mmagi 30.07.07, 14:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=66677890 czasem sie dziwie ze wklejacie foty,ale........jak sie na tym nie znam)),sama bym nie wklejała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 14:41 ja też się dziwię. Odpowiedz Link
mmagi Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 14:47 a nasze analki robia to ochoczo i to nie tylko u nas Odpowiedz Link
raduch Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 15:48 Z apelem się zgadzam, z argumentacją nie. Jakiś tam pedofil to taka sama abstrakcja jak kieszonkowiec w moskiewskim metrze. Obiektywnie - lepiej jak go ktoś tępi. Subiektywnie - nie wpływa na moje poczucie bezpieczeństwa. Zdjęć nie zamieszczam, bo widziałem kilka przykrych komentarzy na forum. Nie dam pożywki drobnym szajbuskom. Odpowiedz Link
alpepe Re: a aple zajebiom auto tera ;P 30.07.07, 18:27 że mnie niby? Seatów nie kradną, w POlsce nie są to popularne auta . Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: a aple zajebiom auto tera ;P 31.07.07, 11:20 czekej, czekej az se jakis pedofil upatrzy ))... Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 16:14 myślałam o tym nie raz, ale prawdę mówiąc, nie bardzo rozumiem jak pedofil może się podniecać fatkami moich dzieci. W końcu nie robie im zdjęc nago itp. Zresztą to tak jakby ktoś mi powiedział żeby nie wychodzic z nimi na plac zabaw bo z okna w bloku obok moze je ogladać pedofil i się podniecać. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach zawsze bylam temu przeciwna 30.07.07, 17:58 ale chec pochwalenia sie swoim "najpiekniejszym i najmadrzejszym" dzieckiem przewyzsza zdrowy rozsadek Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach juz za pozno,nagi michalek poszedl na mieso 30.07.07, 19:01 reniatoja napisała: > sie niech chamiszcza nie podniecają. Odpowiedz Link
reniatoja to miało być śmieszne? 30.07.07, 19:10 odpierdol się od Michałka. W ogóle ode mnie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: to miało być śmieszne? 30.07.07, 19:22 reniatoja napisała: > odpierdol się od Michałka. W ogóle ode mnie. chamstwo wreszcie wylazlo.po co tak dzieciaka lansujesz w necie? no? nie wystarczy wysylac ludziom na skrzynki? Odpowiedz Link
maretina Re: to miało być śmieszne? 31.07.07, 11:26 jak zwykle kobieto nie masz umiaru a potem innym zarzucasz klamstwo. jestes tzaka glupia czy jedynie udajesz wala? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 18:23 ale w sumie zastanawiam sie- co realnie moze grozic mojemu dziecku czy komukowliek z tego powodu, ze ja udostepnie jego zdjecie. Nie wiem, to, ze jakis palant bedzie sobie ruszal skore przed fotą mojego dziecka, co w ogóle wydaje mi się poronionym pomysłem, no ale, to co z tego? co mnie to obchodzi? Tak za bardzo realnego zagrożenia nie widzę. Odpowiedz Link
alpepe Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 18:26 Renia, pamiętasz tę historię z porwaną Brytyjką w Portugalii? Nie znaleziono jej, a najprawdopodobniej porwał ją jakiś Brytyjczyk, który mał ją na oku już wcześniej... Takie historie się zdarzają. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 18:29 ok, ale sądzisz, że to dlatego, ze widział wcześniej jej zdjecia w internecie? Myślę, że to ma niewielki wpływ. A tę 11 - latkę z Kielc moze odnaleziono, wiesz coś? bo trochę odcieta od wiadomości jestem.. Odpowiedz Link
alpepe Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 18:32 tak, słonko, nagie zwłoki w rowie obok lasu znaleziono. Jeszcze nie wiadomo, co było przyczyną, ale jak nagie zwłoki... Odpowiedz Link
alpepe Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 18:48 najgorsze, że z tego, co zrozumiałam, ktoś się "zabawiał" z tym dzieckiem przez dobrych parę dni, bo ona zaginęła na początku lipca, w ub. tyg. znaleziono zwłoki, które leżały tam ok. tyg. Nie wiem Renia, jak wierzyć w Boga, w to, że jest On dobry, miłosierny i takie tam. Ciężko mi wierzyć, ze jest Wszechmocny, jak .... Odpowiedz Link
reniatoja Re: Mamusie....wklejam tak na wszelki wypadek:) 30.07.07, 19:13 Nie wiem, Alpepe... Nie mam argumentów... Odpowiedz Link