veeto1 Sory, za szybko 03.08.07, 19:56 Podielcie się laski opinią, czy warto zrobić sobie tipsy żelowe, czy jak to tam się zowie. Niedawno pisałam, że nigdy w życiu, ale teraz zaczynam się łamać. Jak to się zachowuje, jak pazurki po zdjęciu, co ile uzupełnienie, jak z malowaniem i zmywaniem lakieru, czy samemu można to piłować itd. To a'propos esela Odpowiedz Link
alpepe Re: Sory, za szybko 03.08.07, 19:59 ładnie wyglądają, ale mnie prawie od razu się połamały, nie umiałam nic z nimi robić. PO tygodniu już je sobie oderwałam, bo miałam dość płacenia za doklejanie kolejnych odpadków. Jak chcesz zrobić furorę na weselu, to oczywiście warto. Odpowiedz Link
veeto1 Re: Sory, za szybko 03.08.07, 20:01 To to takie nietrwałe jest?!?!?!?! Qrde, myślałam, że normalne takie naklejane tipsy ospadają, a żele nie. Ee to chyba nie warto. Myślałam, że trochę ponosiłabym. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Sory, za szybko 06.08.07, 14:27 ja też miałam przez parę miesięcy, ale fortunę wydawałam na ten szit, bo to się ciąglę gdzieś psuło i musiałam dorabiać po kawałku, a jeszcze najgorzej, że czasami ta baba nie mogła i musiałam szukać innej a inna robiła brzydko i w ogóle cierpliwości do tego nie miałam. i obiecałam sobie newer mor, ale teraz znowu mnie kusi, nie wielkie tipsy, tylko sam żel, bardzo króciótko, bo te moje są tak fatalne, że patrzeć na nie nie mogę. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche moga by 03.08.07, 20:05 na zachodzie, od ub.roku jest moda na krotkie, naturalne paznokcie. Odpowiedz Link
veeto1 Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 20:16 Przecie nie chcę różowych z piórkami i brylancikami, ani frenczu na 2 cm. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 20:18 veeto1 napisała: > Przecie nie chcę różowych z piórkami i brylancikami, ani frenczu na 2 cm. to co chcesz? Odpowiedz Link
veeto1 Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 20:59 wyfrać w totolotka Odpowiedz Link
veeto1 Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 21:00 wygrać miało być, jakby co Odpowiedz Link
info-tw Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 21:11 Ja kiedys jakies mialam ale jak je zdjelam to wraz z moim paznokciem. Poza tym mialam problemy w toalecie. No wiecie... Odpowiedz Link
maretina Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 06.08.07, 15:48 info-tw napisała: > Ja kiedys jakies mialam ale jak je zdjelam to wraz z moim paznokciem. Poza tym > mialam problemy w toalecie. No wiecie... kupa za paznokiec wlazila?)))))) Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 06.08.07, 14:37 to ja chyba na wschodzie mieszkam, bo u mnie teraz bum na pazury sztuczne jakis jest Odpowiedz Link
maretina Re: Sory, za szybko 06.08.07, 15:47 moje laski z pracy mowia, ze im sie lamaly ja jestem beztipsowa Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Sory, za szybko 06.08.07, 15:48 moze se dlugie zalozyly? Ja mialam krotkie, taka podrobka naturalnych O! Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Ja mialam kupe lat akrylowe a pozniej 06.08.07, 14:35 akryl na tipsie, ogolnie bylam zadowolona, na koniec nie zrywalam ich ani nie rozpuszczalam poczekalam az zrosly, nie mialam zadnych problemow z paznokciami Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Podzielcie siei 06.08.07, 14:39 mialam. denerwowala mnie koniecznosc dopelniania. jak sciagnelam sobie sama nigdy wiecej nie wrocilam. fajne toto, ale niszczy paznockie i to mocno. Odpowiedz Link