vandikia 24.03.06, 22:32 ale nie wiem o czym i nie mam z kim, człowiek i tak zdycha sam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:38 pale, pije tylko na dziwki nie chodze, a moze powinnam zacząć? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:41 możemy zacząć chodzić razem ciotka - co ty na to ???... Odpowiedz Link
vandikia Re: no i jak mała ,polisz???? 24.03.06, 22:42 no ja nawet za, podobno w lochu na starówce niezle meskie dupy tańczą Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:44 zeby na dobre dziwki trafic musialybysmy do japonii leciec, tam podobno takie kluby ekskluzywne dla babek powstaja Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:47 vandikia napisała: > zeby na dobre dziwki trafic musialybysmy do japonii leciec, tam podobno takie > kluby ekskluzywne dla babek powstaja Taaaa to gejsze ale one są nie tutejsze i zwykłych śmiertelników którzy zarabiają kwoty w brutto nie mają u nich szansy na sukces ani ję!!! Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:48 nie gejsza to nie dziwka i w ogole ja mowie o facetach, przeciez nie poszlabym na damskie dziwki, nie? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:50 a ja bym może poszedł... Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:51 tylko te choroby odstraszaja Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:54 no taaa to jak się zabezpieczyć co by się odbezpieczyć i nie martwić się... Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:00 nie ma jak, guma nie chroni przed aidsem Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:03 Można założyć pięć Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:04 ta, no moj 1 facet zakladal 2 i to czarne, ale z debilami sie zadawalam ))) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:08 Ale na uszy. To dlatego żeby podkreślić swój hujowy nastrój DD Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:10 na uszy to jest zarezerwowane dla zajączków tylko ) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:14 No wiesz jak był debilem, to mógł się uważać za zająca Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:11 vandikia napisała: > ta, no moj 1 facet zakladal 2 i to czarne, ale z debilami sie zadawalam ))) Prawda jest taka,że trzeba mieć pewnych 6 partnerek/ów/ które,którzy - nie chodzą na boki(oczywiście musimy dla lepszej gwarancji bezpieczeństwa zatrudnić jednego detektywa lub sześciu którzy raportują nam na bieżąco co się dzieje w tamatach figo-fago co by nas budda nie opuścił.. A propos detektywa uważajmy też na niego i śledźmy go sami,wiadomo...licho nie śpi,on też może nosić szpilki w kieszeniach i chodzić po pracy na terapię indywidualną Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:14 o matko jednak zdradzanie to zbyt skompikowany proces, odpadam w przedbiegach Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:38 vandikia napisała: > o matko jednak zdradzanie to zbyt skompikowany proces, odpadam w przedbiegach ; > ) słyszałem że niekoniecznie,,, Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:05 a jak mamy w kiosku paniom ludwisię która szpileczki wbija słuchają jedynie słusznego radia...nie ma pewności i przy dziesięciu pietrek Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:06 jak znam zycie to pani ludwisia nie ma TAKICH rzeczy w kiosku poza tym to sie w aptece kupuje ;D Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:10 To się nazywa Kindern Surpprise DD Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:45 No tańczą i się napinają ale najlepszy tańczy na Śląsku ma ksywę Pablo Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:47 a skad wiesz? ) na śląsk daleczko Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:47 vandikia napisała: > a skad wiesz? ) na śląsk daleczko widziałem programa w tvp regionalnej Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:49 ja widzialam kiedys striptizera z łodzi, niezły był, tylko stringi miał pedalskie ;/ Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:50 vandikia napisała: > ja widzialam kiedys striptizera z łodzi, niezły był, tylko stringi miał > pedalskie ;/ czerwone...pewnie z koronkowa Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:51 a nie, bo biale )) potem je na szczescie zdjal.. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 22:55 czytałem w girl że biała bielizna jest de beściarska - II miejse po czarnej Odpowiedz Link
vandikia Re: ale jestem za Morfim:-)co ty na to??? 24.03.06, 23:00 hehehe ale w bravo girl? czy takim starszym czasopismie typu wamp? Odpowiedz Link
reniatoja Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:11 Czesc. Podku...na jestem przez jedną babkę. Powiedzcie mi, dlaczego jedni ludzie rodzą sie z tupetem i cwaniactwem, a inni zamiast miec spokojne życie, to muszą sie na tych pierwszych cwiczyć w asertywnosci? Mnie asertywnośc słabo idzie i strasznie dużo kosztuje. A jakby nie było tych cwanych tupeciarzy, to bym nie musiała być asertywna i wszyscy by byli szczęśliwi. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:14 reniatoja napisała: > Czesc. Podku...na jestem przez jedną babkę. Powiedzcie mi, dlaczego jedni > ludzie rodzą sie z tupetem i cwaniactwem, a inni zamiast miec spokojne życie, > to muszą sie na tych pierwszych cwiczyć w asertywnosci? Mnie asertywnośc słabo > idzie i strasznie dużo kosztuje. A jakby nie było tych cwanych tupeciarzy, to > bym nie musiała być asertywna i wszyscy by byli szczęśliwi. Zrób jej raz super coaching kozacki z tupetem po swojemu i nie będziesz się musiała zadręczać. Odpowiedz Link
reniatoja Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:20 Nie umiem. Może tego nie widac, ale w realu naprawdę nie jestem bezczelna cwaniarą. Odpowiedz Link
vandikia Re: pogadałabym o czymś 24.03.06, 23:15 akurat o słabo wychodzącej asertywności to ja bym mogła chyba pracę mgr napisać i nie musiałabym badań w terenie robić, wystarczyłoby przed lustrem stanąć... Odpowiedz Link