marzenie_ciapatego 14.07.09, 08:59 Qrwa ale te jogurty light choojowe som bleeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:02 a ja zamiast odchudzanka mam oszczedzanko, bo sprzeniewierzylam pieniadze na zakup bardzo fajnej sukienki, dodatkow, zrobilam sobie fryzure, zakupilam nowe okulary slonezcne i od dwoch miesiecy jade na minusie Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:34 no ale jak suknia ladna jest to warto ja tez bede miec oszczedzanko, bo na dniach musze pierwsza rate za przyszly rok za szkole zaplacic LOL Odpowiedz Link
kasitza Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:39 oczywiscie ze warto sie bylo zadluzyc, wygladalam jak jackie O. ja jem kanapeczki zrobione w domu, nic nie kupuje. od studiow tak nie mialam. ale wczoraj kupilam sobie nowe majtki Odpowiedz Link
kasitza Re: odchudzanko :D 15.07.09, 16:02 majtasy. wlasnie to jest nowum: majtasy a nie stringi... Odpowiedz Link
raduch Re: odchudzanko :D 15.07.09, 22:12 zoofka napisała: > ja też zdrowiej dla DE W lipcu?! Nie rozumiem, prawda? Odpowiedz Link
alpepe Re: odchudzanko :D 14.07.09, 09:13 produkty light to najlepszy sposób, by przytyć, a odchudzić to mogą ci co najwyżej portfel. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 09:19 eeeeeeeeeeeetam kosztuja tyle samo co normalne jedzenie... ale niesmaczne som Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 09:21 no jak se pomysle, ze mam taki zjesc to w ogole nic nie jesc ;PPP... anyway musze 4kg schudnac do konca sierpnia to cierpie Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 09:46 przeca ja nie pije alkoholu... serio... jakbym pila to bym biegac nie mogla (znaczy wydolnosc choojowa bym miala) Odpowiedz Link
alpepe Re: odchudzanko :D 14.07.09, 10:32 Acha, czyli te wszystkie opowieści o kacach to z palca wyssane, zdemaskowana! Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:34 jak mam przerwe w treningach to pije ale jak biegam to nichooja Odpowiedz Link
sebcioo Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:30 Jesli jesz jogurt ujowy to zeby nie urosl uj Odpowiedz Link
vandikia Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:02 jakiś tydzień temu czytałam, że regularne picie piwa daje zaskakujące efekty odchudzania niezle zaskoczenie, sądzilam ze się raczej od tego tyje więc moze bro zamiast jogurciku Odpowiedz Link
anus-hka Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:29 Fakt - nie widziałam grubego alkoholika....co najwyżej kolor twarzy sie troche zabordowi..)))))))))))) Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:36 samoopalaczem sie zamaskuje a ja myslalam, ze alkoholicy tacy od wody to chudzi sa a ci od pifa maja duze brzuchy Odpowiedz Link
anus-hka Re: odchudzanko :D 14.07.09, 12:20 alkoholok od alkoholu chudy - pifo to nie alkohol?? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 14.07.09, 14:14 napisalam, ze od wody nie alkoholu pifo tez alkohol ale ma duzo cukru (wiecej niz wodka) to moze od tego wydyma brzuchy? Odpowiedz Link
aguszak Re: odchudzanko :D 14.07.09, 12:01 vandikia napisała: > jakiś tydzień temu czytałam, że regularne picie piwa daje > zaskakujące efekty odchudzania > niezle zaskoczenie, sądzilam ze się raczej od tego tyje > > więc moze bro zamiast jogurciku bo tyje się od tych dodatków do piwa, czyli chipsów, paluszków i tłustych kiełb Odpowiedz Link
aguszak Re: odchudzanko :D 14.07.09, 11:58 wszystko, co pozbawione cukru, jest bezsmakowe i blleee... - to moja opinia! Odpowiedz Link
dr.verte Re: odchudzanko :D 14.07.09, 14:44 aguszak napisała: > wszystko, co pozbawione cukru, jest bezsmakowe i blleee... - to > moja opinia! raczej tłuszczu i śmietany Odpowiedz Link
alpepe Re: odchudzanko :D 14.07.09, 17:49 jw. i dlatego produkty light mają masę cukru, mało tłuszczu i są okropne. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 15.07.09, 08:23 z truskawkami idzie zjesc ten jogurt Odpowiedz Link
wszystko_gra Re: odchudzanko :D 23.07.09, 23:29 niegazowana woda mineralna sok z cytryny pieprz cayenne syrop klonowy pijemy 5-6 szklanek dziennie, jak długo damy rade. Nic nie jemy. Ja w tydzień-10kg Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 24.07.09, 08:58 Ja nie moge tak, bo ja mam treningi i musze 5 razy dziennie jesc Odpowiedz Link
aguszak Re: odchudzanko :D 24.07.09, 14:42 Marzenie, a Ty karierę sportowca prowadzisz czy co? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: odchudzanko :D 24.07.09, 15:32 tja zalezy w ktora strone mi odbije Mam takie napady, ze sie mocno przykladam i robie porzadny trening, 5 posilkow dziennie, zero alkoholu etc, a pozniej mi przechodzi i jem wszystko, pije, i biegam moze 3 razy na tydzien Odpowiedz Link