Dodaj do ulubionych

Podzielcie siei

• veeto1 Sory, za szybko 03.08.07, 19:56
      Podielcie się laski opinią, czy warto zrobić sobie tipsy żelowe, czy jak to tam
      się zowie. Niedawno pisałam, że nigdy w życiu, ale teraz zaczynam się łamać.
      Jak to się zachowuje, jak pazurki po zdjęciu, co ile uzupełnienie, jak z
      malowaniem i zmywaniem lakieru, czy samemu można to piłować itd. To a'propos
      esela wink
      • alpepe Re: Sory, za szybko 03.08.07, 19:59
        ładnie wyglądają, ale mnie prawie od razu się połamały, nie umiałam nic z nimi
        robić. PO tygodniu już je sobie oderwałam, bo miałam dość płacenia za doklejanie
        kolejnych odpadków. Jak chcesz zrobić furorę na weselu, to oczywiście warto.
        • veeto1 Re: Sory, za szybko 03.08.07, 20:01
          To to takie nietrwałe jest?!?!?!?!
          Qrde, myślałam, że normalne takie naklejane tipsy ospadają, a żele nie. Ee to
          chyba nie warto. Myślałam, że trochę ponosiłabym.
        • niedzwiedzica_sousie Re: Sory, za szybko 06.08.07, 14:27
          ja też miałam przez parę miesięcy, ale fortunę wydawałam na ten szit, bo to się
          ciąglę gdzieś psuło i musiałam dorabiać po kawałku, a jeszcze najgorzej, że
          czasami ta baba nie mogła i musiałam szukać innej a inna robiła brzydko i w
          ogóle cierpliwości do tego nie miałam. i obiecałam sobie newer mor, ale teraz
          znowu mnie kusi, nie wielkie tipsy, tylko sam żel, bardzo króciótko, bo te moje
          są tak fatalne, że patrzeć na nie nie mogę.
      • kobieta_na_pasach tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche moga by 03.08.07, 20:05
        na zachodzie, od ub.roku jest moda na krotkie, naturalne paznokcie.
        • veeto1 Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 20:16
          Przecie nie chcę różowych z piórkami i brylancikami, ani frenczu na 2 cm.
          • kobieta_na_pasach Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 20:18
            veeto1 napisała:

> Przecie nie chcę różowych z piórkami i brylancikami, ani frenczu na 2 cm.

to co chcesz?
            • veeto1 Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 20:59
              wyfrać w totolotka
              • veeto1 Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 21:00
                wygrać miało być, jakby co
                • info-tw Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 03.08.07, 21:11
                  Ja kiedys jakies mialam ale jak je zdjelam to wraz z moim paznokciem. Poza tym
                  mialam problemy w toalecie. No wiecie...
                  • maretina Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 06.08.07, 15:48
                    info-tw napisała:

> Ja kiedys jakies mialam ale jak je zdjelam to wraz z moim paznokciem. Poza
                    tym
                    > mialam problemy w toalecie. No wiecie...
                    kupa za paznokiec wlazila?smile))))))
        • marzenie_ciapatego Re: tipsy to wiocha,ale jak jedziesz na wioche mo 06.08.07, 14:37
          to ja chyba na wschodzie mieszkam, bo u mnie teraz bum na pazury sztuczne jakis
          jest big_grin
      • maretina Re: Sory, za szybko 06.08.07, 15:47
        moje laski z pracy mowia, ze im sie lamalysmile
        ja jestem beztipsowasmile
        • marzenie_ciapatego Re: Sory, za szybko 06.08.07, 15:48
          moze se dlugie zalozyly? Ja mialam krotkie, taka podrobka naturalnych big_grin O!
    • marzenie_ciapatego Ja mialam kupe lat akrylowe a pozniej 06.08.07, 14:35
      akryl na tipsie, ogolnie bylam zadowolona, na koniec nie zrywalam ich ani nie
      rozpuszczalam poczekalam az zrosly, nie mialam zadnych problemow z
      paznokciami smile
    • pszczolaasia Re: Podzielcie siei 06.08.07, 14:39
      mialam. denerwowala mnie koniecznosc dopelniania. jak sciagnelam sobie sama
      nigdy wiecej nie wrocilam. fajne toto, ale niszczy paznockie i to mocno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka