Dodaj do ulubionych

Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :(

31.01.07, 18:20

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 18:42
      to jak tak miałam w ostatnią noc. Pobudki średnio co godzinę, sąsiad z góry,
      który urządza sobie pogadanki regularnie o 2 w nocy, poza tym sąsiad dziś
      błysnął w nocy intelektem i jeszcze sobie przed trzecią włączył radio tak, że
      słyszałam słowa porowadzącego i każde słowo piosenki... Na szczęście po 15
      minutach obdarzenia mnie szczęściem darmowego słuchania radia nagle wstał z
      łóżka i jednak wyjca wyłączył. Poza tym w nocy mnie bolało gardło i nie chciało
      mi się spać...
      • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 18:49
        Może to nie parlamentarne, ale niech tam!!! Mi gąsiory na krokwi klepocą na
        wietrze big_grinDDDDDDDDDDDD
    • lajton Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 18:48
      może niech lepiej wieje? zagłuszy chociaż wyjący co godzinę alarm w firmie obok.
      • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:27
        ja wlasnie siedze w swetrze, polarze i mam na sobie koc smile i teraz moge
        powiedziec, ze jest mi cieplo smile
        • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:37
          O czapeczce nie zapomnij smile
          • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:41
            hee hee haaa hee smile
            • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:47
              Ty sie qrna gupio nie śmiej ;P

Załóż czapkę skinie, skinie załóż czapkę,
              Kiedy wicher wieje, gdy pogoda w kratkę ;PPP
              • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:48
                Piotrus, ale wcale nie wieje u nas az tak... strasznie..
                • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:52
                  U mnie pizga, bo na górce i na ostastnim piętrze mieszkam.
                  • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:54
                    A. No mozliwe, ze na gorce moze ciezko pizgac, bo w centrum troche pizga...
                    • pszczolaasia Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:57
                      wrocila juz czy zagramanicy nadaje?wink)
                      • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:32
                        Wrocilam juz w poniedzialek o 19:40 smile
                        Nie zapomnijcie o mnie przy nastepnej okazji...
                        Prosze smile
                        • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:34
                          No nie ffiem... ;P
                          • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:37
                            I sie nie dowiesz, poki mnie ze soba nie wezmiecie... co nie?!
                            Jak bedzie zle, to jakies "no nie ffiem" przyjme z honorem.
                            • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:40
                              No jesoo... dooobra. Postawie Wam kolejke, no....... smile
                              • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:53
                                JEDNĄ??? Tylko? ;P
                                • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:58
                                  Widziales kiedys kolejke? Wiesz, ile ma wagonow??
                                  To jak bedzie, bo cierpliwosc mi sie wyczerpuje... big_grin
                                  • pietrek666 Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:33
                                    Oooooooooooo!!! Ostre słowa w ustach czternastolatki ;P
                                    • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:45
                                      Dooobra. Z dziewczynami bede gadac... Ty jestes jakis taki trudny smile
                        • pszczolaasia Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:59
                          o 19,40 to jeszcze chlelim;-PPP trzeba bylo dojechac. co prawda knajpe
                          zmienilysmy z Maretina na inna bo tego co bylo pod naszym nosem nie zauwazylam
                          (a Pietrek trzymal nam stolik w tej co bylismy pierwotnie umowienibig_grinD) , ale i
                          tak bylo zajebisciebig_grinD nastepnym razom to po prostu nie ujdzie ci na sucho i
                          tylawink)
                          • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:05
                            Wiesz, tak myslalam, ze moze jeszcze jeszcze siedzicie. Ale bylam zrabana, bo
                            musialam wstac na lot o 8:10 i caly dzien zap*erdziel, no i nie bylam pewna czy
                            Was tam zastane... Zupelna abstrakcja jednym slowem. Nie, ze bym Was nie
                            poznala, bo podejrzewam ze tak, no ale wiesz...
                            Ciesze sie, ze fajnie bylo smile
                            W kazdym razie do nastepnego smile))
                            • pszczolaasia Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:13
                              tlumacz sie tlumacz!!!
                              no mam nadziejesmile)
                  • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 19:55
                    lepiej badz grzeczny i sluchaj sie Ani smile
                    • pietrek666 Jezdem grzeczny :) n/t 31.01.07, 20:04

• dziewice Re: Jezdem grzeczny :) n/t 31.01.07, 21:42
                        a te dwie tony w srode?
                        • pietrek666 Re: Jezdem grzeczny :) n/t 31.01.07, 22:34
                          ?? Dwie tony?? Czego, bo stary jestem i nie pamiętam smile
                    • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:33
                      Jakas domine ze mnie zrobiles, dziewic, no... smile
                      • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:43
                        to ja bede niegrzeczny smile))))))))))))
                        • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:45
                          big_grin
                          no tak myslalam, ze lubisz klapsy.
                          Hehehe.
                          • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 21:47
                            ale tylko w czerwonych stringach smile
                            • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:07
                              hehehe, nie ma to jak przystojny brunet w czerwonych stringach smile
                              • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:10
                                na glowie of course smile
                                tongue_out
                                • pszczolaasia pst... 31.01.07, 22:12
                                  Dziewicu..moj Malz dostal od mojej kopnietej siorki na urodziny gustowna czarna
                                  skorzana maseczke..jak by co moge pozyczyc... do czerwonych stringow jak
                                  znalazlwink))
                                  • ania.downar Re: pst... 31.01.07, 22:15
                                    pszczolaasia napisała:

> Dziewicu..moj Malz dostal od mojej kopnietej siorki na urodziny gustowna
                                    czarna
                                    >
                                    > skorzana maseczke..jak by co moge pozyczyc... do czerwonych stringow jak
                                    > znalazlwink))

Mi pozycz smile
                                    • pszczolaasia Re: pst... 31.01.07, 22:15
                                      oki dokiwink)
                                      • ania.downar Re: pst... 31.01.07, 22:18
                                        Do pracy se tak pojde... w koncu zime mamy, nie? smile
                                        • pszczolaasia Re: pst... 31.01.07, 22:24
                                          e..ochorna moze cie zwinąc;-D
                                          • ania.downar Re: pst... 31.01.07, 22:41
                                            No rzeczywiscie. Bo niby skad beda wiedziec, ze to tylko ja... big_grin
                                            Nawiasem mowiac ochrona jest u nas do luftu.
                                  • dziewice Re: pst... 01.02.07, 01:36
                                    mam swoje zasady, ja tylko stringi smile
                                • ania.downar Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 31.01.07, 22:12
                                  smile)) ja juz nic nie mowie... widac, ze znasz sie na tych klockach. Hehehe.
                                  • dziewice Re: Qrwa, znowu wieje i noc z głowy :( 01.02.07, 01:36
                                    no tylko mi nie mowcie ze nigdy zaden facet nie sciagnal z Was tegez zebami
                                    bo nie uwierze smile
    • six_a Re: Qrwa wieje... 31.01.07, 23:37
      ... roman siwieje, ostatni gasi światło.
      zamykamy polskie na czy spusty i idziemy w świat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka