szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 11.10.07, 16:50 A kogo oni chca tam odzwonic, ci "szczegoly oferty" na dole Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 11.10.07, 17:07 Mowa jest srebrem a milczenie dzwonem? :-ß? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:11 hej szwagrze A propos, w dzisiejszym dodatku tv do rzepy jest na okładce Jodie, gdyby nie był podpisana, to bym nie poznała kobiety )) wampa z niej zrobili ) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:16 Hmmm, robic z Jodie wampa... Ta nowa generacja chloptysiow od wizazu widocznie ma cholernie zawezone umiejetnosci i nic wyobrazni. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:33 hihihi trzeba sie cieszyć, że z niej geja nie zrobili, nie? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:41 Mylse ze to nie jest kewstia ich uorientacji, boc chyba zawsze w tym zawodzie siedzieli. Kiedys byli inaczej szkoleni, mi sie wydaje. A anorektyczki z niej nie zrobili? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:46 Nie wiem, nie wiem, pewne jest, ze wizerunek (chwilowy) Jodie zaskoczył mnie totalnie, pozwól ze opiszę Jodie ma na zdjeciu (plan od pasa w górę) włosy mocno pokręcone, twarz bladolicą, usta mozno czerwone, ject prawie goła, otulona jedynie w tiul fioletowy, pod którym widać dłonie na na pewno nieanorektycznych piersiach. Zapewniam ze apetycznie to wyglada, ino do zwyczajnego wizerunku Jodie mi nie pasiło. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:19 No no. Ciekawie. Dostepne materialy pokazuja ze Jodie posiada biust normalnej kobiety, ani anorektyczny, ani typu Silicon Valley, co jak sie domyslasz w niczym jej w moich oczach i receptorach nie ujmuje. Problem w tym ze przy dzisiejszych technikach to takiego vampa na polprzewodnikach to mozna zrobic z Gwizdz Janiny (z "takiej gminy"), co udowadaniaja liczne sesje rozbierane rozmaitych gwiazdzinek znanych z wystepowania w programaych typu"Juudububu Ryalyty Szou". Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:32 Ano anoo ) zarówno fotoszopy pracze różne jak i interwencje chirurgiczne zakłamują naga prawdę (( Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:42 Noo, tyle ze to moze dobrze dzialac na okreslony target meski, taki w bardziej dramatycznej sytuacji nasieniowodowo-hormonalnej. Wiesz, jednostka wojskowa JW-1453 w Wejsunach, pulk chemiczny w Biskupcu Reszelskim, odwiert probny 343 36 km od Szczecinka, internat Zespolu Szkol Lesnych w Tucholi, te sprawy. Co nalezalo udowodnic ) Ok, Ooozka, zrywam sie z tej celi pustej i chlodnej. MiWee Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:48 Idź dobry czlowieku przytul sie do jakiego pieca hutniczego ) Odpowiedz Link
dzikoozka zaczynam sie martwic 12.10.07, 08:26 moje siostrzenice oglądają film pt. "Agentki" na jetixie.... Odpowiedz Link