Gość: Mieszkaniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:54 Nitras GO HOME !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziom Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 08.08.07, 11:01 Niech Nitras wróci do swojego Połczyna i tam mąci! Mam dość tego bufona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.09.07, 11:39 Poseł Nitras ma trociny zamiast umysłu i gębę pełną frazesów. Żąda zniesienia przywilejów władzy, a sam w ramach upowszechniania korupcji politycznej, jeszcze przed wyborami parlamentarnymi 2005 używał komórki EURO REGIONU POMERANIA, którym kierował Norbert Obrycki. Używał, choć nigdy tam formalnie nie pracował! Czyżby za rachunki posła Sławomira Nitrasa musieli płacić tu wszyscy podatnicy i wyborcy? Czas skończyć z tą hipokryzją i zakłamaniem pośle Nitras! Mam nadzieję że pan w końcu oddał ten telefon i nie jest już na budżetowym pasku Obryckiego lub Bartnika. Euroregion Pomerania już wystarczająco wiele środków roztrwonił :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:06 Ty nic nie rozumiesz! Przecież Nitras zawsze powtarza, że powinno się dążyć do wzmocnienia tożsamości i konkurencyjności całego regionu przygranicznego z wykorzystaniem instrumentów Unii Europejskiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo gruby Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:25 Gość portalu: woda napisał(a): > Mam nadzieję że pan w końcu oddał ten telefon Oczywiście, że oddał ... i zaraz kupił wiele nowych komórek za pieniądze ... Ranking najgorszych posłów Radio RMF23.05.2007. "Problemy z nadmiarem kasy ma także Sławomir Nitras (PO). Ostatnio pochwalił się rachunkami telefonicznymi na kwotę 45 tysięcy złotych. Poseł nie pojawił się dziś w Sejmie, nie odbierał też telefonów. Jego koledzy nieoficjalnie mówią coś o łowieniu ryb na morskim kutrze." Wersja audio - 217.74.70.37/media/snd/118/118017_d.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec i zabierz swoje ratlerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:02 niech obszczekują i obsikują murki w Połczynie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: i zabierz swoje ratlerki IP: *.chello.pl 23.09.07, 10:57 Przecież w Połczynie nie ma już kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: i zabierz swoje ratlerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:38 To oszołom - kto chce miec do czynienia z takim typem tylko psuje wizerunek PO w Szczecinie, Ratlerki zmieńcie się w dogi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fk Jakie ma szanse na kandydowanie jak listy układa T IP: 83.168.90.* 08.08.07, 11:09 www.tvn24.pl/0,1517314,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsrv Re: Jakie ma szanse na kandydowanie jak listy ukł IP: *.chello.pl 23.09.07, 00:10 Szans na ponowne kandydowanie nie mają parlamentarzyści, którzy w obecnej kadencji wykazali się nielojalnością wobec szefa PO. A jeżeli taki Nitras był nadlojalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Jakie ma szanse na nr.1 na liście PO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 09:14 Wybory parlamentarne za pasem a więc trzeba się przekonać na którą partię głosować. Zatem, pytam leadera PO w zach.pom. czy akceptuje działania gryfińskiego działacza PO Macieja Szabałkina w kwestii legitymizowania przez niego wszelkich działań obecnego Burmistrza Gryfina Henryka Piłata (oskarżonego w sądzie) oraz Starosty gryfińskiego Wojciecha Konarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 09:55 nie partia a ludzie .... wiem że to detal ale jednak, bo na listach PO czy PiS lub nawet SLD znaleść można ludzi na których będzie można głosować, a nie jak małpy na pierwszego na liście albo na tego kto ma najwięcej plakatów lub bilbordów Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 10:39 seahowk napisała: > nie partia a ludzie .... wiem że to detal ale jednak, bo na listach > PO czy PiS lub nawet SLD znaleść można ludzi na których będzie można > głosować, a nie jak małpy na pierwszego na liście albo na tego kto > ma najwięcej plakatów lub bilbordów Absolutnie masz rację, jednakże to leaderzy decydują, kto się na listach znajdzie, a tu koniunkturalizm, nepotyzm i często prywata. Pytanie moje w swym podtekście brzmi: jeśli polityk PO wchodzi w koalicje osobami, wobec których toczy się głośne i bulwersujące postępowanie sądowe, oraz śledztwo ABW (podejrzenie o korupcję) a jest czołowym politykiem PO w Powiecie, to czy jego zwierzchnicy z PO są ślepi? Jeśli tak, to trzeba ich odsunąć albo na nich nie głosować. Jeśli nie głosować na "jedynie słusznych" to ucierpi w konsekwencji całe PO. Niemożna "zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko" a tak zachowują się rządni władzy i stanowisk politycy, zapominający z jakimi hasłami szli do wyborów. Najważniejsze jest koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 10:57 przy założeniu że na liście będzie kilkanaście nazwisk, to jest wystarczająco dużo czasu aby dowiedzieć kto jest kto. Co do sposobu układania listy zgadzam się, jednak jest szansa że jeden dwóch się prześlizgnie ;))) i wtedy żona nawet nie pomoże z firmą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re: Szczecin nie chce Nitrasa 09.08.07, 11:09 seahowk napisała: > przy założeniu że na liście będzie kilkanaście nazwisk, to jest > wystarczająco dużo czasu aby dowiedzieć kto jest kto. A jak się dowiesz, kto jest kto, gdy na jasno postawione pytania brak jest odpowiedzi? Oni to zlewają, licząc na to,że opinia publiczna o patologiach w partiach czy we władzy, informowana jest w znikomy sposób . Ilu wyborców stracą przez to Forum? Stu? Jakby prasa trąbiła na co dzień, to byłoby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:a ja będę głosował na PIS IP: *.devs.futuro.pl 09.08.07, 11:23 skoro platforma nie promuje swoich najlepszych ludzi npztem Litwińskiego.Ale mniejsza oto czy wiecie że teraz podatek od niruchomości to przecietnie 50 zł rocznie a po dojsciu PO I SLd to 1% od wartość przeciętnego mieszkania tj. 250000 zł to 2500 zł . Czy chciecie takiej podwyżki podatku z 50 zł na 2500 zł.dobrze policzcie zanim pójdziecie na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re:a ja będę głosował na PIS 09.08.07, 11:56 głosujmy na kogo kto chce ale patrzy na kogo głosuje. Jeśli ktoś skresla nitrasa, Piskorskiego, Napieralskiego to niech potem K... nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re:głosujmy na mądrych. 09.08.07, 12:12 seahowk napisała: > głosujmy na kogo kto chce ale patrzy na kogo głosuje. Jeśli ktoś > skresla nitrasa, Piskorskiego, Napieralskiego to niech potem K... > nie dziwi Święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re:Litwiński to dobry wybór. 09.08.07, 12:11 Gość portalu: as napisał(a): > skoro platforma nie promuje swoich najlepszych ludzi npztem > Litwińskiego.Ale mniejsza oto czy wiecie że teraz podatek od > niruchomości to przecietnie 50 zł rocznie a po dojsciu PO I SLd to > 1% od wartość przeciętnego mieszkania tj. 250000 zł to 2500 zł . Czy > chciecie takiej podwyżki podatku z 50 zł na 2500 zł.dobrze policzcie > zanim pójdziecie na wybory. A.Litwiński to b.dobry wybór - zobaczymy czy go wystawią? Zgadzam się na podatek katastralny, który jest bardziej uczciwy, choć spierać się trzeba o to, jakiej on ma być wysokości. Natomiast, jak domniemam, będzie on w pakiecie z niższymi podatkami 3x15. I teraz policz, jak na tym wyjdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:Litwiński to dobry wybór. IP: 85.219.206.* 09.08.07, 14:00 cit mnie nie dotyczy , Vat 15 proc to podwyżka np żywności czyli podstawa funkcjonowania i 95 % jest w pierwszym progu który i tak nie wynosi 19 % bo jest kwota wolna czyli podatek efektywny w 1 progu wynosi od 0% do do 17 % a PO chce zabrać kwotę wolną myślę że każdy z 1 progu który gdzieś mieszka (oprócz ogródków działkowych ) zapłaci więcej podatków za rządów PO i SLD, nawet przy obniżce do 15 % co nie jest przsądzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek [...] IP: *.globalconnect.pl 09.08.07, 14:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: Nitras jest OK. IP: *.globalconnect.pl 09.08.07, 14:44 Tego nie można mu zarzucic - nie picka sie z nimi nawet kosztem opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Nitras goni czerownych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:49 buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha spadłem z krzesła dogaduje się gdzie można Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek [...] 09.08.07, 16:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
optymista.1 Re: Nitras jest OK. 09.08.07, 16:48 Ja słyszałem o żonie Napieralskiego. Dla niego na pewno nie było to miłe o Wijasie nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk zastanawiam się co jest OK ???? 09.08.07, 17:40 Problem może być jeden, że ten chłam (nitras i spółka) chroni ordynacja, jednak wiem że jak dostanie mało głosów to i lista mu nie pomoże. Kto jest na liście i co sobą reprezentuje nie jest problemem. To forum jest dobrym przykładem :))) jak się ktoś nazwiskiem wpisał to gó.. mu w dwa dni wyciagneli, Jak ktoś chce dobrze oddać głos szuka sposobu, jak chce się wymigać szuka powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re:a ja będę głosował na PIS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.07, 21:09 Przejrzyj sobie oświadczenia majątkowe. platfudy (i nie tylko maja strasznie tanie domy i mieszkania:)- nie będzie z podatkiem tak źle piiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:36 "nieheniek 09.08.07 Wybory parlamentarne za pasem a więc trzeba się przekonać na którą partię głosować. Zatem, pytam leadera PO w zach.pom. czy akceptuje działania gryfińskiego działacza PO Macieja Szabałkina w kwestii legitymizowania przez niego wszelkich działań obecnego Burmistrza Gryfina Henryka Piłata (oskarżonego w sądzie) oraz Starosty gryfińskiego Wojciecha Konarskiego?" Ja też pytam o to samo, taki wstyd dla Platformy Obywatelskiej! Najpierw Maciej Sz. startował w wyborach samorządowych z listy GIS (PO i PiS) PRZECIWKO H.Piłatowi, popierając kandydata Mieczysława Sawaryna z PiS, a po wyborach poszedł pracować w charakterze zastępcy Piłata, jako jego wyrobnik. Jeszcze naraża na szwank dobre imię marszałka Obryckiego (PO) i władze Szczecina (PO)ściągając ich do Gryfina, aby mogli sie uwiecznić na jednej fotografii z Henrykiem P. burmistrzem, którego proces karny o poświadczenie nieprawdy i fałszowanie dokumentów przetargowych toczy się przed sadem. Takie wspólne zdjęcia PO z Henrykiem P. mogą odbić się czkawką. Henryk P. to nie Wałęsa i zdjęcie z nim może może przeszkodzić , a nie pomóc Henrykowi P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolt wynocha!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:41 wynoście się z waszym Gryfinem i Piłatem na 2 męczykońsmkie wątki które jacyś kretyni cały czas kontynuują!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re: wynocha!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.07, 09:15 Gość portalu: wolt napisał(a): > wynoście się z waszym Gryfinem i Piłatem na 2 męczykońsmkie wątki > które jacyś kretyni cały czas kontynuują!!!!!!!!!!!!!! Wolt!Spoko chłopie. Gmina Gryfino, gdzie współrządzi PO z oskarżonym Piłatem to ponad trzydzieści tysięcy ludności, Powiat Gryfiński, gdzie współrządzi PO z oskarżonego Piłata BBS-em to osiemdziesiąt tysięcy ludzi. To z kim PO wchodzi w układy ma znaczenie dla takiej rzeszy ludzi i POtencjalnych wyborców, czyż nie drogi Wolcie? Niech Szczecinianie poznają inne oblicze PO w terenie. W Gryfinie PO niema obiekcji do legitymizowania osób publicznych wobec, których toczą się postępowania sądowe, ABW. W terenie PO ma inną moralność? Lepper jest zły a Piłat dobry? Hipokryzja w czystej postaci. Jeśli PO ma taką twarz, to dobrze wiedzieć przed wyborami, bo TKM w takim stylu mi nie odpowiada. P.S. Oczywiście nie spodziewam się oficjalnej reakcji władz wojewódzkich PO- dla nich wszystko jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Cenzura forum aktywnie działa w wątkach o Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:43 Podobnie jak cenzura Trybuny w wątkach o no Napieralskim. Gazeta daje kolejny dowód swojego ....partyjniactwa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPISowy Re: Cenzura forum aktywnie działa w wątkach o Nit IP: 212.160.172.* 10.08.07, 08:51 Wolt to obrońca demokracji ...... jego demokracji a może prawda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ładna ściema Re: Cenzura forum aktywnie działa w wątkach o Nit IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 08:58 Rozumiem że cenzurowane są pozytywne opinie haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Nitras módl się do Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:50 módl się żeby Cie w ostatnim momencie z listy nie wycieli.... bo będziesz musiał na żwir wrócić i znów kombinować..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Nitras módl się do Tuska IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 14:04 Jako Poseł jest naprawde profesjonalny i stara się o sprawy regionu. Powinien mieć nr 1 na listach do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopek Re: Nitras módl się do Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:08 Wzruszająco ogólny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Nitras módl się do Tuska 10.08.07, 14:38 nie wiem czy ze swoimi kompetencjami mógłby do rady osiedla iść :)) jeśli wiart będzie się zmieniać to Tusk chwilę potem cokolwiek powie do nitrasa to będzie monolog bo jego już nie będzie. Swoją drogą dobrze jeśli podzieli los swojego Mentora Janiszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 14:50 głosowali na niego ci którzy zasługują na więcej....;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo zasługujecie na więcej niż na Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 14:50 na więcej niż niego;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: Nitras- sprawa dla CBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 87.198.192.* 14.08.07, 12:22 Te wybory odkryja kilka ciekawych spraw ludzi guru tego miasta napewno bedzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo po wyborach Nitras żwir będzie przewalać.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 18:13 do tego się nadaje ten karierowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.globalconnect.pl 14.08.07, 23:12 Ale Nitras ma duże poparcie u Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 23:14 Rokita go popycha? oczywiście na lidera PO w regionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmęczony I znów czeka nas brak wyboru :( IP: *.chello.pl 16.08.07, 17:09 "listy wyborcze układają władze regionu, ale zarząd PO może w nie ingerować – zmienić lidera listy, czy kolejność. Oznacza to, że o tym, kto wystartuje do parlamentu nieformalnie zdecyduje Donald Tusk". A ten naiwny, kto zdecyduje się na udział w tej ściemie, bdzie mógł dokonać wyboru ..., jak złożyć kartki do głosowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M Ja też mam już dość tych wieczornych telefonów IP: *.chello.pl 16.08.07, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald T Re: Ja też mam już dość tych wieczornych telefonó IP: *.globalconnect.pl 16.08.07, 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z innej planety Re: Co takiego p.Nitras zrobił że ma tylu wrogów IP: *.szczecin.mm.pl 17.08.07, 14:51 Czy w łape brał? czy komuś w gębe dał? jesli ludzie z frustrowani coś do Sławka mają niech poprostu na niego nie głosują wybory wszystko zweryfikują, ciekawy który będzie na liście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Co takiego p.Nitras zrobił że ma tylu wrogów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:00 w skrócie: dużo złego. nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk A co zrobił ??????????? 17.08.07, 15:09 Będzie szybciej :))))) 1. hmmmmmm nie wiem poddaje się Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re: A co zrobił ??????????? 20.08.07, 17:41 seahowk napisała: > Będzie szybciej :))))) > 1. > hmmmmmm nie wiem poddaje się > Złe pytanie.Powinno brzmieć- a co zrobi? 33% PO, 20% PiS, 10% LiD - co zrobi Nitras jak już będzie w koalicji z Napieralskim (LiD)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: A co zrobił ??????????? IP: *.centertel.pl 22.08.07, 22:16 lepsze pytanie, co zrobi Krzystek ze swoimi przyjaciółmi z pis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuś Re: A co zrobił ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:59 Gość portalu: ? napisał(a): > lepsze pytanie, co zrobi Krzystek ze swoimi przyjaciółmi z pis ? Będzie z nimi spiskował.Pewnie nie wszyscy to klony prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A co zrobił ??????????? IP: *.smsnet.pl 20.08.07, 18:55 pomówil kilka poczciwych osob np prof Terese Lubinska Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: A co zrobił ??????????? 21.08.07, 09:33 Kurski to z niego żaden jak kurski pomawia to w całej polsce mówią a ten obszymur musiał zapłacić gazecie żeby opublikowali ( w dodatku regionalnym ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A co zrobił ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:56 Sławek, Balazs nie zapomina... Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: A co zrobił ??????????? 22.08.07, 10:33 .... a bo to tylko Balazs :))) myślę że jest ich więcej... pozdrowienia dla żony sławku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:25 1. Balazs 2. Lubińska 3. Gruby jak ktoś zna innych wrogów to prosze wpisywać.... nagrabiłeś sobie Sławcio to się bój;] Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa 22.08.07, 15:48 Myślę że Litwiński Odpowiedz Link Zgłoś
nieheniek Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa 22.08.07, 15:54 seahowk napisała: > Myślę że Litwiński Nitrasa śmiertelnym wrogiem Litwiński jest. Yoda A za co? Za kulturę osobistą, inteligencję, dobrze pojętą bezkompromisowość, niechęć do kolesiostwa, nieukładanie się z cwaniakami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzel Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:18 Litwiński to przy Nitrasie leszcz bez żadnego zaplecza i nie zorientowany w tym co się dookoła niego dzieje;] obudzi się z ręką w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Lista śmiertelnych wrogow Nitrasa 23.08.07, 09:21 obudził się !!!!! z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: A co zrobił ??????????? IP: *.um.szczecin.pl 23.08.07, 09:57 Taaa...p.Lubińska- wyjątkowo poczciwa osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: A co zrobił ??????????? 23.08.07, 10:11 nie ma mowy tu o poczciwości żadnej z wymienionych osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co takiego p.Nitras zrobił że ma tylu wrogów 23.09.07, 16:31 Chciałbym ,aby tu ze Szczecina wyszedł sygnał, ze wszyscy możemy być wygrani. Sygnał - Ludzie, opamiętajcie się , zróbcie sukces jak tu w Szczecinie - powiedział Donald Tusk. ie.youtube.com/watch?v=GKuDuoVOFrg&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 28.08.07, 22:55 No ale czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 17.09.07, 01:36 A czy zrozumiałeś już jego hasło z poprzednich wyborów? Zasługujecie na więcej - na więcej niż poseł Sławomir Nitras! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68532386&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 02.10.07, 17:57 Za to sądy chcą Nitrasa! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69876041&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Szczecin nie chce Nitrasa 17.09.07, 16:58 A może faktycznie Szczecin nie zasługuje na Nitrasa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyn Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 22.09.07, 12:58 A może chcecie posła Jurczyka? PS. Z powodu wyborów odsprzedam samochód Audi A6 z 2 rurkami forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68787456&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 18.09.07, 02:02 A jak to wygląda w Połczynie Zdroju? Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 18.09.07, 21:23 N O R M A L N I E ! ie.youtube.com/watch?v=Xf4dj1xMGuM&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lep Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 22.09.07, 16:35 Poseł Sławomir Nitras skutecznie przywrócił funkcjonowanie mechanizmów działania Pierwszego Sekretarza KW PZPR w Szczecinie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69418283&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 23.09.07, 21:09 Dlaczego PO przegra wybory? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69457784&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 25.09.07, 17:06 A czy myślisz, że przyzwoici członkowie PO tego chcą? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68532386&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 28.09.07, 23:26 Ale Nitras chce Szczecina! ie.youtube.com/watch?v=UUtwjRpgmmI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:53 To chyba normalne, że nie chce Połczyna. miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4538208.html Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Szczecin nie chce Nitrasa 03.10.07, 18:25 A myślisz, że młodego Marcinkiewicza chce? www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2637.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 09.10.07, 23:16 Minęło kilka dni ... POsłowi Nitrasowi można życzyć już tylko dużo zdrowia! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69955712&v=2&s=0 Nitras Twoja Mać!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70195440&v=2&s=0 Nitras w sądzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69876041&v=2&s=0 klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70186038&v=2&s=0 Brudziński omija Nitrasa szerokim łukiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70207764&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 23:20 No i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:26 Sondaż przeprowadziła GfK Polonia dla "Rzeczpospolitej" w dniach 5-7 października na 984-osobowej reprezentatywnej próbie dorosłych Polaków 32% 27% 13% 3% 2% 2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: Szczecin nie chce Nitrasa IP: *.chello.pl 16.10.07, 18:06 Przecież Nitrasowi wyjątkowo dobrze dziś wyszło! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69455629&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 truten 17.10.07, 00:02 A najsmutniejsze jest to, ze ten kogucik zostanie poslem, bo nalezy do jedynej i slusznej partii. Uwazajacy sie za inteligentnych oddadza glos na tego milosnika rozbijania cudzych aut i prowadzenia telefonicznych rozmow za cudze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Re: truten IP: *.chello.pl 19.10.07, 22:06 Nasze podatki wszystko pokryją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akus Re: truten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:13 A co ci on zawinił. Nie podoba ci sie ze potrafi odpalic jak ktos gada glupoty? Przywalil ci? Gdyby nie on to Platformie takie brudzinskie i inne gnidy na głowę weszlyby. A tak przynajmniej boicie sie go jak ognia. Szkoda ze więcej nie ma takich którzy spętaliby wam gęby. Bójcie się, bo tylko strachem można wam rozumu do głowy wlać. Ale się go boicie az milo popatrzec. Wijcie sie ze strachu, bo on nie pozwoli stalinowcom rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś