Dodaj do ulubionych

co to moze byc?

21.08.06, 19:55
od kilku tygodni łapie mnie prawie codziennie bol nad lewym uchem. bol jest
nieznosny, przeszywajacy, jakby mi mialo cos peknac w czaszce. z tylu , bokow
czy przodu bym zbagatelizowala, ale ten jest w nietypowym miejscu. czy to
mozliwe,ze mam tętniaka? podobno nie daje objawow. a moze to zwyczjny nerwobol?
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: co to moze byc? 21.08.06, 19:56
      coś uciska na nerw,może twój mózg zwiększył swą objętość
      • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 21.08.06, 19:57
        dr.verte napisał:

> coś uciska na nerw,może twój mózg zwiększył swą objętość

i tak jest za duzy, jak na kobiete. a tak powaznie, wystraszyles mnie. moze to guz?
        • dr.verte Re: co to moze byc? 21.08.06, 19:59
          to jest na pewno nic,tylko nie lataj do lekarzy bo cię wykończą
          • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:07
            dr.verte napisał:

> to jest na pewno nic,tylko nie lataj do lekarzy bo cię wykończą

otoz to. szczegolnie,ze w rejonie mam taka konowalke, a na prywatnych szkoda
            forsy, bo sie moze okazac blahostka.ale w pewnym wieku nie powinno sie jednak
            bagatelizowac bolow.
    • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 19:57
      zacznij nosić beret i nie rwij konia to zwykłe lekkie zapalenie ucha środkowego
      profesor doktor wiktor wektor traktor
      houk!
      img491.imageshack.us/img491/7928/moher2006r4cb.jpg
      • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 21.08.06, 19:57
        morfeusz_1 napisał:

> zacznij nosić beret i nie rwij konia to zwykłe lekkie zapalenie ucha środkowego

tiaaa, bym sie cieszyla, gdyby tak bylo.
        • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:03

hipohondria nemezis wyluzuj poczekaj jutro jak ręką odjął ból minie;
          a teraz stań twarzą do okna i adzin,dwa,tri,ćityrie..weź głęboki oddech...i
          piac,i szest i sjem i wosiem i paaaalce!!!!! PANCER??? nein nein...wysyłam teraz
          wiązkę bioenergi teleportacyjnoterapeutycznej złagodzi ból...
          A teraz liczę 5,4,3,2,1, OBUDŹ SIĘ...już...
          będzie dobrze,fajowską wizytówkę masz nareszcie nie jakąś kiepawą to na
          marginesie - pzdr morfik
          • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:05
            morfeusz_1 napisał:

>
            > hipohondria nemezis wyluzuj poczekaj jutro jak ręką odjął ból minie;

chcialbys. hipohondria to specjlanosc mojego meza i tesciowej. przeca
            napisalam,ze boli mnie juz prawie codziennie. do niedawno tylko co pare dni mnie
            bolalo.
    • kobieta_na_pasach wstepnie sie zdiagnozowalam 21.08.06, 20:04
      nie ma to jak wyszukiwarka Google. wrzucilam sobie bole glowy i z wszystkich
      objawow pasuje mi guz, ktorego istnienie jednak bol sygnalizuje i to u osob po
      40tcesmile. wiem, ze musze kiedys umrzec, ale nie chce cierpiec!!!
      • veeto1 Re: wstepnie sie zdiagnozowalam 21.08.06, 20:08
        Idź do lekarza i nie kombinuj. Na forum nikt ci diagnozy nie postawi. Nie kazdy
        ból to guz. Może być coś z uchem albo ze szczęką np.
        • kobieta_na_pasach Re: wstepnie sie zdiagnozowalam 21.08.06, 20:12
          veeto1 napisała:

> Idź do lekarza i nie kombinuj. Na forum nikt ci diagnozy nie postawi. Nie kazdy
          >
          > ból to guz. Może być coś z uchem albo ze szczęką np.

wiem. tylko jak sobie przypomne wizyte sprzed dwoch lat u mojej pani doktor to
          mi sie odechciewa. ona nie daje skierowan do specjalsty, tylko sama od razu wie,
          co komu dolega.
          • veeto1 Re: wstepnie sie zdiagnozowalam 21.08.06, 20:13
            Na to akurat mam receptę - zmień lekarza.
            • kobieta_na_pasach Re: wstepnie sie zdiagnozowalam 21.08.06, 20:14
              veeto1 napisała:

> Na to akurat mam receptę - zmień lekarza.

nie mam zadnego na oku. w tym sęk.
              • veeto1 Re: wstepnie sie zdiagnozowalam 21.08.06, 20:19
                3miasto to nie wieś. Jest dużo lekarzy. Popytaj znajomnych, albo może ktoś na
                forum Trójmiasta coś Ci podpowie. Dobry lekarz 1-go kontaktu to gwarancja
                sukcesu w leczeniu. Ja wprawdzie też mam lekarza do dupy, ale za to w pray]cy,
                więc jak potrzebuję zwolnienie to nie ma problemu ze staniem w kolejkach, a
                chodzę i tak prywatnie.
    • kobieta_na_pasach boli mnie, ide sie polozyc btxt 21.08.06, 20:15

• m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:17
      Jedna kretynka na forum kiedyś chciała straszyć mnie rakiem. W którymś z wątków
      z wizytówką spytała, czy uśmiechałam sie do rentgena płuc podobnie jak do
      paszportówki. Poszłam przerażona do lekarza, bo wcześniej zachorowało mi się na
      płuca i możliwe, że wspomniałam o tym na forum. Spojrzał na mnie i powiedział:
      ale ktoś pania musi bardzo lubic. Dostałam cos na nerwobole.
      • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:23
        po czterdziestce mówisz chyba się kuźwa przejdę jutro do felczera mnie też coś
        za uszami boli,myślałem że to przez te erkondyszeny w samochodzie dżizus,w
        zeszłym roku to też mi się jakiś kaszak zrobił to go mi wyciął chirurg i po
        sprawie było...
        Idź do prywatnej kliniki niech cię profesjonalista zdjagnozuje a nie jakiś
        paszteciarz w przychodzni rejonowej - oni tam tylko normatywy wyrabiają...
        Zapłać przepłać i idź do neurologa - nie stój w kolejce po wój.

Ja bym tak zrobił..
        • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:25
          Ale ja nie byłam u żadnego "paszteciarza" i nie stałam w kolejce
          • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:26
            m0ralnosc napisała:

> Ale ja nie byłam u żadnego "paszteciarza" i nie stałam w kolejce

cud?
            • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:28
              morfeusz_1 napisał:

> m0ralnosc napisała:
              >
              > > Ale ja nie byłam u żadnego "paszteciarza" i nie stałam w kolejce
              >
              >
              > cud?

Ja zawsze dostaje najlepsze proszkismile
              • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:30
                m0ralnosc napisała:

> morfeusz_1 napisał:
                >
                > > m0ralnosc napisała:
                > >
                > > > Ale ja nie byłam u żadnego "paszteciarza" i nie stałam w kolejce
                > >
                > >
                > > cud?
                >
                > Ja zawsze dostaje najlepsze proszkismile

Czyli jednak masz księdza w rodzinie - załatw mi dosię za rozsądną cenę wink
                jeśli wiesz o so chosi /szyfrem muszę nadawać/ over... wink
                • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:32
                  morfeusz_1 napisał:

> Czyli jednak masz księdza w rodzinie - załatw mi dosię za rozsądną cenę wink
                  > jeśli wiesz o so chosi /szyfrem muszę nadawać/ over... wink

Nie mam ksiedza w rodzinie i nie piore w dosismile
                  • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:37
                    i jeszcze mi powiesz że nie masz swojej wizytówki ?
                    • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:39
                      morfeusz_1 napisał:

> i jeszcze mi powiesz że nie masz swojej wizytówki ?

Nie mam i nie zamierzam miecsmile
                      • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:40
                        wszystko jasne
                        • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:42
                          morfeusz_1 napisał:

> wszystko jasne

Po co, później jakaś idiotka zasugeruje mi kurewstwo
                          • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:46
                            mocne ale niepotrzebne
                            • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:48
                              morfeusz_1 napisał:

> mocne ale niepotrzebne

Z to prawdziwe
                              • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:54

polemizuję i kontruję mam dwie pary 40 parę win i melduję 100 czym przebijasz?
                                jakie proszki teraz wyciągniesz...hm
                                • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:58
                                  morfeusz_1 napisał:

>
                                  > polemizuję i kontruję mam dwie pary 40 parę win i melduję 100 czym
                                  przebijasz?
                                  > jakie proszki teraz wyciągniesz...hm

Widze, ze chyba pomyliły Ci sie grysmile
                                  • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:06

ja po prostu gram w to co wygrywam,a ty w kulki lecisz,grasz w golfa czy w bulę
                                    • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:08
                                      morfeusz_1 napisał:

>
                                      > ja po prostu gram w to co wygrywam,a ty w kulki lecisz,grasz w golfa czy w
                                      > bulę

Zazwyczaj latam ciemnorózowym samolotem lub jezdze szarym mitsubishi
                                      • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:22

czyżbyśmy się nie spotkali kiedyś na Ibizie

• m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:25
                                          morfeusz_1 napisał:

>
                                          > czyżbyśmy się nie spotkali kiedyś na Ibizie

Jak miałes dobry speed, to kto wie
                                          • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:27
                                            ja nie stosuję używek jedyna z nich to kawa;
                                            to chyba już twoja bajka,nie spotkaliśmy się ani na Dominikanie ani na Ibizie
                                            • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:28
                                              Jezeli pasje lotnictwa i motoryzacji nazywasz uzywkami, to faktycznie
                                              rozminelismy sie
                                              • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:30
                                                moto co para to co nic to baśka,nic to
                                                • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:31
                                                  morfeusz_1 napisał:

> moto co para to co nic to baśka,nic to

Na paralotnie nie skusiłabym sie, zbyt niebezpieczny sport
                                                  • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:44
                                                    wcale nie to jest sport dla ludzi którzy nie są szpanerami,mam kumpla który
                                                    posiada cudo takowe i raz z nim leciałem to rozsądne hobby dla rozssądnych ludzi
                                                  • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:45
                                                    morfeusz_1 napisał:

> wcale nie to jest sport dla ludzi którzy nie są szpanerami,mam kumpla który
                                                    > posiada cudo takowe i raz z nim leciałem to rozsądne hobby dla rozssądnych
                                                    > ludzi

Gorzej, jak sie wypierdzielisz. Niewielkie szanse, ze sie zabijesz, a duze, ze
                                                    zostaniesz kaleka. Mam gdzies taki interes
                                                  • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:47
                                                    Gadasz tak bo nie leciałaś,jak polatasz to pogadamy.
                                                    Polecam również alternatywę lot balonem - przepięknie jest...hmmmmmm
                                                  • mmagi leciała bo pali zioło:/ 21.08.06, 21:48

• m0ralnosc Re: leciała bo pali zioło:/ 21.08.06, 21:50
                                                    mmagi napisała:

>

Nie pale zioła, bo nie mam, ale jakby znalazla sie dobra duszyczka, która
                                                    przywiozłaby, pewnie bym nie odmówiłasmile
                                                  • mmagi Re: leciała bo pali zioło:/ 21.08.06, 21:52
                                                    jak to nie?,przeziez jak ci sie chce to dzwonisz do kumpla,nie pal tyle bo juz
                                                    masz słaba pamiecuncertain
                                                  • m0ralnosc Re: leciała bo pali zioło:/ 21.08.06, 21:53
                                                    mmagi napisała:

> jak to nie?,przeziez jak ci sie chce to dzwonisz do kumpla,nie pal tyle bo
                                                    > juz masz słaba pamiecuncertain

Nie wypada tak koledze glowy zawracacsmile
                                                  • m0ralnosc Re: co to moze byc? 21.08.06, 21:49
                                                    morfeusz_1 napisał:

> Gadasz tak bo nie leciałaś,jak polatasz to pogadamy.
                                                    > Polecam również alternatywę lot balonem - przepięknie jest...hmmmmmm

Nie leciałam i nie mam zamiaru, balonem tez nie zamierzam. Widok z samolotu
                                                    jest dla mnie wystarczającysmile
    • morfeusz_1 Re: co to moze byc? 21.08.06, 20:26
      Aha i jeszcze jedno wizytówkę masz lux ale o tym już gdzieś kiedyś napisałem..hm
      Aha idź do LUX MED-u albo jakiejś innej....
    • mmagi stawiam na nerwoból,kup antyneuralgin:)) 21.08.06, 21:30

• morfeusz_1 Re: stawiam na nerwoból,kup antyneuralgin:)) 21.08.06, 21:44
        A ty skąd na mietle przyleciałaś???
        • mmagi Re: stawiam na nerwoból,kup antyneuralgin:)) 21.08.06, 21:46
          jasurprised??? ja tu byłam to Ciebie gdzies wiater wywiałsmiletongue_out
          • morfeusz_1 Re: stawiam na nerwoból,kup antyneuralgin:)) 21.08.06, 21:48
            eee tam...pewnie,dowiaduj się...
            • mmagi Re: stawiam na nerwoból,kup antyneuralgin:)) 21.08.06, 21:49
              pojde na Kopytko,to mi powiedza dobrzy ludziewink))
      • kobieta_na_pasach Re: stawiam na nerwoból,kup antyneuralgin:)) 22.08.06, 11:12
        tez tak mysle Mmagi. dzieki, kupie sobie , bo w domu oprocz paracetamolu nie
        uzywamy p/bolowych. widocznie juz czassmile. Antyneuralgin to jest nazwa leku?
        • mmagi Antyneuralgin to jest nazwa ake kurde nie wiem 22.08.06, 11:15
          czy on nadal jest produkowany,ale na takie pobolewania jest naprawde dobry,jak
          nie to popytaj o odpowiedziksmile))))
          dzis tez szczykasmile?
    • dziewice hmmm, moze to z braku seksu? 21.08.06, 22:37

• mmagi za uchem:O? to by ja w tyłku strzykało:-))))))) 21.08.06, 22:39

• dziewice Re: za uchem:O? to by ja w tyłku strzykało:-))))) 21.08.06, 22:43
          moze ten nerw, zakonczony jest wlasnie za uchem?
      • kobieta_na_pasach Re: hmmm, moze to z braku seksu? 22.08.06, 11:12
        daj spokoj czlowieku.
    • grogreg Re: co to moze byc? 22.08.06, 08:13
      Tetniaki nie bola i to jest w nich najgorsze.
      Ale do lekrza idz.

Zabuzen rownowagi nie masz?
      • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 22.08.06, 11:13
        grogreg napisał:

> Tetniaki nie bola i to jest w nich najgorsze.
        > Ale do lekrza idz.
        >
        > Zabuzen rownowagi nie masz?

nie. ale psychiczne i owszemsmile
    • monalisa.pl mysle, ze to moze byc syndrom CN 22.08.06, 08:31

• niedzwiedzica_sousie Re: co to moze byc? 22.08.06, 08:37
      nad lewym uchem to jest zapewne lewy płat skroniowy - a w nim ośrodek mowy.
      jeśli byś coś tam miała, to miałabyś zaburzenia mowy. takie jest moje zdanie po
      2 semestrach neurologii kupę lat temu. proponuję tomografię dla uspokojenia.
      a może coś nie tak z ciśnieniem??
      • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 22.08.06, 11:14
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> nad lewym uchem to jest zapewne lewy płat skroniowy - a w nim ośrodek mowy.
        > jeśli byś coś tam miała, to miałabyś zaburzenia mowy. takie jest moje zdanie po
        >
        > 2 semestrach neurologii kupę lat temu. proponuję tomografię dla uspokojenia.
        > a może coś nie tak z ciśnieniem??

bol jest nad uchem, nie w skroni. szybko przychodzi i odchodzi. cisnienie mam za
        niskie badz w normie.
        • mmagi łeee,kiedys tez to miewałam,takie jak strzała:-))) 22.08.06, 11:16

• alpepe Re: co to moze byc? 22.08.06, 09:00
      możesz mieć coś ze stawami żuchwy. Zaciskasz zęby?
      • kobieta_na_pasach Re: co to moze byc? 22.08.06, 11:14
        alpepe napisała:

> możesz mieć coś ze stawami żuchwy. Zaciskasz zęby?

nie. i chodze regularnie do dentysty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka