nie widac, ale w realu naprawdę nie jestem bezczelna
          cwaniarą.
      • vandikia Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:15
        akurat o słabo wychodzącej asertywności to ja bym mogła chyba pracę mgr napisać
        i nie musiałabym badań w terenie robić, wystarczyłoby przed lustrem stanąć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka