Dodaj do ulubionych

Praca dla Bonda.

11.10.07, 16:44
tinyurl.com/3yu2lo
Obserwuj wątek
    • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 11.10.07, 16:50
      A kogo oni chca tam odzwonic, ci "szczegoly oferty" na dole big_grin
      • istna Re: Praca dla Bonda. 11.10.07, 17:04
        Nie odzwonić, tylko ozłocić - literówkasuspicious
        • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 11.10.07, 17:07
          Mowa jest srebrem a milczenie dzwonem? :-ß?
          • dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 08:27
            Komu bije milczenie???? wink)))
            • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 08:38
              Dzwony owiec?

CzeOOoozkasmile
              • dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:11
                hej szwagrze smile
                A propos, w dzisiejszym dodatku tv do rzepy jest na okładce Jodie,
                gdyby nie był podpisana, to bym nie poznała kobiety smile)) wampa z
                niej zrobili smile)
                • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:16
                  Hmmm, robic z Jodie wampa... Ta nowa generacja chloptysiow od wizazu widocznie
                  ma cholernie zawezone umiejetnosci i nic wyobrazni.
                  • dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:33
                    hihihi trzeba sie cieszyć, że z niej geja nie zrobili, nie?
                    • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:41
                      Mylse ze to nie jest kewstia ich uorientacji, boc chyba zawsze w tym zawodzie
                      siedzieli. Kiedys byli inaczej szkoleni, mi sie wydaje.
                      A anorektyczki z niej nie zrobili?
                      • dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 09:46
                        Nie wiem, nie wiem, pewne jest, ze wizerunek (chwilowy) Jodie
                        zaskoczył mnie totalnie, pozwól ze opiszę
                        Jodie ma na zdjeciu (plan od pasa w górę) włosy mocno pokręcone,
                        twarz bladolicą, usta mozno czerwone, ject prawie goła, otulona
                        jedynie w tiul fioletowy, pod którym widać dłonie na na pewno
                        nieanorektycznych piersiach. Zapewniam ze apetycznie to wyglada, ino
                        do zwyczajnego wizerunku Jodie mi nie pasiło.
                        • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:19
                          No no. Ciekawie. Dostepne materialy pokazuja ze Jodie posiada biust normalnej
                          kobiety, ani anorektyczny, ani typu Silicon Valley, co jak sie domyslasz w
                          niczym jej w moich oczach i receptorach nie ujmuje.

Problem w tym ze przy dzisiejszych technikach to takiego vampa na
                          polprzewodnikach to mozna zrobic z Gwizdz Janiny (z "takiej gminy"), co
                          udowadaniaja liczne sesje rozbierane rozmaitych gwiazdzinek znanych z
                          wystepowania w programaych typu"Juudububu Ryalyty Szou".

• dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:32
                            Ano anoo smile)
                            zarówno fotoszopy pracze różne jak i interwencje chirurgiczne
                            zakłamują naga prawdę sad((
                            • szwagier_z_niemodlina Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:42
                              Noo, tyle ze to moze dobrze dzialac na okreslony target meski, taki w bardziej
                              dramatycznej sytuacji nasieniowodowo-hormonalnej. Wiesz, jednostka wojskowa
                              JW-1453 w Wejsunach, pulk chemiczny w Biskupcu Reszelskim, odwiert probny 343 36
                              km od Szczecinka, internat Zespolu Szkol Lesnych w Tucholi, te sprawy.

Co nalezalo udowodnic smile)

Ok, Ooozka, zrywam sie z tej celi pustej i chlodnej. MiWee smile
                              • dzikoozka Re: Praca dla Bonda. 12.10.07, 10:48
                                Idź dobry czlowieku przytul sie do jakiego pieca hutniczego smile)
    • dzikoozka zaczynam sie martwic 12.10.07, 08:26
      moje siostrzenice oglądają film pt. "Agentki" na jetixie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka