six_a 13.02.07, 21:36 neozdradę żegnaj tepso, wredny ciemiężco i adresacie moich licznych reklamacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: popełniłam 13.02.07, 21:41 ile Cie ta zdrada bedzie kosztowac? ja najchetniej bym tez rzucila, bo wqrwili mnie juz na samym poczatku, mieslismy tzw abonament socjalny - najtanszy, zeby zalozyc siec musielismy wykupic 2 razy drozszy abonament. nic innego wtedy do nas nie docieralo, a teraz zaczynam sie zastanawiac nad bezprzewodowkami. Odpowiedz Link
six_a Re: popełniłam 13.02.07, 22:56 no mam nadzieję, że ich więcej niż mnie. chwilowo zapisałam się na netię, ale jeszcze blue connect rozważam. oooo, i abonament se zmienie na socjalny ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: popełniłam 13.02.07, 22:59 era wchodzi na rynek z jakims netem i laptoka daje, tylko nie wiem jakiej firmy i nie znam szczegolow. poza tym kantuja mnie na rachunkach tel, wiec tez chyba nie za dobry pomysl placilismy 26 albo 28 zł abonamentu.. tyle, ze nie dzwonilismy, to byla wlasciwie oplata za podtrzymanie numeru no i zeby do nas mogli dzwonic ci co chca. a i tak wszyscy na kom sie dobijaja, wiec na kij mi wiekszy abonament. monopolisci kurde. dobranocz Odpowiedz Link
vandikia doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnela 13.02.07, 23:06 ze bc to era i to wlasnie ta oferta, cos mi sie popierniczylo w takim razie, bo myslalam, ze z czyms nowym wchodza. tle, ze nie wiem jak u mnie z rozdzieleniem na 2 kompy itd. musze poczytac. a jak zajrzysz tu jeszcze to napisz, czemu netia a nie bc? rano sobie zerkne Odpowiedz Link
six_a Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 13.02.07, 23:15 o to ta właśnie oferta z laptopem. 180 miesięcznie, umowa na trzy lata, trochę sporo, ale laptop mię nie interesuje, sprzedam i zawsze trochę taniej wyjdzie łącze szybsze niż w netii, no i można sobie kartę zabrać ze sobą, nie jestem przywiązana do gniazdka telefonicznego. do rozdzielenia potrzeba zdaje się modemu zewn., którego w promocji niet. ale na szczegółach techn. to ja się prawdę mówiąc nie znam. hmm no może jednak netia, tanio niby, bo 55 (za łącze 1 mbit) miesięcznie przy umowie dwuletniej (oferta dla uciekinierów z neo )) no nie wiem sama. jutro się jeszcze będę namyślać. Odpowiedz Link
vandikia Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 14.02.07, 09:59 kurcze do mnie netia chyba jednak nie dochodzi a do rozdzielenie router nie wystarczy? ..bede dzis w miescie, to moze sie zorientuje w warunkach Odpowiedz Link
six_a Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 14.02.07, 10:14 wejdź tu www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html i tak trochę niżej jest: sprawdź dostępność usługi, wpisujesz nr tel. gdybyś się zdecydowała zamienić, musisz złożyć rezygnację z neo najpóźniej do 15 lutego (data przyjęcia pisma przez nich, np. w dowolnym telepunkcie) do 15 lutego można wypowiedzieć umowę neo bez żadnych konsekwencji w związku ze zmianą cennika przez tp. Odpowiedz Link
vandikia Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 14.02.07, 10:22 dzięki teoretycznie napisane, ze usluga uruchomiona, przy jednoczesnym terminie: rejon warszawa... powiem mezowi, zeby zadzwonil i pogadal z operatorem. tyle, ze tam jest tez zapis, ze jesli interesuje nas ta promocja, to trzeba to netii zglosic przed 14 .02. no ale juz niech m spojrzy, informatyk wkoncu Odpowiedz Link
duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 21:46 dzisiaj również rozstałam sie z neo,mam zamiar skorzystać z oferty konkurencji.Zastanawiam się jednak czy czas zweryfikuje powiedzenie w tym przypadku "zamienił stryjek...." czas pokaże czy to dobra decyzja była Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: popełniłam 13.02.07, 22:01 a ja nie moge za konkurencje musialabym slooooooono zaplacic.... Odpowiedz Link
duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 22:05 pszczola no chyba nie ma jeszcze tak żeby chodzili do domu na kontrole i zaglądali co masz i z czego korzystasz Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: popełniłam 13.02.07, 22:10 nie nie chodza. ale nie mam mozliwosci podlaczenia sie pod nic innego. tylko neostrade. radiowa- nie. upc- chca takiej kasy ze niech spadaja, inne kablowki- nie wchodza tu. mieszkam w takiej koncoooowej czesci dzielnicy gdzie prawie psy doopami szczekają;-D zadoopie takie przy samym lesie cisza spokoj, nic sie nie dzieje..) Odpowiedz Link
duleczka pszczola 13.02.07, 22:20 hehe..no ja również mieszkam albo na samym poczatku miasta..albo na samym koncu..zależy z której strony miasta spojrzeć ale inne tzn. nie radiowa i nie upc jakoś docierają..a pytałaś konkurencji czy mają taką możliwość? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczola 13.02.07, 22:23 no pewnie. i wlasnie nie maja. podzielili sie i do nas tylko neostarda i upc. zatsanawiam sie nad tym z ery. nie pamietam jak to sie nazywa teraz... nie pytalam sie o szczegoly na razie chce postawic ultimatyum neostardzie. a jakie ty masz? Odpowiedz Link
raduch Re: popełniłam 13.02.07, 22:27 zadoopie takie przy samym lesie cisza spokoj, nic sie nie > dzieje..) A-ha, w końcu ktoś ruszy mózgownicą i zrobi radiowy. Mieszkam konkretnie na wsi a jak zacząłem się dowiadywać okazało się, żem w zasięgu 3 sieci. ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: popełniłam 13.02.07, 22:29 czyli jest dla mnie jakas nadzieja) ide na serio bo sie mi drze ze woda wylata ten moj Małzon no! narka)) Odpowiedz Link
raduch Re: popełniłam 13.02.07, 22:33 Ot i Pscióła, zadaje się z takimi co kurka nie potrafią przekręcić, a potem się dziwi że jej barachło sprzedają. ) Odpowiedz Link
duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 22:33 no kto pyta nie bładzi..teraz masz w czym wybierać Odpowiedz Link
raduch Re: popełniłam 14.02.07, 08:42 Nawet lepiej niż wybierać. Przełożyłem IP na zwykłe dane. Zadzwoniłem do firmy P. Przyjechał facet obwieszony techniką jak jakiś predator. Poszliśmy na strych, popatrzył, pomierzył, popytał i orzekł uczciwie, że w mojej lokalizacji najlepsze parametry zapewni firma W. Dał numer telefonu do W. i mam Internet radiowy. Odpowiedz Link