Dodaj do ulubionych

Kotkarola chce przejąć klientów Pięknego Psa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 13:31
kolejna dealernia i pralnia brudnej kasy-akurat tu w tym miejscu.. bedziemy sprawdzimy
Obserwuj wątek
    • Gość: hamm Kotkarola chce przejąć klientów Pięknego Psa IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.12, 13:46
      "Kotkarola ma już oczywiście facebookowy i z niego również nawołuje

polska język trudna język?
    • Gość: krakoski dądys Kotkarola chce przejąć klientów Pięknego Psa IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.12, 14:31
      Charyzma pięknego psa: oszczane kible, rozcieńczane driny, napruta obsługa, taki prowincjonalny krakówkowy pseudoklubik.
      • Gość: speluniarz Re: Kotkarola chce przejąć klientów Pięknego Psa IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 31.03.12, 19:20
        Zmuszał Cię ktoś abyś tam chodził? Ja tam lubię nadprutą obsługę (w granicach rozsądku), kibelki lubię co prawda czyste, ale atmosfera spelun mi odpowiada. Nie cierpię tych wszystkich odpicowanych "dezajnerskich" knajp, ani jak jest za jasno, ani jak obsługa ubrana jak obsługa (białe koszule itp). Chodź do takich miejsc jakie lubisz a od fajnych spelun się odczep.
      • saetia Re: Kotkarola chce przejąć klientów Pięknego Psa 04.04.12, 01:40
        A znajdź mi w takim mieście jak Kraków klub gdzie obsługa nie jest pod wpływem, a o 1-2 w nocy kible nie są obszczane i zarzygane. Nie ma takich. A jak są, to trąci tam dziadem i nikt tam nie chodzi, to i czysto i nudno. Pies był bardzo dobrą alternatywą dla tych wszystkich dyskotekowych łupanek, w których zresztą nieraz też bywam. A jak komuś nie pasuje, to niech nie chodzi, proste ;]
    • dzaga41 Kotkarola chce przejąć klientów Pięknego Psa 31.03.12, 14:47
      Panie kochany ,co pan wyprawia z językiem polskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka