migia 11.08.06, 13:50 Od sierpnia będziemy mieszkańcami Paryża nad Radunią... W związku z tym poszukuję zaufanego pediatry w razie gdyby... nie daj Boże... itp. Czy znacie kogoś godnego polecenia? A przynajmniej w jakim ośrodku znajdę super opiekę dla malucha... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankazaba Re: Pediatra w Pruszczu 11.08.06, 13:57 migia napisała: > Od sierpnia będziemy mieszkańcami Paryża nad Radunią... W związku z tym > poszukuję zaufanego pediatry w razie gdyby... nie daj Boże... itp. Czy znacie > kogoś godnego polecenia? A przynajmniej w jakim ośrodku znajdę super opiekę > dla malucha... polecam dr.Wasilewskiego z przychodni na waląga. mój syn co prawda nie jest już maluszkiem ale z tym człowiekiem jest naprawdę bardzo dobry kontakt. z niczym u niego nie było problemu. poza tym nie odczuwam bariery lekarz-pacjent. nie przyjmuje w białym fartuchu co zazwyczaj działa stresująco i normalnie rozmawia z dzieckiem traktując je powaznie. natomiast tę przychodnię też generalnie mogę polecić bo nawet z przyjęciem do innego lekarza naprawdę nie ma problemu. sa otwarci. no i warto też od razu wybrać pielęgniarkę środowiskową która jakby co zawsze przyjdzie do domu i np.zrobi zastrzyk czy postawi bańki. jakby co mam fajną babkę do polecenia. Odpowiedz Link
migia Re: Pediatra w Pruszczu 11.08.06, 14:13 dzięki za info... mam nadzieję, ze obejdzie się bez baniek i zastrzyków... brrrr co do lekarza, na pewno poszukuję kogoś, kto nie jest fanatykiem podawania antybiotyków... teraz mam takiego pediatrę, który przez 3,5 roku życia mojego malucha tylko 1 raz zapisał antybiotyk, efektem czego jest to, że mały wcale nie choruje... ja mam teraz zapalenie oskrzeli, antybiotyki itd... a mały nic, biega, skacze i rozrabia... właśnie takiego lekarza szukam... na pewno przejdę się do polecanego przez Ciebie ośrodka... Odpowiedz Link
arahjan Re: Pediatra w Pruszczu 20.12.06, 22:55 A ktos moze polecic dobrego lekarza rodzinnego? Dobrze byloby sie zapisac w koncu do jakiegos. Odpowiedz Link
migia Re: Pediatra w Pruszczu 22.12.06, 17:22 proponuje dr. Sowińską z przychodni na ul. Ks. Waląga Odpowiedz Link
michana Re: Pediatra w Pruszczu 27.12.06, 16:00 Ja także polecam dr Sowińską a dr Wasilewskiego raczej odradzam. Odpowiedz Link
kazamuko Makarowska i Szymczak 13.03.07, 09:57 obie mogę polecić, mają super podejście do dzieci, nie walą bez potrzeby antybiotyków, są otwarte na nowinki, no i nie czepiają się wegetariańskich dzieci, o ile te są zdrowe, tak jak moja córcia . Pani Szymczak "weszła" w homeopatię i szkoli się w akupunkturze, jak dla mnie bomba. Odpowiedz Link
taissa1 Re: Makarowska i Szymczak 23.03.07, 13:12 Witam. Mam pytanie, czy dr.Szymczak przyjmuje również prywatnie? Jeśli tak to bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ilonaak Re: Makarowska i Szymczak 20.04.07, 13:02 Makarowskiej nie polecam. (Przynajmniej do dzieci) Zwiałam od niej do Pani Szymczak. Doktor Szymczak przyjmuje prywatnie, z tego co pamietam jej nr telefonu jest wywieszony na drzwiach do przychodni. Odpowiedz Link