Dodaj do ulubionych

Szczecin nie chce Nitrasa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:54
Nitras GO HOME !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ziom Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 08.08.07, 11:01
      Niech Nitras wróci do swojego Połczyna i tam mąci! Mam dość tego bufona.
      • Gość: woda Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.09.07, 11:39
        Poseł Nitras ma trociny zamiast umysłu i gębę pełną frazesów. Żąda zniesienia
        przywilejów władzy, a sam w ramach upowszechniania korupcji politycznej, jeszcze
        przed wyborami parlamentarnymi 2005 używał komórki EURO REGIONU POMERANIA,
        którym kierował Norbert Obrycki.
        Używał, choć nigdy tam formalnie nie pracował!
        Czyżby za rachunki posła Sławomira Nitrasa musieli płacić tu wszyscy podatnicy i
        wyborcy?

Czas skończyć z tą hipokryzją i zakłamaniem pośle Nitras!

Mam nadzieję że pan w końcu oddał ten telefon i nie jest już na budżetowym pasku
        Obryckiego lub Bartnika. Euroregion Pomerania już wystarczająco wiele środków
        roztrwonił :(
        • Gość: Gruby Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:06
          Ty nic nie rozumiesz! Przecież Nitras zawsze powtarza, że powinno się dążyć do
          wzmocnienia tożsamości i konkurencyjności całego regionu przygranicznego z
          wykorzystaniem instrumentów Unii Europejskiej :)))
        • Gość: Bardzo gruby Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:25
          Gość portalu: woda napisał(a):

> Mam nadzieję że pan w końcu oddał ten telefon

Oczywiście, że oddał ...
          i zaraz kupił wiele nowych komórek za pieniądze ...

Ranking najgorszych posłów
          Radio RMF23.05.2007.
          "Problemy z nadmiarem kasy ma także Sławomir Nitras (PO). Ostatnio pochwalił się
          rachunkami telefonicznymi na kwotę 45 tysięcy złotych.

Poseł nie pojawił się dziś w Sejmie, nie odbierał też telefonów. Jego koledzy
          nieoficjalnie mówią coś o łowieniu ryb na morskim kutrze."
          Wersja audio - 217.74.70.37/media/snd/118/118017_d.mp3
    • Gość: Mieszkaniec i zabierz swoje ratlerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:02
      niech obszczekują i obsikują murki w Połczynie !!
      • Gość: Leon Re: i zabierz swoje ratlerki IP: *.chello.pl 23.09.07, 10:57
        Przecież w Połczynie nie ma już kolegów.
        • Gość: lolek Re: i zabierz swoje ratlerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:38
          To oszołom - kto chce miec do czynienia z takim typem tylko psuje
          wizerunek PO w Szczecinie,
          Ratlerki zmieńcie się w dogi!!!!!!!!!
    • Gość: fk Jakie ma szanse na kandydowanie jak listy układa T IP: 83.168.90.* 08.08.07, 11:09
      www.tvn24.pl/0,1517314,wiadomosc.html
      • Gość: bsrv Re: Jakie ma szanse na kandydowanie jak listy ukł IP: *.chello.pl 23.09.07, 00:10
        Szans na ponowne kandydowanie nie mają parlamentarzyści, którzy w obecnej
        kadencji wykazali się nielojalnością wobec szefa PO.

A jeżeli taki Nitras był nadlojalny?
    • Gość: max Jakie ma szanse na nr.1 na liście PO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:11
    • nieheniek Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 09:14
      Wybory parlamentarne za pasem a więc trzeba się przekonać na którą partię
      głosować. Zatem, pytam leadera PO w zach.pom. czy akceptuje działania
      gryfińskiego działacza PO Macieja Szabałkina w kwestii legitymizowania przez
      niego wszelkich działań obecnego Burmistrza Gryfina Henryka Piłata (oskarżonego
      w sądzie) oraz Starosty gryfińskiego Wojciecha Konarskiego?
      • seahowk Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 09:55
        nie partia a ludzie .... wiem że to detal ale jednak, bo na listach
        PO czy PiS lub nawet SLD znaleść można ludzi na których będzie można
        głosować, a nie jak małpy na pierwszego na liście albo na tego kto
        ma najwięcej plakatów lub bilbordów
        • nieheniek Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 10:39
          seahowk napisała:

> nie partia a ludzie .... wiem że to detal ale jednak, bo na listach
          > PO czy PiS lub nawet SLD znaleść można ludzi na których będzie można
          > głosować, a nie jak małpy na pierwszego na liście albo na tego kto
          > ma najwięcej plakatów lub bilbordów

Absolutnie masz rację, jednakże to leaderzy decydują, kto się na listach
          znajdzie, a tu koniunkturalizm, nepotyzm i często prywata. Pytanie moje w swym
          podtekście brzmi: jeśli polityk PO wchodzi w koalicje osobami, wobec których
          toczy się głośne i bulwersujące postępowanie sądowe, oraz śledztwo ABW
          (podejrzenie o korupcję) a jest czołowym politykiem PO w Powiecie, to czy jego
          zwierzchnicy z PO są ślepi? Jeśli tak, to trzeba ich odsunąć albo na nich nie
          głosować. Jeśli nie głosować na "jedynie słusznych" to ucierpi w konsekwencji
          całe PO.
          Niemożna "zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko" a tak zachowują się rządni władzy
          i stanowisk politycy, zapominający z jakimi hasłami szli do wyborów.
          Najważniejsze jest koryto.
          • seahowk Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 10:57

przy założeniu że na liście będzie kilkanaście nazwisk, to jest
            wystarczająco dużo czasu aby dowiedzieć kto jest kto. Co do sposobu
            układania listy zgadzam się, jednak jest szansa że jeden dwóch się
            prześlizgnie ;))) i wtedy żona nawet nie pomoże z firmą ;)
            • nieheniek Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 11:09
              seahowk napisała:

> przy założeniu że na liście będzie kilkanaście nazwisk, to jest
              > wystarczająco dużo czasu aby dowiedzieć kto jest kto.

A jak się dowiesz, kto jest kto, gdy na jasno postawione pytania brak jest
              odpowiedzi? Oni to zlewają, licząc na to,że opinia publiczna o patologiach w
              partiach czy we władzy, informowana jest w znikomy sposób . Ilu wyborców stracą
              przez to Forum? Stu? Jakby prasa trąbiła na co dzień, to byłoby inaczej.
              • Gość: as Re:a ja będę głosował na PIS IP: *.devs.futuro.pl 09.08.07, 11:23
                skoro platforma nie promuje swoich najlepszych ludzi npztem
                Litwińskiego.Ale mniejsza oto czy wiecie że teraz podatek od
                niruchomości to przecietnie 50 zł rocznie a po dojsciu PO I SLd to
                1% od wartość przeciętnego mieszkania tj. 250000 zł to 2500 zł . Czy
                chciecie takiej podwyżki podatku z 50 zł na 2500 zł.dobrze policzcie
                zanim pójdziecie na wybory.
                • seahowk Re:a ja będę głosował na PIS 09.08.07, 11:56
                  głosujmy na kogo kto chce ale patrzy na kogo głosuje. Jeśli ktoś
                  skresla nitrasa, Piskorskiego, Napieralskiego to niech potem K...
                  nie dziwi
                  • nieheniek Re:głosujmy na mądrych. 09.08.07, 12:12
                    seahowk napisała:

> głosujmy na kogo kto chce ale patrzy na kogo głosuje. Jeśli ktoś
                    > skresla nitrasa, Piskorskiego, Napieralskiego to niech potem K...
                    > nie dziwi

Święte słowa.
                • nieheniek Re:Litwiński to dobry wybór. 09.08.07, 12:11
                  Gość portalu: as napisał(a):

> skoro platforma nie promuje swoich najlepszych ludzi npztem
                  > Litwińskiego.Ale mniejsza oto czy wiecie że teraz podatek od
                  > niruchomości to przecietnie 50 zł rocznie a po dojsciu PO I SLd to
                  > 1% od wartość przeciętnego mieszkania tj. 250000 zł to 2500 zł . Czy
                  > chciecie takiej podwyżki podatku z 50 zł na 2500 zł.dobrze policzcie
                  > zanim pójdziecie na wybory.

A.Litwiński to b.dobry wybór - zobaczymy czy go wystawią?

Zgadzam się na podatek katastralny, który jest bardziej uczciwy, choć spierać
                  się trzeba o to, jakiej on ma być wysokości. Natomiast, jak domniemam, będzie on
                  w pakiecie z niższymi podatkami 3x15. I teraz policz, jak na tym wyjdziesz?
                  • Gość: as Re:Litwiński to dobry wybór. IP: 85.219.206.* 09.08.07, 14:00
                    cit mnie nie dotyczy , Vat 15 proc to podwyżka np żywności czyli
                    podstawa funkcjonowania i 95 % jest w pierwszym progu który i tak
                    nie wynosi 19 % bo jest kwota wolna czyli podatek efektywny w 1
                    progu wynosi od 0% do do 17 % a PO chce zabrać kwotę wolną myślę że
                    każdy z 1 progu który gdzieś mieszka (oprócz ogródków działkowych )
                    zapłaci więcej podatków za rządów PO i SLD, nawet przy obniżce do
                    15 % co nie jest przsądzane.
                    • Gość: heniek [...] IP: *.globalconnect.pl 09.08.07, 14:10
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Optymista Re: Nitras jest OK. IP: *.globalconnect.pl 09.08.07, 14:44
                        Tego nie można mu zarzucic - nie picka sie z nimi nawet kosztem opini
                        • Gość: Leo Nitras goni czerownych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:49
                          buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                          spadłem z krzesła

dogaduje się gdzie można
                      • nieheniek [...] 09.08.07, 16:30
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • optymista.1 Re: Nitras jest OK. 09.08.07, 16:48
                          Ja słyszałem o żonie Napieralskiego. Dla niego na pewno nie było to miłe o
                          Wijasie nie wspomnę...
                          • seahowk zastanawiam się co jest OK ???? 09.08.07, 17:40
                            Problem może być jeden, że ten chłam (nitras i spółka) chroni
                            ordynacja, jednak wiem że jak dostanie mało głosów to i lista mu nie
                            pomoże. Kto jest na liście i co sobą reprezentuje nie jest
                            problemem. To forum jest dobrym przykładem :)))

jak się ktoś nazwiskiem wpisał to gó.. mu w dwa dni wyciagneli,

Jak ktoś chce dobrze oddać głos szuka sposobu, jak chce się wymigać
                            szuka powodu.
                • Gość: kazik Re:a ja będę głosował na PIS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.07, 21:09
                  Przejrzyj sobie oświadczenia majątkowe. platfudy (i nie tylko maja
                  strasznie tanie domy i mieszkania:)- nie będzie z podatkiem tak źle
                  piiiii
      • Gość: Vox Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:36
        "nieheniek 09.08.07

Wybory parlamentarne za pasem a więc trzeba się przekonać na którą partię
        głosować. Zatem, pytam leadera PO w zach.pom. czy akceptuje działania
        gryfińskiego działacza PO Macieja Szabałkina w kwestii legitymizowania przez
        niego wszelkich działań obecnego Burmistrza Gryfina Henryka Piłata (oskarżonego
        w sądzie) oraz Starosty gryfińskiego Wojciecha Konarskiego?"

Ja też pytam o to samo, taki wstyd dla Platformy Obywatelskiej!
        Najpierw Maciej Sz. startował w wyborach samorządowych z listy GIS
        (PO i PiS) PRZECIWKO H.Piłatowi, popierając kandydata Mieczysława Sawaryna z
        PiS, a po wyborach poszedł pracować w charakterze zastępcy Piłata, jako jego
        wyrobnik.
        Jeszcze naraża na szwank dobre imię marszałka Obryckiego (PO) i władze Szczecina
        (PO)ściągając ich do Gryfina, aby mogli sie uwiecznić na jednej fotografii z
        Henrykiem P. burmistrzem, którego proces karny o poświadczenie nieprawdy i
        fałszowanie dokumentów przetargowych toczy się przed sadem.
        Takie wspólne zdjęcia PO z Henrykiem P. mogą odbić się czkawką.
        Henryk P. to nie Wałęsa i zdjęcie z nim może może przeszkodzić ,
        a nie pomóc Henrykowi P.
        • Gość: wolt wynocha!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:41
          wynoście się z waszym Gryfinem i Piłatem na 2 męczykońsmkie wątki
          które jacyś kretyni cały czas kontynuują!!!!!!!!!!!!!!
          • nieheniek Re: wynocha!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.07, 09:15
            Gość portalu: wolt napisał(a):

> wynoście się z waszym Gryfinem i Piłatem na 2 męczykońsmkie wątki
            > które jacyś kretyni cały czas kontynuują!!!!!!!!!!!!!!

Wolt!Spoko chłopie. Gmina Gryfino, gdzie współrządzi PO z oskarżonym Piłatem to
            ponad trzydzieści tysięcy ludności, Powiat Gryfiński, gdzie współrządzi PO z
            oskarżonego Piłata BBS-em to osiemdziesiąt tysięcy ludzi. To z kim PO wchodzi w
            układy ma znaczenie dla takiej rzeszy ludzi i POtencjalnych wyborców, czyż nie
            drogi Wolcie? Niech Szczecinianie poznają inne oblicze PO w terenie. W Gryfinie
            PO niema obiekcji do legitymizowania osób publicznych wobec, których toczą się
            postępowania sądowe, ABW. W terenie PO ma inną moralność? Lepper jest zły a
            Piłat dobry? Hipokryzja w czystej postaci. Jeśli PO ma taką twarz, to dobrze
            wiedzieć przed wyborami, bo TKM w takim stylu mi nie odpowiada.
            P.S. Oczywiście nie spodziewam się oficjalnej reakcji władz wojewódzkich PO- dla
            nich wszystko jest O.K.
    • Gość: Zbędny Cenzura forum aktywnie działa w wątkach o Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:43
      Podobnie jak cenzura Trybuny w wątkach o no Napieralskim. Gazeta
      daje kolejny dowód swojego ....partyjniactwa :-(
      • Gość: POPISowy Re: Cenzura forum aktywnie działa w wątkach o Nit IP: 212.160.172.* 10.08.07, 08:51
        Wolt to obrońca demokracji ...... jego demokracji a może prawda w
        oczy kole
        • Gość: Ładna ściema Re: Cenzura forum aktywnie działa w wątkach o Nit IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 08:58
          Rozumiem że cenzurowane są pozytywne opinie haha
          • Gość: Leo Nitras módl się do Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:50
            módl się żeby Cie w ostatnim momencie z listy nie wycieli....
            bo będziesz musiał na żwir wrócić i znów kombinować.....
            • Gość: heniek Re: Nitras módl się do Tuska IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 14:04
              Jako Poseł jest naprawde profesjonalny i stara się o sprawy regionu.
              Powinien mieć nr 1 na listach do Sejmu.
              • Gość: Lopek Re: Nitras módl się do Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:08
                Wzruszająco ogólny tekst.
                • seahowk Re: Nitras módl się do Tuska 10.08.07, 14:38
                  nie wiem czy ze swoimi kompetencjami mógłby do rady osiedla iść :))
                  jeśli wiart będzie się zmieniać to Tusk chwilę potem cokolwiek powie
                  do nitrasa to będzie monolog bo jego już nie będzie. Swoją drogą
                  dobrze jeśli podzieli los swojego Mentora Janiszewskiego
    • miela Re: Szczecin nie chce Nitrasa 10.08.07, 16:06
      A kto na niego głosował?
      • Gość: Leo Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 14:50
        głosowali na niego ci którzy zasługują na więcej....;]
        • Gość: Leo zasługujecie na więcej niż na Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 14:50
          na więcej niż niego;]
          • Gość: maximus Re: Nitras- sprawa dla CBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 87.198.192.* 14.08.07, 12:22
            Te wybory odkryja kilka ciekawych spraw ludzi guru tego miasta
            napewno bedzie ciekawie.
            • Gość: Leo po wyborach Nitras żwir będzie przewalać.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 18:13
              do tego się nadaje ten karierowicz
    • Gość: XX Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.globalconnect.pl 14.08.07, 23:12
      Ale Nitras ma duże poparcie u Rokity.
      • Gość: kokon Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 23:14
        Rokita go popycha? oczywiście na lidera PO w regionie
        • Gość: Marcin Nitras wont !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:58
    • Gość: Zmęczony I znów czeka nas brak wyboru :( IP: *.chello.pl 16.08.07, 17:09
      "listy wyborcze układają władze regionu, ale zarząd PO może w nie
      ingerować – zmienić lidera listy, czy kolejność. Oznacza to, że o
      tym, kto wystartuje do parlamentu nieformalnie zdecyduje Donald
      Tusk".
      A ten naiwny, kto zdecyduje się na udział w tej ściemie, bdzie mógł
      dokonać wyboru ..., jak złożyć kartki do głosowania ...

• Gość: Michał M Ja też mam już dość tych wieczornych telefonów IP: *.chello.pl 16.08.07, 21:30
        • Gość: Donald T Re: Ja też mam już dość tych wieczornych telefonó IP: *.globalconnect.pl 16.08.07, 21:40
          • Gość: z innej planety Re: Co takiego p.Nitras zrobił że ma tylu wrogów IP: *.szczecin.mm.pl 17.08.07, 14:51
            Czy w łape brał? czy komuś w gębe dał? jesli ludzie z frustrowani
            coś do Sławka mają niech poprostu na niego nie głosują wybory
            wszystko zweryfikują, ciekawy który będzie na liście???
            • Gość: jojo Re: Co takiego p.Nitras zrobił że ma tylu wrogów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:00
              w skrócie: dużo złego. nic dobrego
              • seahowk A co zrobił ??????????? 17.08.07, 15:09
                Będzie szybciej :)))))
                1.
                hmmmmmm nie wiem poddaje się

• nieheniek Re: A co zrobił ??????????? 20.08.07, 17:41
                  seahowk napisała:

> Będzie szybciej :)))))
                  > 1.
                  > hmmmmmm nie wiem poddaje się
                  >
                  Złe pytanie.Powinno brzmieć- a co zrobi? 33% PO, 20% PiS, 10% LiD - co zrobi
                  Nitras jak już będzie w koalicji z Napieralskim (LiD)?
                  • Gość: ? Re: A co zrobił ??????????? IP: *.centertel.pl 22.08.07, 22:16
                    lepsze pytanie, co zrobi Krzystek ze swoimi przyjaciółmi z pis ?
                    • Gość: kotuś Re: A co zrobił ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:59
                      Gość portalu: ? napisał(a):

> lepsze pytanie, co zrobi Krzystek ze swoimi przyjaciółmi z pis ?

Będzie z nimi spiskował.Pewnie nie wszyscy to klony prezesa.
                • Gość: Andrzej Re: A co zrobił ??????????? IP: *.smsnet.pl 20.08.07, 18:55
                  pomówil kilka poczciwych osob np prof Terese Lubinska
                  • seahowk Re: A co zrobił ??????????? 21.08.07, 09:33
                    Kurski to z niego żaden jak kurski pomawia to w całej polsce mówią a
                    ten obszymur musiał zapłacić gazecie żeby opublikowali ( w dodatku
                    regionalnym )
                    • Gość: Andrzej Re: A co zrobił ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:56
                      Sławek, Balazs nie zapomina...
                      • seahowk Re: A co zrobił ??????????? 22.08.07, 10:33
                        .... a bo to tylko Balazs :))) myślę że jest ich więcej...
                        pozdrowienia dla żony sławku :))
                        • Gość: Andrzej Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:25
                          1. Balazs
                          2. Lubińska
                          3. Gruby

jak ktoś zna innych wrogów to prosze wpisywać....

nagrabiłeś sobie Sławcio to się bój;]
                          • seahowk Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa 22.08.07, 15:48
                            Myślę że Litwiński
                            • nieheniek Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa 22.08.07, 15:54
                              seahowk napisała:

> Myślę że Litwiński

Nitrasa śmiertelnym wrogiem Litwiński jest.
                              Yoda
                              A za co? Za kulturę osobistą, inteligencję, dobrze pojętą bezkompromisowość,
                              niechęć do kolesiostwa, nieukładanie się z cwaniakami itd.
                              • Gość: Andzel Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:18
                                Litwiński to przy Nitrasie leszcz bez żadnego zaplecza i nie
                                zorientowany w tym co się dookoła niego dzieje;]

obudzi się z ręką w nocniku...
                                • seahowk Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa 23.08.07, 09:21
                                  obudził się !!!!! z ręką w nocniku
                  • Gość: katka Re: A co zrobił ??????????? IP: *.um.szczecin.pl 23.08.07, 09:57
                    Taaa...p.Lubińska- wyjątkowo poczciwa osoba...
                    • seahowk Re: A co zrobił ??????????? 23.08.07, 10:11
                      nie ma mowy tu o poczciwości żadnej z wymienionych osób :)
              • moja_prawa_noga Re: Co takiego p.Nitras zrobił że ma tylu wrogów 23.09.07, 16:31
                Chciałbym ,aby tu ze Szczecina wyszedł sygnał, ze wszyscy możemy być wygrani.
                Sygnał - Ludzie, opamiętajcie się , zróbcie sukces jak tu w Szczecinie -
                powiedział Donald Tusk.
                ie.youtube.com/watch?v=GKuDuoVOFrg&mode=related&search=
    • Gość: Neon Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 28.08.07, 22:55
      No ale czemu?
      • Gość: Real Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 17.09.07, 01:36
        A czy zrozumiałeś już jego hasło z poprzednich wyborów?
        Zasługujecie na więcej - na więcej niż poseł Sławomir Nitras!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68532386&v=2&s=0
        • moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 02.10.07, 17:57
          Za to sądy chcą Nitrasa!
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69876041&v=2&s=0
    • aszczecin Re: Szczecin nie chce Nitrasa 17.09.07, 16:58
      A może faktycznie Szczecin nie zasługuje na Nitrasa ;-)
      • Gość: Blondyn Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 22.09.07, 12:58
        A może chcecie posła Jurczyka?

PS.

Z powodu wyborów odsprzedam samochód Audi A6 z 2 rurkami
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68787456&v=2&s=0
    • Gość: Czytelnik Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 18.09.07, 02:02
      A jak to wygląda w Połczynie Zdroju?
      • moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 18.09.07, 21:23
        N O R M A L N I E !
        ie.youtube.com/watch?v=Xf4dj1xMGuM&mode=related&search=
        • Gość: Lep Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 22.09.07, 16:35
          Poseł Sławomir Nitras skutecznie przywrócił funkcjonowanie mechanizmów działania
          Pierwszego Sekretarza KW PZPR w Szczecinie.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69418283&v=2&s=0
    • moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 23.09.07, 21:09
      Dlaczego PO przegra wybory?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69457784&v=2&s=0
    • moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 25.09.07, 17:06
      A czy myślisz, że przyzwoici członkowie PO tego chcą?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68532386&v=2&s=0
    • moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 28.09.07, 23:26
      Ale Nitras chce Szczecina!
      ie.youtube.com/watch?v=UUtwjRpgmmI
      • Gość: Don Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:53
        To chyba normalne, że nie chce Połczyna.
        miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4538208.html
        • moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 03.10.07, 18:25
          A myślisz, że młodego Marcinkiewicza chce?
          www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2637.wmv
          • Gość: Linka Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 09.10.07, 23:16
            Minęło kilka dni ...

POsłowi Nitrasowi można życzyć już tylko dużo zdrowia!
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69955712&v=2&s=0
            Nitras Twoja Mać!!!!
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70195440&v=2&s=0
            Nitras w sądzie
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69876041&v=2&s=0
            klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70186038&v=2&s=0
            Brudziński omija Nitrasa szerokim łukiem
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70207764&v=2&s=0
            • Gość: dudi Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 23:20
              No i co z tego?
    • Gość: nm Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:26

Sondaż przeprowadziła GfK Polonia dla "Rzeczpospolitej" w dniach 5-7
      października na 984-osobowej reprezentatywnej próbie dorosłych
      Polaków

32% 27% 13% 3% 2% 2%

• Gość: Linka Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.10.07, 18:06
        Przecież Nitrasowi wyjątkowo dobrze dziś wyszło!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69455629&v=2&s=0
    • mamoniowa303 truten 17.10.07, 00:02
      A najsmutniejsze jest to, ze ten kogucik zostanie poslem, bo nalezy
      do jedynej i slusznej partii. Uwazajacy sie za inteligentnych
      oddadza glos na tego milosnika rozbijania cudzych aut i prowadzenia
      telefonicznych rozmow za cudze pieniadze.
      • Gość: Z boku Re: truten IP: *.chello.pl 19.10.07, 22:06
        Nasze podatki wszystko pokryją!
      • Gość: akus Re: truten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:13
        A co ci on zawinił. Nie podoba ci sie ze potrafi odpalic jak ktos gada glupoty? Przywalil ci?
        Gdyby nie on to Platformie takie brudzinskie i inne gnidy na głowę weszlyby. A tak przynajmniej boicie sie go jak ognia. Szkoda ze więcej nie ma takich którzy spętaliby wam gęby. Bójcie się, bo tylko strachem można wam rozumu do głowy wlać.
        Ale się go boicie az milo popatrzec. Wijcie sie ze strachu, bo on nie pozwoli stalinowcom rządzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka