Dodaj do ulubionych

kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni

08.11.06, 18:05
??? łaj?
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:13
      moze zupa byla za slona?smile
      • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:17
        na oślą jednak wszystko idzie smile szkoda
        • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:19
          pies ich sralsmile niedawno byl jeszczesmile
          a za tego to chyba bana dostanęsmile)))?
          • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:20
            smile))))) ban wielce prawdopodobny smile))) to ja sie nie podlaczam, bo nie
            zamierzam zostac wygnana z Toba smile))
            • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:24
              ma się drugi i trzeci nick jakby cosmile
              • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:24
                ban jest na IP jakby co, wiec mozliwe, ze nie bedziesz mogl z zadnego pisac z
                tej sieci, ktora masz smile
                • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:26
                  mam 2 numerysmile)))
                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:27
                    hehehehehe smile)
                    • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:29
                      no seriosmile
                      • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:34
                        nie pal za soba mostow w kuchni, bo moze sie jeszcze przydac kiedys smile
                        • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:36
                          a ja nic nie palę no co Ty?smile
                          • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:39
                            hm ten aktualny moze naprawde banicje spowodowac wink
                            • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:45
                              smile damy radęsmile
                              pójdę na e dziecko wtedysmile
                              • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:47
                                smile)) ja Ci wynajde odpowiednie forum smile
                                • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:53
                                  moherowe berety?smile
                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 18:55
                                    nie kurde cyckate kuchareczki smile))
                                    • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:01
                                      smile) to znajomasmile
                                      a jak takiego nie będzie to trzeba zalożyć chyba?smile
                                      • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:05
                                        dobra dobra smile)))
                                        niezla mysl, ale bedziemy gadac tylko tematycznie. zarcie i cycki smile)))
                                        • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:09
                                          oki cycki kurze oczywiściesmile
                                          no wyjebali znowu w kosmos qrdsmile))))))
                                          • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:10
                                            i jak sobie sutki znowu obetrzesz to bedzie jak znalazl smile)))
                                            debile smile)) a nawet na liste trafiles przez to, jak masz chwile to zajrzyj
                                            hehe smile
                                            • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:13
                                              o.o wlasnie zapomnialem juz o tymsmile
                                              jutro Ci coś o tym opowiemsmile
                                              smile lookamsmile
                                              • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:15
                                                ok, nie zapomnij tylko smile)
                                                ok smile
                                                • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:19
                                                  supel se wiążesmile
                                                  mati czuwasmile)))) ale ten pierwszy byl lepszy chyba?smile
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:20
                                                    juz nie śmiem pytac gdzie smile))
                                                    no ba smile zdecydowanie lepszy. dobra wzielam Cie w obrone, ciekawe czy mnie tez
                                                    wypsmile
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:22
                                                    to czuję zadyme niezla na kuchni a ja zaraz znikamsmile
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:23
                                                    ja tam ni bede dymic. tak tylko jestem ciekawa, czy odrazu wyp. czy moze
                                                    nozyczki odpowiedza laskawie smile
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:26
                                                    jeszcze jestsmile
                                                    kujawski powinien nam jaką nagrode fundnąćsmile)))
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:29
                                                    btw uzywam tylko kujawskiego. podobaja mi sie ich reklamy. postepuje jak
                                                    bezmozgi konsument normalnie smile
                                                    ide szamac zaraz, bo od tej kuchni mnie scisnelo smile
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:31
                                                    smile)) no to Ci sie należy tym bardziej a co bylo po kapslem?smile)))))
                                                    smacznegosmile
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:32
                                                    no wlasnie smile)) nic nie bylo tongue_out
                                                    smile dziekowac
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:33
                                                    piszo do Ciebie na kuchni - w temacie olejusmile)))
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:36
                                                    widziołach. kura dochodzi juz, wiec pewnie pozniej - przed snem im poodpisuje,
                                                    jesli watek sie ostanie.
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:39
                                                    do paszczy dochodzi?smile na skrzydlach pelza?smile
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:41
                                                    na gazie dochodzi smile))

i tak najbardziej z tej potrawy lubie chleb umoczony w tłuszczu big_grin
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:46
                                                    kuper mu opalasz?smile
                                                    niezdrowy taki zestaw chyba co?smile
                                                  • vandikia Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:48
                                                    nie no, juz gotowe smile
                                                    bardzo i bardzo smaczny smile)
                                                    ide, dobranoc smile
                                                  • ticoqp Re: kopov znowu Cie wypieprzyli z kuchni 08.11.06, 19:51
                                                    powoli jedz po czkawki dostanieszsmile
                                                    eee nie wiem?smile
                                                    dobra nocsmile cialodarwinsmile
    • vandikia ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:24
      dam Ci linka dżutro smile
      • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:26
        oki
        ale tak jak powiedzialem pies to sral nie jestem msciwysmile))))))
        • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:28
          wiem, ze nie jestes, tak tylko dobrze wiedziec smile)) rozmawialismy dzis o tej
          osobie - ze ma duza wiedze w pewnym temacie smile
          • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:30
            to menda jakasmile)))) ale tak myslalemsmile więc się nie dziwięsmilechyba że to
            odczucie osobiste w stos do tgeo drugiego?smile
            • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:33
              nie sadze smile zreszta sam zobaczysz. prawdziwy mendzior smile))
              • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:35
                nie lepiej to zjeśc cos dobrego w tym czasie?smile
                • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:40
                  kiedy? smile
                  • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:46
                    w czasie zastanawiania się nad mendziorstwem mendysmile czyli jutrosmile
                    • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:48
                      o mamuniu znowu zaczynaja za mna chodzi kluchi, oni chyba tam czegos dodaja smile
                      • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:53
                        smile)) monki pewnie?smile
                        • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 18:56
                          taaaaa smile) zeby one tak na winklu byly, to w miesiac bym 10 kg przytyla a przy
                          okazji zbankrutowala smile
                          • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:02
                            a moze są??????cholera ja tam nie bylemsmile))))
                            • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:05
                              to trzeba sprawdzic dżutro! tylko boje sie, ze czegos takiego jak tam to
                              nigdzie nie ma smile
                              • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:09
                                ja trafilem coś lepszego kiedyśsmile
                                spoko się sprawdzismile
                                • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:10
                                  nie uwierze smile)
                                  smile
                                  • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:13
                                    jakbym nie jadl to tez bym nie wierzylsmile
                                    • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:16
                                      wawa?
                                      • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:19
                                        oldtaunsmile
                                        • vandikia Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:21
                                          a kojarze cos. hm. moze kiedys smile
                                          • ticoqp Re: ale wiem kto podpieprza hehe 08.11.06, 19:22
                                            no wlasniesmile
    • dzikoozka CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:13
      co sie ostatnio tak dekujecie???? w robocie normalnie nudno bez was smile
      • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:14
        siemka dzikasmile)))) tytan pracysmile)))
        robota bylasmile
        • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:14
          phi, tytan sie na forum nie opieradla tylko na dwa etaty robismile)
          • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:17
            jak to?smile
            chwal sięsmile
            • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:19
              jeden etat w robocie, drugi na forum wink)
              nie ma czym specjalnie, posucha ostatnio
              • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:20
                myslalem ze jakie skaldanie dlugopisow albo ciasta domowesmile))))))
                • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:21
                  kuźwa nieźle oceniasz moje kwalifikacje wink))
                  • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:23
                    przecież ni emówie o guzikachsmile)))
                    a co nie pieczesz ciast?smile))))
                    • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:24
                      guziki hehehehe nie umiem przyszywac porządnie
                      z torebki ostatni upiekłam, qrde zmietli szybko smile
                      • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:27
                        ja umiemsmile)))
                        tyle okruchów bylo?smile
                        • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:28
                          taaaa babeczki wink))))))))))))
                          nie wyskrobali blaszkie do czysta smile)
                          • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:30
                            nie guzikismile
                            szkoda, ze na patelni nie pieklassmile)))))
                            • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:32
                              łeeee rozczarowałam się myslałam ze pieczesz babeczki? sad(
                              rączka by się upiekła, nie?
                              • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:34
                                nie pieke ale to nie filozofia chyba?smile
                                • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:36
                                  ale to wyższa szkoła jazdy smile nie wiem spróbuj może ?
                                  takiego tortu na przykład nie ryzykowałabym smile
                                  a lubisz ciasta czy tylko tak teoretycznie gdybamy?
                                  • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:40
                                    eee tam gadaszsmile
                                    lubię i umiemsmile
                                    • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:41
                                      a łyżka nA TO: NIEMOZLIWE ! wink))
                                      • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:45
                                        no i co mam Ci mówicsmile
                                        • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:47
                                          podeslij jakieś ciacho do degustacji smile
                                          • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:48
                                            smile boskiego moze?smile)))
                                            sernik kończe wlaśniesmile
                                            • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:49
                                              żebym miała niestrawność?wink
                                              kończysz jeśc czy piec?
                                              • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:51
                                                wink
                                                jeśćsmile no co Ty?smile
                                                • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:53
                                                  no ja jestem łatwowierna, mógłbyś spokojnie się przyznać ze pieczesz smile)
                                                  • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:55
                                                    bo powiedzialem, ze umiemsmile i to wlasnie sernik npsmile
                                                    ale ten akurat jadlemsmile
                                                  • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:58
                                                    przyslij mo kawałek na ząb big_grinDDD
                                                    uważaj bo się roztyjesz ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                    ide kąpać młodego smile
                                                  • ticoqp Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 20:00
                                                    oki jak upiekęsmile
                                                    nie da rady chyba po tej ilości co zjadlem juz mi nic nie moze zaszkodzićsmile
                                                    to moze i ja wejde pod prysznic?smile))))
                                                    cześcwink
                                                  • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 20:02
                                                    wink)
                                                    chyba że rycyna? wink)))))
                                                    weź ze soba samochodzik smile)))))))))))))))))))))))))
                                                    papa
      • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:14
        czesc leserko smile) ja to mam duzo pracy, a kopov chodzi na cipsy i go cale dnie
        nie ma tongue_out
        • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:15
          zeby mu bebzol od tych cipsów nie urósł ;PPP
          • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:16
            to chyba niemozliwe przy jego trybie zycia smile)
            spac mi sie chce, ide chyba sie poloze zaraz i czuje, ze do rana bede spac smile
            • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:18
              Dooobrze ci smile)) a ja sobie maskę rzuciłam na ryjka, młody looka na dobranockę,
              zaraz trzeba kąpac smrodka smile
              • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:19
                wlasnie sobie przypomnialam, ze do mamusi obiecalam wpasc. jeju bez kawy sie
                nie obejdzie chyba smile a maske tez sobie chyba strzele, kupilam sobie takie
                jednorazowki, ktore podobno odpręzają cere. sie zobaczy smile
                • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:21
                  eeee nie no kaffa o tej porze to bezsennośc do rana
                  właśnie mam taką jednorazówkę ściagająca, mam twarz jak zombie smile
                  • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:23
                    musze odespac chyba po prostu. wroce i pojde spac. ostatnio chodze bardzo pozno
                    i dzis to odczulam smile
                    hehehe dziecka nie wystrasz smile)))
                    • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:26
                      wysypiaj sie smile) póki możesz wink
                      dziecko przyzwyczajone, uwielbia mi zrywać te skórkę peel off big_grinDDDD
                      • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:30
                        hehe no wlasnie smile))
                        niezle smile)) kiedys pisalas, ze tez Cie czesze smile) maly mistrzunio smile
                        ok ide pomalutku zjesc cos i jade do mamusi smile
                        • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:33
                          hehehe smacznego, właśnie mi zrywa z twarzy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                          • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:35
                            smile)))) no ta, wieczorynka sie skonczyla smile)
                            • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:37
                              młody już mnie katuje o kolorowanki na kompie sad(
                              wcześnie zaczyna zajmowanie komputera
                              • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:39
                                powiedz mu, ze aniolki to juz spia o tej porze smile)
                                • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:42
                                  a kto powiedział ze on jest aniołek???? On sam w to nie wierzysmile)
                                  • vandikia Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:45
                                    he he he wyglada jak aniolek big_grinD
                                    ok ide, bo mnie kuchnia wciaga i nie zjem naprawde i znowu wroce na ciemna noc.
                                    milego wieczoru smile
                                    • dzikoozka Re: CZeść lesery :DDDD 08.11.06, 19:46
                                      papa dobranoc smile
    • kobieta_na_pasach chlop w kuchni -wrzod na odbycie 08.11.06, 20:23

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka