Dodaj do ulubionych

popełniłam

13.02.07, 21:36
neozdradę

żegnaj tepso, wredny ciemiężco i adresacie moich licznych reklamacji.
smile
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: popełniłam 13.02.07, 21:41
      ile Cie ta zdrada bedzie kosztowac?

ja najchetniej bym tez rzucila, bo wqrwili mnie juz na samym poczatku,
      mieslismy tzw abonament socjalny - najtanszy, zeby zalozyc siec musielismy
      wykupic 2 razy drozszy abonament. nic innego wtedy do nas nie docieralo, a
      teraz zaczynam sie zastanawiac nad bezprzewodowkami.
      • six_a Re: popełniłam 13.02.07, 22:56
        no mam nadzieję, że ich więcej niż mnie.
        chwilowo zapisałam się na netię, ale jeszcze blue connect rozważam.

oooo, i abonament se zmienie na socjalny smile)))
        • vandikia Re: popełniłam 13.02.07, 22:59
          era wchodzi na rynek z jakims netem i laptoka daje, tylko nie wiem jakiej firmy
          i nie znam szczegolow. poza tym kantuja mnie na rachunkach tel, wiec tez chyba
          nie za dobry pomysl smile
          placilismy 26 albo 28 zł abonamentu.. tyle, ze nie dzwonilismy, to byla
          wlasciwie oplata za podtrzymanie numeru no i zeby do nas mogli dzwonic ci co
          chca. a i tak wszyscy na kom sie dobijaja, wiec na kij mi wiekszy abonament.
          monopolisci kurde.
          dobranocz
          • vandikia doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnela 13.02.07, 23:06
            ze bc to era
            i to wlasnie ta oferta, cos mi sie popierniczylo w takim razie, bo myslalam, ze
            z czyms nowym wchodza. tle, ze nie wiem jak u mnie z rozdzieleniem na 2 kompy
            itd. musze poczytac. a jak zajrzysz tu jeszcze to napisz, czemu netia a nie
            bc? smile rano sobie zerkne smile
            • six_a Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 13.02.07, 23:15
              o to ta właśnie oferta z laptopem. 180 miesięcznie, umowa na trzy lata, trochę
              sporo, ale laptop mię nie interesuje, sprzedam i zawsze trochę taniej wyjdzie smile
              łącze szybsze niż w netii, no i można sobie kartę zabrać ze sobą, nie jestem
              przywiązana do gniazdka telefonicznego.
              do rozdzielenia potrzeba zdaje się modemu zewn., którego w promocji niet. ale
              na szczegółach techn. to ja się prawdę mówiąc nie znam.
              hmm no może jednak netia, tanio niby, bo 55 (za łącze 1 mbit) miesięcznie przy
              umowie dwuletniej (oferta dla uciekinierów z neo wink)) no nie wiem sama. jutro
              się jeszcze będę namyślać.
              • vandikia Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 14.02.07, 09:59
                kurcze do mnie netia chyba jednak nie dochodzi uncertain
                a do rozdzielenie router nie wystarczy? ..bede dzis w miescie, to moze sie
                zorientuje w warunkach smile
                • six_a Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 14.02.07, 10:14
                  wejdź tu www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html
                  i tak trochę niżej jest: sprawdź dostępność usługi, wpisujesz nr tel.
                  gdybyś się zdecydowała zamienić, musisz złożyć rezygnację z neo najpóźniej do
                  15 lutego (data przyjęcia pisma przez nich, np. w dowolnym telepunkcie)
                  do 15 lutego można wypowiedzieć umowę neo bez żadnych konsekwencji w związku ze
                  zmianą cennika przez tp.
                  • vandikia Re: doczytalam jeszcze, bo bym przeciez nie usnel 14.02.07, 10:22
                    dzięki smile
                    teoretycznie napisane, ze usluga uruchomiona, przy jednoczesnym terminie: rejon
                    warszawa... powiem mezowi, zeby zadzwonil i pogadal z operatorem.
                    tyle, ze tam jest tez zapis, ze jesli interesuje nas ta promocja, to trzeba to
                    netii zglosic przed 14 .02. smile
                    no ale juz niech m spojrzy, informatyk wkoncu smile
    • duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 21:46
      dzisiaj również rozstałam sie z neo,mam zamiar skorzystać z oferty
      konkurencji.Zastanawiam się jednak czy czas zweryfikuje powiedzenie w tym
      przypadku "zamienił stryjek...." czas pokaże czy to dobra decyzja była
    • pszczolaasia Re: popełniłam 13.02.07, 22:01
      a ja nie mogesad za konkurencje musialabym slooooooono zaplacic....
      • duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 22:05
        pszczola no chyba nie ma jeszcze tak żeby chodzili do domu na kontrole i
        zaglądali co masz i z czego korzystasz
        • pszczolaasia Re: popełniłam 13.02.07, 22:10
          nie nie chodza. ale nie mam mozliwosci podlaczenia sie pod nic innego. tylko
          neostrade. radiowa- nie. upc- chca takiej kasy ze niech spadaja, inne kablowki-
          nie wchodza tu. mieszkam w takiej koncoooowej czesci dzielnicy gdzie prawie psy
          doopami szczekają;-D zadoopie takie przy samym lesie cisza spokoj, nic sie nie
          dzieje..wink)
          • duleczka pszczola 13.02.07, 22:20
            hehe..no ja również mieszkam albo na samym poczatku miasta..albo na samym
            koncu..zależy z której strony miasta spojrzeć ale inne tzn. nie radiowa i nie
            upc jakoś docierają..a pytałaś konkurencji czy mają taką możliwość?
            • pszczolaasia Re: pszczola 13.02.07, 22:23
              no pewnie. i wlasnie nie maja. podzielili sie i do nas tylko neostarda i upc.
              zatsanawiam sie nad tym z ery. nie pamietam jak to sie nazywa teraz... nie
              pytalam sie o szczegoly na razie chce postawic ultimatyum neostardzie. a jakie
              ty masz?
          • raduch Re: popełniłam 13.02.07, 22:27
            zadoopie takie przy samym lesie cisza spokoj, nic sie nie
            > dzieje..wink)

A-ha, w końcu ktoś ruszy mózgownicą i zrobi radiowy. Mieszkam konkretnie na wsi
            a jak zacząłem się dowiadywać okazało się, żem w zasięgu 3 sieci. smile)
            • pszczolaasia Re: popełniłam 13.02.07, 22:29
              czyli jest dla mnie jakas nadziejawink) ide na serio bo sie mi drze ze woda
              wylata ten moj Małzon no! narkasmile))
              • duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 22:31
                pszczola napisałam na PW do Ciebie
              • raduch Re: popełniłam 13.02.07, 22:33
                Ot i Pscióła, zadaje się z takimi co kurka nie potrafią przekręcić, a potem się
                dziwi że jej barachło sprzedają. smile)
            • duleczka Re: popełniłam 13.02.07, 22:33
              no kto pyta nie bładzi..teraz masz w czym wybierać
              • raduch Re: popełniłam 14.02.07, 08:42
                Nawet lepiej niż wybierać. smile
                Przełożyłem IP na zwykłe dane. Zadzwoniłem do firmy P. Przyjechał facet
                obwieszony techniką jak jakiś predator. Poszliśmy na strych, popatrzył,
                pomierzył, popytał i orzekł uczciwie, że w mojej lokalizacji najlepsze
                parametry zapewni firma W. Dał numer telefonu do W. i mam Internet radiowy. smile
    • monalisa.pl ja tez! nareszcie czuje sie wolna;-) nt 14.02.07, 12:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka