aasiula1 25.11.06, 18:48 telewizor mi zdechł (( Chwilowo zostałam tylko o necie. Ostatnio padają mi sprzety domowe, jeden po drugim. Coooooooooooooo? Dlaczego mi wyskakuje, że tylko jeden wątek na 3 min mogę założyć???? Chamstwo i drobnomieszczaństwo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: I jeszcze jedno 25.11.06, 18:50 telewizora nie załuj - sama kupa leci w tv przez tą żałobę plus reklamy reklamy reklamy. Odpowiedz Link
dziewice Re: I jeszcze jedno 25.11.06, 18:50 mi ostatnio szwankuje prostownica do wlosow Odpowiedz Link
reniatoja Re: I jeszcze jedno 25.11.06, 18:51 moi zmywarka zaszwankowała i kurdemole musze temy rencamy myc. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: I jeszcze jedno 25.11.06, 18:53 dobrze że nie mam zmywarki, bo na bank by mi się właśnie zjebała, za to zbiłam szybę od piekarnika. Ale chociaż prostownica działa niezawodnie, mimo, że na angielskiej wtyczce Odpowiedz Link
juleczka4 Re: I jeszcze jedno 25.11.06, 19:48 aasiula1 napisała: > Coooooooooooooo? Dlaczego mi wyskakuje, że tylko jeden wątek na 3 min mogę > założyć???? Chamstwo i drobnomieszczaństwo zgadzam się czasem chciałam se pospamować i się nie da przez te głukowate zasady heheh Odpowiedz Link
aasiula1 Re: I jeszcze jedno 25.11.06, 20:11 jestem zdegustowana tymi zasadami. Zeby porządny obywatel nie mógł sobie dwóch wątków na raz założyć Odpowiedz Link