sibeliuss 11.01.08, 22:08 Bardzo proszę o niereklamowanie innego portalu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwitkows Re: Do tniewoli 12.01.08, 14:21 Przesadzacie trochę. Reklamowanie? Że nie działa? Od kiedy to tacy zasadniczy się zrobiliście? I gdzie tu jest przekaz reklamowy? Co w takim razie robią na forum ogłoszenia chociażby o jakims sylwestrowym suhi? Odpowiedz Link
tniewoli Re: Do tniewoli 12.01.08, 18:36 Antyreklama nie jest reklamą. A skoro napisałem, że nie działa to była to co najwyżej antyreklama (chociaż nie zamierzona). Odpowiedz Link
kabmot do moderatora :) 12.01.08, 21:58 sibeliuss napisał: > Bardzo proszę o niereklamowanie innego portalu. I tak oto moderator, opacznie rozumijący regulamin forum, powoduje, że nikomu lub prawie nikomu, zupełnie nie chce się wypowiadać na forum. Po cóż to robić: wszystko i lepej wiedzący moderator/moderatorzy, napisne posty, poprostu wytną. Dość! Ma być tak jak my chcemy, a jak nie będzie jak chcemy, to się skasuje i po kłopocie. Prawda jakie to proste? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: do moderatora :) 13.01.08, 22:48 Kabmotku, ja nie przypominam sobie, aby na forum e-jablonna wspominano o istnieniu tego forum, zatem należy być konsekwentnym. Odpowiedz Link
tniewoli Re: do moderatora :) 14.01.08, 09:02 Niestety forum nie działa więc nie podam Ci linków, ale wielokrotnie pojawiały się tam głosy, że największą popularność ma forum na gazecie i tam "więcej się dzieje". Odpowiedz Link
naretta Re: do moderatora :) 14.01.08, 10:36 Tomciu, jesteś przesadnym optymistą albo chcesz się podlizać Sibkowi. Forum , o którym wszyscy tu piszą, nie podając jego nazwy, bo mogłoby to pomóc temu forum w reaktywacji, nigdy nie cieszyło się jakąś nadzwyczajną popularnością, jak zresztą i to forum gazetowe. Pisze tu pięć osób na krzyż w porywach do sześciu. Wejdź lepiej tu i wyciągnij wnioski, które forum działa najlepiej. www.jablonna.pl/index.php? cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=388&lang= Odpowiedz Link
naretta Niech zgadnę, 14.01.08, 15:14 kto mi unieszkodliwił taki ładny kawałek liku? Dziadek Mróz,Wujek Dobra Rada, Ciotka Matylda Tinky Winky? A zatem ciągnąc wątek, chcę zasugerować, abyś wszedł do zakładki FORA DYSKUSYJNE MIESZKAŃCÓW GMINY I co najlepsze, nie ma wyszczególninego naszego forum gazetowego! Odpowiedz Link