Dodaj do ulubionych

mam dzisiaj "dola"

02.10.06, 09:21
chyba zaczne zaraz sie upijac. teraz rozumiem kobiety-alkoholiczki.
Obserwuj wątek
    • monalisa.pl Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:31
      przy takim mezu jak Andy Garcia tez moglabym zostac alkoholiczkasmile
      (zart!)
      ale tak juz jest kiedy mezczyzna kocha kobiete!
    • reniatoja Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:36
      Coś naprawde za czesto (i zbyt rano) piszesz o piciu. Weź lepiej daj ten
      przepis na nogi w gruszkach.
      • cito1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:39
        A co to TB?
        • cito1 Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 09:40

• reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 09:41
            www.google.pl/search?hl=pl&q=pireus&lr=
            • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 09:54
              Ale tam jest pięknie pierwszy adres otworzyłam z fotą zatoki. Pięknie.
              • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 09:59
                Niestety mam wątpliwości, czy udałoby Ci się w realu odnaleźć to piekno z
                fotki wink))
                • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:00
                  No tak, opatrzona temu tak mówi.
                  • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:08
                    Nie o to chodzi. Owszem, są ładne miejsca, ale ogólnie miasto jak Ateny -
                    szare, strasznie zakorkowane i bez żadnego parku, z czym nie potrafie się
                    pogodzić. W Atenach jest kilka parków, w Pireusie nie ma żadnego, to skandal. A
                    fotki reklamowe pokazują najładniejsze miejsca i to w dodatku podkolorowane.
                    • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:10
                      Włochy są zielone: zapaszek historii, nowoczesność, klimat, roślinność w
                      równowadze. W Grecji nie byłam.
                      • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:13
                        Warto przyjechac. Grecja jest piękna, również zielona (zwłaszcza północna), ale
                        sam Pireus niestey nie jest kompletnie miastem zielonym. Są jakieś skwerki,
                        nawet w ostatnich latach sie o to dba, podlewa trawniki, sadzi krzewy itd, ale
                        cóz to jest wzgledem potrzeb, człwoiek potrzebuje lasu, parku, gąszczu, to jest
                        kropla w oceanie. No ale jest morze z kazdej możliwej strony - dla równowagi. smile
                        • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:17
                          A jak są morza z każdej strony to wilgotność taka, że kij wsadzisz i wypuści
                          liście dlaczego zatem miasto jest zakurzone i niezadrzewione?
                          • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:22
                            bo wszędzie mury, ulice i chodniki. Zeby kij wsadzić to trzeba miec kawałek
                            ziemi. W beton raczej nie wsadzisz. Uliczki waskie takie, zę ledwo sie auto
                            miesci. No nie wiem jak ci to wytłumaczyc, trzeba to zobaczyć na własne oczy, w
                            Polsce nie ma takiej zabudowy. Ci ludzie co tu żyją od pokoleń to w ogóle nie
                            zdaja sobie sprawy jak mozna mieszkać - że mozna mieć widok z balkonu na łąki i
                            lasek na przykład. Już nie móię o własnym ogrodzie, ale tak jak w Polsce jest
                            na osiedlach - przeważnie jest wszedzie zielono dookoła bloków, a wychodząc na
                            balkon to jednak nie masz metrów do sąsiada naprzeciwko.
                            • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:26
                              A takie Monako? Upchnięte na małej powierzchni jak sobie z zielonymi płucami
                              radzi? Moje pierwsze skojarzenie jak waszą zatoczkę zobaczyłam było właśnie z
                              zatoką w Monako też tak zapchana jednostkami.
                              • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:32
                                Nie wiem, nie byłam w Monako. W każdym razie żebyś miała pojęcie jakie jest
                                natężenie samochodów to powiem ci, ze srednia predkość jazdy po tym miescie to
                                7 km na godzinę sad(((( Przyjedx kiedyś, to Cie oporowadzę po Pireusie, jescze i
                                Ateny ci pokaże, wikt i opierunek za friko, moge zaoferowac na pare dni.
                                • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:40
                                  Nie znasz mnie przecież?
                                  • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:43
                                    no, oczywiscie najpeirw musiałybyśmy sie poznac smile tel, kamerka, nie wiem,
                                    jakies cv, list motywacyjny i swiadectwo zdrowia - myslałam, ze to oczywiste.
                                    Szczegóły do obgadania w każdym razie wink))
                                    • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:45
                                      reniatoja napisała:

> no, oczywiscie najpeirw musiałybyśmy sie poznac smile tel, kamerka, nie wiem,
                                      > jakies cv, list motywacyjny i swiadectwo zdrowia - myslałam, ze to oczywiste.
                                      > Szczegóły do obgadania w każdym razie wink))

Mam problemy z kanalikami żółciowymi smile Ale nie mam żadnych nałogów smile nie mam
                                      kamerki, nie mam windowsa, list motywacyjny tylko od dziewica big_grin
                                      • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:51
                                        cito1 napisała:

> reniatoja napisała:
                                        >
                                        > > no, oczywiscie najpeirw musiałybyśmy sie poznac smile tel, kamerka, nie wiem
                                        > ,
                                        > > jakies cv, list motywacyjny i swiadectwo zdrowia - myslałam, ze to oczywi
                                        > ste.
                                        > > Szczegóły do obgadania w każdym razie wink))
                                        >
                                        > Mam problemy z kanalikami żółciowymi smile

zaraźliwe toto?

> Ale nie mam żadnych nałogów smile

to in plus zdecydowanie

> nie mam
                                        > kamerki,

tez nie mam, musiałybyśmy sobie kupić, albo zapomnieć o tym punkcie wink)

> list motywacyjny tylko od dziewica big_grin

I tego nie kumam - jesteś Dziewicem? Czy jak to właściwie mam rozumiec?

I włąśnie - czego dotyczyła ta odpowiedz kiedys pod innym nickiem, co mnie tak
                                        dobreze rozumiałe/aś?
                                        >
                                        • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:58
                                          Jak nie masz pęcherzyka żółciowego to kłopoty przechodzą na kanaliki.
                                          Myślałam , że ten nick znasz - chodziło mi o 'poręczenie' nie LM, pomyliłam.
                                          A wątek był z kategorii 'pożegnalny'
                                  • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:43
                                    Mogę być pedofilem, złodziejem, mordercą, hiva mieć.

ps. kiedyś Ci napisałam coś miłego pod innym nickiem. Bardzo Cię wtedy
                                    rozumiałam. Byłam w tej samej sytuacji.
                                    • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:48
                                      cito1 napisała:

> Mogę być pedofilem, złodziejem, mordercą, hiva mieć.

teoretycznie, ale wiesz - jakoś mi nie wyglądasz ani na pedofila ani na
                                      morderce. A jak mi coś ukradniesz, to, no cóż, przedmioty rzecz nabyta, kupie
                                      se nowe, albo bede zyc bez tego, co mi ukradniesz. Najgorzej to przywiązac się
                                      do martwej natury. Zreszta jesli za goscinnosc i usmiech zaplacisz mi w taki
                                      sposob to jedynie Ty bedziesz miec problem z sumieniem, a nie ja smile
                                      >
                                      > ps. kiedyś Ci napisałam coś miłego pod innym nickiem. Bardzo Cię wtedy
                                      > rozumiałam. Byłam w tej samej sytuacji.
                                      • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:51
                                        Niewiele wyniosę sił nie mam na ciężary.
                                        A TB to nie jest T ylko B utelka ? wink
                                        • reniatoja Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:54
                                          mozliwe.

Niewiele wyniesiesz również dlatego, że niewiele jest do wyniesienia smile Tylko
                                          najbardziej niezbędne przedmioty typu szczoteczka do zebów i wygodne buty, i
                                          książki w kartonach, bo nawet półek nie dorobiłam się na tej zagranicy i musze
                                          książki w pudłach trzymac, kuźwa, to mnie boli.

wink))
                                          • cito1 Re: Renia a Pireus gdzie? n/t 02.10.06, 10:59
                                            Ale zawsze można dostawić kartony , z półkami gorzej.
                                          • cito1 Hej! 02.10.06, 11:02
                                            reniatoja napisała:

> mozliwe.
                                            >
                                            > Niewiele wyniesiesz również dlatego, że niewiele jest do wyniesienia smile Tylko
                                            > najbardziej niezbędne przedmioty typu szczoteczka do zebów i wygodne buty, i
                                            > książki w kartonach, bo nawet półek nie dorobiłam się na tej zagranicy i musze
                                            > książki w pudłach trzymac, kuźwa, to mnie boli.
                                            >
                                            > wink))

Coś mi tu ściemniasz, niewiele do wyniesienia? A to?
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=49614922
                                            Tira nie mam smile)))
                                            • reniatoja Re: Hej! 02.10.06, 11:18
                                              No niestety ściemniam. Włąśnie napisawszy powyzszy post uswiadomiłam sobie, że
                                              właśnie jest kompletnie na odwrót - tyle rzeczy, tyle przedmiotów, w końcu 13
                                              lat małżeństwa do czegoś zobowiązuje, nei mozna wiecznie życ na walizkach wink

jeśli chodzi o wątek pozegnany to niestety nie przypomnę sobie teraz. Moze
                                              linka na priv podrzuc, albo jaki to był nick, cobym mogła coś skojarzyć.
                                              • cito1 Re: Hej! 02.10.06, 11:31
                                                Napisze na @ bo nie chce mi się szukać ok?
                                                • reniatoja Re: Hej! 02.10.06, 11:33
                                                  Siur, ze ok. wink
                                                  • cito1 Re: Hej! 02.10.06, 11:40
                                                    Wyspowiadałam się na @. Idź na pocztę. Ja idę pomidorową z rosołu robić.
        • reniatoja Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:42
          Jakie TB?
          • cito1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:45
            Tu padło TB:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=49609146&a=49609193
            Ja myślę, że przed nie można natomiast po tak, bo przecież potem żałuje się za
            grzechy smile To odnośnie wątku o dupie.
          • kobieta_na_pasach TB-Tymczasowe lub Trwale Bezrobocie nt 02.10.06, 11:00
            reniatoja napisała:

> Jakie TB?

Tym
            • reniatoja ktoś mówił też, że Tylko Butelka 02.10.06, 11:20
              w sumie pasuje do Twojego Bezrobocia, bo ciągle o piciu gadasz smile

rozglądasz sie coś za dalszymi ofertami, czy przysiadłaś na laurach?

pamietasz jak gadałysmy o jakichś preparatach odchudzających - właśnie zaczynam
              myśleć o przystapieniu do jakiejś diety, może wrócimy do tego tematu?
              • kobieta_na_pasach Re: ktoś mówił też, że Tylko Butelka 02.10.06, 11:28
                reniatoja napisała:

> w sumie pasuje do Twojego Bezrobocia, bo ciągle o piciu gadasz smile

ciekawe kto, bo ja takiej wypowiedzi nie czytalam. i nie gadam ciagle o piciu. a
                jesli juz to bardziej puszka niz butelka. i w ogole odwal sie.
                >
                > rozglądasz sie coś za dalszymi ofertami, czy przysiadłaś na laurach?
                >
                > pamietasz jak gadałysmy o jakichś preparatach odchudzających - właśnie zaczynam
                >
                > myśleć o przystapieniu do jakiejś diety, może wrócimy do tego tematu?
                • reniatoja Re: ktoś mówił też, że Tylko Butelka 02.10.06, 11:37
                  kobieta_na_pasach napisał:

> reniatoja napisała:
                  >
                  > > w sumie pasuje do Twojego Bezrobocia, bo ciągle o piciu gadasz smile
                  >
                  > ciekawe kto, bo ja takiej wypowiedzi nie czytalam. i nie gadam ciagle o
                  piciu.
                  > a
                  > jesli juz to bardziej puszka niz butelka. i w ogole odwal sie.

Omatkoscurkom, nie bądź taka drażliwa. Pisała chyba Cito, poza tym to był żart.
                  A o Harnasiu to chyba nie zaprzeczysz, ze często piszesz.
                  > >
        • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 10:59
          cito1 napisała:

> A co to TB?

Tymczasowe lub Trwale Bezrobocie.
          • cito1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:03
            Ale jesteś skłonna robić cokolwiek? Czy szukasz wg wyksz.
            • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:17
              cito1 napisała:

> Ale jesteś skłonna robić cokolwiek? Czy szukasz wg wyksz.

co znaczy cokolwiek? jestem ograniczona wiekiem, zdrowiem i kwalifikacjami.
              • cito1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:44
                Bo na przykład widzisz ja, tak się cieszę z tego L4 bo nienawidzę swojej pracy
                ale pracuję - fizycznie zapierdalam, za funkcyjne mam 70zł, niezgodnie z wyksz.
                z wszelkim zdrowym nakazem rozsądku. Poprostu byle co, byle była praca,
                zarejestrowanie, żebym była niezależna.
                O zdrowiu nie podyskutujemy bo po dziecku widzę, że sporo młodsza jesteś odemnie.
                • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:51
                  cito1 napisała:

> Bo na przykład widzisz ja, tak się cieszę z tego L4 bo nienawidzę swojej pracy
                  > ale pracuję - fizycznie zapierdalam, za funkcyjne mam 70zł, niezgodnie z wyksz
                  > .
                  > z wszelkim zdrowym nakazem rozsądku. Poprostu byle co, byle była praca,
                  > zarejestrowanie, żebym była niezależna.
                  > O zdrowiu nie podyskutujemy bo po dziecku widzę, że sporo młodsza jesteś odemni
                  > e.
                  >

do mnie mowisz? mam 44 lata, a ty ile?
                  • cito1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:52
                    Jeszcze 43 smile)))) Szacuneczek zatem
                    • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:54
                      cito1 napisała:

> Jeszcze 43 smile)))) Szacuneczek zatem

bez przesadysmile
    • grogreg Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:39
      Na zdrowie!
      Tylko pamietaj, aby raczyc sie zacnym trunkiem.
      Inaczej jutro oprocz dola bedziesz miala kaca.
      • cito1 Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:41
        Prosiłam o foty z wyprawy sad wiem, że mnie nie znasz.
        • mamba30 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:41
          cito1 napisała:

> Prosiłam o foty z wyprawy sad wiem, że mnie nie znasz.

i o mnie proszę też nie zapomnieć w kwestii zdjąteksmile))
          • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:46
            mamba30 napisała:

> cito1 napisała:
            >
            > > Prosiłam o foty z wyprawy sad wiem, że mnie nie znasz.
            >
            > i o mnie proszę też nie zapomnieć w kwestii zdjąteksmile))

Z takim poparciem może dostanę smile
            • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:49
              No, nie wiem, nie wiem.... a co bede z tego mial?
              • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:52
                Satysfakcja gwarantowana. Dziewic może za mnie poręczyć, żem normalna smile
                • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:53
                  Kto moze potwierdzic?
                  • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:54
                    Dziewice smile Niezbyt dobra osoba do poręczania? smile)))
                    • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:58
                      W sumie wywaodza logicznie ktos tak nienormalny jak dziewice o normalnosci
                      powinien wiedzec wszystko.

Odbierz poczte.
                      • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:03
                        O matko z córką gdzieżeście to byli? Jak ten film z Nicole Kidman się nazywał?
                        Cichy błękit?
                        • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:06
                          Nie, "Martwa Cisza"

• cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:07
                          Te nocne są najpiękniejsze.
                          • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:08
                            A jakie piekne sa noce na srodku Baltyku.

• cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:08
                            Nie ważne czy martwa cisza czy cichy błękit samo skojarzenie filmem.
                            Za 5 min idź na @
                            • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:10
                              Dlatego rozbitkow traktuje wioslem smile
                              • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:11
                                Wolę oglądać wielką wodę niż doświadczać. Tak mają górale, nawet niskopienni.
                                • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:21
                                  Nie wiesz co tracisz.
                                  • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:23
                                    Doświadczyłam choroby morskiej smile ale podziwiam pasję, zaangażowanie i piękne
                                    widoki.
                                    • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:26
                                      Ja tez mam chorobe morska, tyle ze zjalazlem swoje wlasne sposoby na nia.
                                      • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:27
                                        Kurde to nie takie proste jak myślisz. Jak to odszukam dam Ci link na pocztę
                                        przeczytasz.
                                        • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:28
                                          Jaki link.
                                          To trzeba doswiadczalnie.
                                          • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:40
                                            Byłeś na @?
                                            • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 11:37
                                              Tak. Ale zalacznika nie moge odczytac.
                                              W dzien na @ wchodze przez przegladarke WWW.
                                              • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 11:45
                                                Tam nie ma załącznika. Tam jest link
                                                ech
                                                • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 12:16
                                                  Nie ma.
                                                  • cito1 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 12:18
                                                    A gdzie patrzysz? Na pocztę gazety? Czy alternatywną? Musi być, dwa.
              • mamba30 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 09:55
                grogreg napisał:

> No, nie wiem, nie wiem.... a co bede z tego mial?

a usmiech i dobre słowo, za mało?smile))
                • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:01
                  Dobre slowo powiadasz........ cos tak rzadkiego jest bezcenne.
                  A cos bezcennego jest........ bezwartosciowe.
                  • mamba30 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:08
                    no cóż, chwilowo nie mam innych argumentów, ale jakby w przyszłości coś tak
                    bezwartościowego było dla Ciebie mile widziane, to sie ucieszę...
                    • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:09
                      Zdjecia sie podobaja?
                      • mamba30 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:11
                        grogreg napisał:

> Zdjecia sie podobaja?
                        a dostałam?? z twojego poprzedniego postu wynikało że nie..... lecę na @ w
                        takim razie
                        • mamba30 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:14
                          wszystkie zdjęcia bardzo mi sie podobaja, ale tak naj, naj to mnie zachwyciło
                          to ptaszysko wśród zielenismile)))
                          • grogreg Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:21
                            Czapla Siwa.
                            • mamba30 Re: Chyba zacznę marudzić 02.10.06, 10:22
                              o ja goopia, oczywiście że czapla..... miałam chwilowy zanik komórek mózgowychsmile
    • lajton Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:42
      jesli rozumiesz kobiety-alkoholiczki to na pewno rozumiesz tez, ze nie tedy
      drogasmile
      • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:02
        lajton napisała:

> jesli rozumiesz kobiety-alkoholiczki to na pewno rozumiesz tez, ze nie tedy
        > drogasmile

wiem. dlatego nie bede alkoholoczka. zreszta jestem DDA, wiec mi to nie grozi.
        • lajton Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:17
          uwazam, ze grozi Ci bardziej niż "nie DDA"

a jak tam dół? przeszedłbył?
          • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:21
            lajton napisała:

> uwazam, ze grozi Ci bardziej niż "nie DDA"
            >
            > a jak tam dół? przeszedłbył?

. nie. ale moze Harnas pomoze?
            • lajton Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:23
              Harnas z rana jak smietana?
              nie bałdzo

a jak tam z kursem? wszystko oki? zdecydowalas sie?
              • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:30
                lajton napisała:

> Harnas z rana jak smietana?
                > nie bałdzo
                >
                > a jak tam z kursem? wszystko oki? zdecydowalas sie?

nie. to jest 1000zl z egzaminem. kto mi zagwarantuje,ze dostane prace w przciagu
                np. pol roku? potem cala wiedza sie ulotni i co? juz raz tak miaalm z kursem na
                prawko. kurs skonczony, pona 9 stow zpalacilam, a do egzaminu nie podeszlam , bo
                nie moglam sie dogadac z instruktorem jazdy. maz ma kolege w pracy, celnika.
                zapyta sie go, ale mowil,ze u nas sie zwalnia celnikow.
                • lajton Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:40
                  A co Pszczola pisala nt. naboru agnetów celnych? Wspominala chyba cos o nowym
                  urzedzie w Gdansku i ze beda szukac wlasnie takich. To niepredka sprawa?

A ja od rana wysyłam swoje cv, bo wyc mi sie juz chce w tej robociesad(
                  • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:52
                    lajton napisała:

> A co Pszczola pisala nt. naboru agnetów celnych? Wspominala chyba cos o nowym
                    > urzedzie w Gdansku i ze beda szukac wlasnie takich. To niepredka sprawa?
                    >
                    > A ja od rana wysyłam swoje cv, bo wyc mi sie juz chce w tej robociesad(

chodzi o terminal, ktory nawet nie zaczal sie budowac.
    • niedzwiedzica_sousie Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 09:50
      skąd ten dół?
      • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:03
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> skąd ten dół?

skonczylo sie slonce, nie ma pracy, spada poziom hormonow, meza nie widzialam od
        piatku (wpadl przed chwila, wzial garnitur, zjadl rosol i polecial dalej).
        • niedzwiedzica_sousie Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:22
          no tak, rozumiem. głowa do góry smile
    • sjena1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 10:20
      ale sobie pozwalasz
      przestań rozmyślać o sobie
      • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:04
        sjena1 napisała:

> ale sobie pozwalasz
        > przestań rozmyślać o sobie

a o kim mam myslec? przeciez brak pracy to dla mnie na emeryturze finansowa
        katastrofa!
        • sjena1 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 12:29
          kiedy myslisz o sobie to założe się ze nachodzą cię czarne myśli, że się
          zagłębiasz w ten dołek, taki pesymizm pochłania dużo energii, spowalnia
          myślenie, musisz takie myślenie szybko ucinac, zając głowę czymś innym
          • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 12:37
            sjena1 napisała:

> kiedy myslisz o sobie to założe się ze nachodzą cię czarne myśli, że się
            > zagłębiasz w ten dołek, taki pesymizm pochłania dużo energii, spowalnia
            > myślenie, musisz takie myślenie szybko ucinac, zając głowę czymś innym

wiem. wlasnie pomyslalm,jak ciezko mojemu mezowi, i....zrobilo mi sie jeszcze
            ciezejsad
    • mmagi Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 10:28
      okres masz cy co?smile
      • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:04
        mmagi napisała:

> okres masz cy co?smile

czyt. post do Susie
        • mmagi Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:09
          no tak,brak pracy jest tu najgorszysad((,kuśwa wez połaż po miescie,moze
          tymczasowo w jakims sklepie,jak byłam w Gdańsku tyle ofert wisiało po sklepachsmile
          a skad wiesz ze spada Ci poziom hormonówsurprised?
          • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:19
            mmagi napisała:

> no tak,brak pracy jest tu najgorszysad((,kuśwa wez połaż po miescie,moze
            > tymczasowo w jakims sklepie,jak byłam w Gdańsku tyle ofert wisiało po sklepach:
            > )
            > a skad wiesz ze spada Ci poziom hormonówsurprised?

tymaczsowo nie ma sensu, bo jak utke w sklepei to na amen. jak potem szukac
            pracy? poza tym mam zwyrodnienia kregoslupa i nie moge dlugo stac, siedziec,
            chodzic. no i te okresowe trwajace po kilka dni bole brzucha na tle nerwowym. a
            do klientow trzeba sie usmiechac. a jak sie usmiechac, kiedy cie cos boli>
            spada mi poziom przed okresem.
            • mmagi Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:26
              no w sumie masz racjesmile)

a robiłas badania czy tak se gadasz?
              • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:31
                mmagi napisała:

> no w sumie masz racjesmile)
                >
                > a robiłas badania czy tak se gadasz?

przeciez przed kazda miesiaczka spada poziom hormonow.
                • mmagi Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:45

acha,no moze i taksmile,stad PMSsmile)

"...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem"
    • juleczka4 Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 10:45
      Kurwa to tak jak ja ;////////////////////// crying(((((((((((((((((((((((
      • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:05
        juleczka4 napisała:

> Kurwa to tak jak ja ;////////////////////// crying(((((((((((((((((((((((
        >
        >
        >
        >
        to polaczmy sie w bolusmile
    • alpepe Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 10:49
      mam pysznego muskata w domu,jakbyś mieszkała gdzieś w woj. sląskim, to bym ci go
      nawet podarowała, bo upijać się też nalezy z klasą, a tak, to sama będę piła to
      wino przez miesiąc. Trudno. Idź na spacer z Maxiem i poprzeklinaj na pogodę, to
      ci przejdzie.
      • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:06
        alpepe napisała:

> mam pysznego muskata w domu,jakbyś mieszkała gdzieś w woj. sląskim, to bym ci g
        > o
        > nawet podarowała, bo upijać się też nalezy z klasą, a tak, to sama będę piła to
        > wino przez miesiąc. Trudno. Idź na spacer z Maxiem i poprzeklinaj na pogodę, to
        > ci przejdzie.

nienawidze spacerowac z psem! najlepiej na mnie dzialaja zakupy, ale musze
        oszczedzac. chyba jutro pojade do optyka i zmienie sobie wreszcie oprawki w
        okularach. moze mi sie polepszy.
        • mmagi Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:12
          ostatnio w Visionie była promocja ile lat tyle znizkismile)
          • kobieta_na_pasach Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:20
            mmagi napisała:

> ostatnio w Visionie była promocja ile lat tyle znizkismile)

ale oni maja ceny nieadekwatne do wygladu oprawki. ja mam stalego optyka od lat.
            kiedy prrobowalam zmieniac zawsze odbilo sie to na mojej kieszeni albo oczach.
            • mmagi Re: mam dzisiaj "dola" 02.10.06, 11:27
              no jak tak to taksmile))
    • kobieta_na_pasach moj dól pogłebila smarkata 02.10.06, 11:08
      ta, co sie kocha w moim synu.szla do szkoly, ledwie ja poznalam, bo pamietam ja
      latem z zdzialki, ale nie byla tam taka wymalowana. 13 lat, a makijaz jak u
      18tki!!! i ten usmiech od ucha do ucha, kiedy i sie klaniala. o boze! spraw
      zebym nie byla zla tesciowa....
      • mmagi Re: moj dól pogłebila smarkata 02.10.06, 11:13
        a to moze byc trudnewink)
        • kobieta_na_pasach Re: moj dól pogłebila smarkata 02.10.06, 11:20
          mmagi napisała:

> a to moze byc trudnewink)

latwiej byc tesciowa dla ziecia niz dla synowej. ty masz lepiejsmile
          • mmagi Re: moj dól pogłebila smarkata 02.10.06, 11:28
            wieemsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka