lambert77 27.07.09, 09:34 Czy ktoś ma może doświadczenia dobre bądź złe z montowaniem zmywarki 45 cm do szafki pod zlewozmywak 80 cm z tym że zlewozmywak jednokomorowy. Ktoś w ogóle próbował czegoś takiego?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: ja w sprawie zmywarek do zabudowy :) 27.07.09, 13:20 Ja mam tak zamontowaną zmywarkę. Oczywiście wolałabym zmywarkę 60 (dopóki było nas troje, 45tka spokojnie wystarczała, niby córa jeszcze mała, ale swój garnuszek, talerzyk, miseczkę, kubeczek itd też wybrudzi) i wolałabym mieć zlew dwukomorowy, ale jak się ma kuchnię 8 m2 to trzeba się cieszyć z tego co jest. "Poza tym uwazam, że Kartagina powinna być zburzona" Forum A&O Odpowiedz Link
lambert77 Re: ja w sprawie zmywarek do zabudowy :) 27.07.09, 13:51 tak się właśnie zastanawiam nad taką opcją tylko że teraz robię remont kuchni a w przyszłym roku dopiero zmywarkę stawiam i się zastanawiam czy do już istniejącej szafki będzie można domontować zmywarkę żeby to jakoś wyglądało. Odpowiedz Link
dr.verte Re: ja w sprawie zmywarek do zabudowy :) 27.07.09, 13:58 pod zlewem w polskich domach to się kosze na śmiecie wstawia a nie zmywarki montuje wywrotowcu jeden "Popowiększali się i w dupach im się poprzewracało!" Odpowiedz Link
lambert77 Re: ja w sprawie zmywarek do zabudowy :) 27.07.09, 14:18 w sumie to masz rację ale jest duża szansa że nie uda mi się wyprowadzić z kuchni pralki a koniecznie chcę mieć zmywarkę bo teściowa mi się psuje i trza by ją zastąpić nowym mechanizmem Odpowiedz Link
annajustyna Re: ja w sprawie zmywarek do zabudowy :) 27.07.09, 20:29 Bez zmywarki ani rusz! My mamy 60 cm na dwie osoby i nie wyobrazam sobie w ogole mniejszej... Odpowiedz Link
marta.uparta Re: ja w sprawie zmywarek do zabudowy :) 28.07.09, 14:25 lambert77 napisał: > tak się właśnie zastanawiam nad taką opcją tylko że teraz robię remont kuchni > a > w przyszłym roku dopiero zmywarkę stawiam i się zastanawiam czy do już > istniejącej szafki będzie można domontować zmywarkę żeby to jakoś wyglądało. No nie wiem, jak masz zmywarkę do zabudowy, to wierzchu kładziesz blat, w blacie wycięta jest dziura, a w dziurze zlew, z jednej strony komora, a z drugiej taka blacha. Pofałdowana lekko. Jak nie wstawisz zmywarki to będziesz miał najwyżej dziurę w zabudowie przez kilka miesięcy. Tylko współczuję mycia garów po całej rodzinie w jednokomorowym zlewie, oj współczuję. Odpowiedz Link