alpepe 17.04.07, 12:48 dałbyś mi znów na priva namiary, bo mam zawaloną skrzynkę, a chcę się do Cię z córką wybrać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: le_szek! 17.04.07, 12:48 alpepe napisała: > dałbyś mi znów na priva namiary, bo mam zawaloną skrzynkę, a chcę się do Cię z > córką wybrać. ale ty łysa cipka jesteś.A do mnie to się już rok wybierasz! strzelam focham, jestem zła. Odpowiedz Link
alpepe Re: le_szek! 17.04.07, 12:52 wypraszam sobie, mi tam zimno, jak jestem ogolona Jakbyś była lekarzem od dupy albo od gęby, to też bym się wybrała, a poza tym to wiesz, że jestem uziemiona, bo mam auto bez badań a na dodatek rozbite. Odpowiedz Link
lena_zet Re: le_szek! 17.04.07, 12:54 alpepe napisała: > wypraszam sobie, mi tam zimno, jak jestem ogolona > Jakbyś była lekarzem od dupy albo od gęby, to też bym się wybrała, a poza tym t > o > wiesz, że jestem uziemiona, bo mam auto bez badań a na dodatek rozbite. tak?a do lesiunia to czym będziesz zapieprzać?tramwajem? dalej foch, a leszka już nie lubię. Odpowiedz Link
alpepe Re: le_szek! 17.04.07, 12:56 a żebyś wiedziała, że zapieprzam tramwajem albo i na piechtę!!! Odpowiedz Link
lena_zet Re: le_szek! 17.04.07, 12:57 alpepe napisała: > a żebyś wiedziała, że zapieprzam tramwajem albo i na piechtę!!! i se ić!modlę się by ci się odcisk na pięcie zrobił, o! Odpowiedz Link
mmagi Re: a tak w ogóle, to wątek do Leszka!!! sio mi s 17.04.07, 12:54 wez zwlecz tu jeszcze jakiegos chłopa,latasz po tych forumach i latasz to niech jakiś pozytek z tego bedzie))) Odpowiedz Link
alpepe Re: a tak w ogóle, to wątek do Leszka!!! sio mi s 17.04.07, 12:55 no,dwóch ci mało? tak? Jeszcz mam jednego na oku, ale chyba się nie przeflancuje, juz się tu chyba ze trzech innych przewinęło na moje zaproszenie, ale nie spodobało im się, bo szukają żon. Odpowiedz Link
mmagi Re: a tak w ogóle, to wątek do Leszka!!! sio mi s 17.04.07, 13:00 żon na forach? jessuuu,moze ja córce mensza znajde)) Odpowiedz Link
alpepe Re: a tak w ogóle, to wątek do Leszka!!! sio mi s 17.04.07, 13:01 ja ci znajdę, jak chcesz, tylko określ parametry, ale twoja córka to jeszcze za młoda na męża. Odpowiedz Link
mmagi Re: a tak w ogóle, to wątek do Leszka!!! sio mi s 17.04.07, 13:05 no żes oszalała teraz Cipo.wiem,za młoda ihahhaaaaaaaaa))))))))))) Odpowiedz Link