lajton 20.04.07, 15:01 zrobiłam takich 70 sztuk i są pyyyszne patrzajta i podziwiajta! www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ebfa70fb9043264.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1efc845fa9ec3598.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: chwalę się!!! 20.04.07, 15:16 za 4 h to moj babel pojdzie spac i wtedy sobie pifko stszele Odpowiedz Link
lajton Re: chwalę się!!! 20.04.07, 15:17 mmm, ja dzisiaj wódeczkę, imprę mam upodlę się, heheheh Odpowiedz Link
vandikia Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:24 ale z miesem, pieczarkami czy na slodko? w sumie lukier jest to pewnie na slodko..co w srodku? Odpowiedz Link
lajton Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:29 w środku powidła śliwkowe ciasto bez cukru u góry lukier fajne, bo nie za słodkie Odpowiedz Link
vandikia Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:32 jak zrobisz ciasto rogalikowe słone, a jako nadzienie kapuchę z grzybami - jak na pierogi, to sie wprosze ) na slodko nie lubie ale smacznego, wygladaja efektownie Odpowiedz Link
lajton Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:34 to jest pomysł na razie robię tylko pierogi z kapuchą i grzybami, ale z tym ciastem wyszłoby chyba fajne połączenie dam znać Odpowiedz Link
vandikia Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:35 a żaliła się, że w kuchni jest ciapa.. eh kłamczucha jedna ja sobie w weekend powtorze indyka w maladze, ktorego robilam w swieta.. i juz marze o tej galaretce i tym miesku Odpowiedz Link
lajton Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:37 naprawdę jestem ciapa i fajtłapa ja się dziwię w ogóle, że one wyszły, ale zrobiłam z najprostszego przepisu jaki znalazłam i się udały indyk w maladze?? - o czEm Ty do mnie mówisz? heheh za wysokie progi na moje nogi Odpowiedz Link
vandikia Re: czekałam na to pytanie:DD 20.04.07, 15:41 podejrzewam, ze tego indyka sie robi krocej niz Twoje rogaliki i prosciej w skrocie: pieczesz piers indyka obtoczoną w ziolach (nic nie robiac przy tym), upieczoną i ostudzoną kroisz w plastry, na półmisku kładziesz plastry pomarańczy, na to plaster mięsa i na mięso plaster brzoskwinii z puszki i stopniowo zalewasz żelatyną roztopioną z malagą i rosołem drobiowym - prawdziwym. i już. dokladny przepis na żelatyne moge Ci dac wieczorem , bo mam w domu, żarcie takie pycha, ze oczy na wierzch wychodza, przynajmniej mi bardzo smakuje Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: chwalę się!!! 20.04.07, 19:28 a przepis? gdzie? sie tak nie robi, ze sie foto wkleja bez przepisu..tzra zmienic zwyczaje na tym forumie!! Odpowiedz Link