Dodaj do ulubionych

Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej?

IP: 217.96.10.* 18.10.10, 11:26
Poszukuję miejsca gdzie można byłoby wymienić opony wraz z ich przechowaniem. Jaki koszt i gdzie najlepiej wg. Was to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.spray.net.pl 18.10.10, 13:04
      Ja tę usługę wykonuje co roku w firmie Pimado ul. Światowida 75
      jestem zadowolona w 100% z ich usług. Zmiana wraz z przechowaniem 180 zł
      tel. 889 95 73
      • artur.wojtowicz Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 21.10.10, 11:11
        ja wymieniam w takim zakładzie na Dorodnej (widać Modlińskiej takie ostre, jasne reklamy o oponach maja). Ja mam tylko przekładkę wiec nie wiem ile wymiana opon. Ale polecam
      • Gość: JA Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 15:22
        DROGO!
    • Gość: refju O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie) IP: 195.85.249.* 21.10.10, 14:15
      to jet na bródnie ale najszybciej, zawsze bez problemu i co wazne, w czasie jak wymieniaja opony to umawiam sie na przeglad roweru przed wiosna (bo maja tez serwis rowerowy)... rower robia rewelka... bez zastrzezen... czyli opony i rower w jednym...
      maja kilka stanmowisk wiec nie ma stresu ze kolejka... otwarte bardzo dlugo
      i ceny normalne, nawet ponizej warszawskich
      p. Wiesiek tel. 22-6747400
      • Gość: Mac Re: O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 23:37
        Też polecam Wad-Pol. Sporo było do zrobienia w moim rowerze. Wykonane fachowo i bardzo szybko.
      • warszawa1944 Re: O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie 27.04.15, 09:58
        Na Modlińskiej 181a jest jakiś warsztat za komisem - czy tam też wymieniają opony ?
        • warszawa1944 Re: O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie 27.04.15, 10:14
          Na Modlińskiej 181a jest jakiś warsztat za komisem - czy tam też wymieniają opony ?
    • doctor_who Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 25.10.10, 21:06
      Witam,
      Dzisiaj wymieniałem w Berluxie: berlux.com.pl/ Oddział na Odkrytej. Nie mam zastrzeżeń, całość trwała koło 20 minut, cena to 100PLN wymiana i 80PLN za przechowanie.

Pozdrawiam ciepło,
      DW
      • Gość: wow Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: 195.47.201.* 26.10.10, 12:59
        jak dla mnie berlux jest bardzo drogi. ja dwa lata temu wymieniałem tam za 60 - 70 pln. a teraz juz 100 pln. przez dwa lataa zdrozało o jakieś 40-45 %. Nie dziekuje
    • Gość: a_paproszek Re: Auto Serwis AS - tanio, szybko i solidnie IP: *.146.161.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 23:27

Witam i zapraszam do siebie, to zaledwie kilka km:

Auto Serwis AS Robert Pawełoszek
      05-120 Legionowo, ul. Gdyńska 12
      tel. 0 505 580 960

Kameralnie, ale profesjonalnie. Posiadam nowy sprzęt do wymiany opon i doświadczenie (16 lat w branży motoryzacyjnej) Zapraszamy na wymianę opon! bez kolejek :)

Kiedy temperatura powietrza spada poniżej 7*C należy wymienić opony na zimowe. Letnie opony tracą przyczepność i nie gwarantują bezpiecznej jazdy.

Wymiana kompletu opon 4 szt. sam. osobowy:
      - obręcz stalowa 60 zł
      - obręcz aluminiowa 100 zł
      - pakiet wymiana + przechowalnia (1 sezon) 120 zł

Zadzwoń i umów się! Zapraszam :)

Czynne: pon. - pt. 8 - 20, sob. 9 - 13
      • Gość: Rurecki Re: Auto Serwis AS - tanio, szybko i solidnie IP: *.Router.Korbank.pl 15.04.11, 12:28
        > Wymiana kompletu opon 4 szt. sam. osobowy:
        > - obręcz stalowa 60 zł

Za tyle to chłopaki z serwisu Barei/Odkryta wymieniają. Nie trzeba zwiedzać Legionowa.
        • Gość: jahht Re: Auto Serwis AS - tanio, szybko i solidnie IP: *.jmdi.pl 25.10.13, 22:24
          ode mnie wzieli w tym roku 80 zl i to było ostatni raz u nich
    • Gość: ABC Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.axelspringer.pl 14.04.11, 14:44
      W Pimado jest teraz bardzo drogo
      Ja płaciłam za wymianę z przechowaniem 220 zł :/
      chyba w następnym sezonie nie skorzystam z ich usług.
    • Gość: do polecenia Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 22:38
      ja odświeżę temat, bo właśnie jestem po wymianie i jestem zadowolony bardzo, Panowie mają nowy sprzęt i widać że robią naprawdę dobrze robotę a przy okazji wymienili mi też klocki. Obiecałem że polecę więc to robie. Warsztat mieści się na ul. Modlińskiej 222
      ROTO Service obok salonu skody, mają też warsztat głównie specjalizują się w dieslach
      • Gość: papa Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dhl.com 25.11.13, 14:45
        Bez podanej ceny to informacja jest bezużyteczna
      • oshiq Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 30.11.13, 19:49
        Dawaj cennik. :)
        • Gość: joy Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 20:57
          Witam moim zdaniem najlepsza wymiana opon jest na nowodworskiej chyba 11 z tego zo pamiętam za stalowe felgi wzieli tylko 60 zł i przechowanie tez 60 jest też na tej samej ulicy firma berlux ale nie polecam ustawieni tylko na kase
          • Gość: reklama Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.14, 10:55
            @joy
            może było od razu wstawić tu wasz cały cennik ;-)
      • Gość: Qwerty Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.pkol.pl 23.06.14, 13:09
        Przekładka opon z zimowych na letnie na felgach aluminiowych wynosi 100 PLN za komplet. Nie posiadają sprzętu do prostowania zwichrowanych felg.
    • Gość: Lukasz Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: 193.105.35.* 26.03.14, 08:18
      Polecam nowy serwis opon na ul. Nowodworskiej 11. Usluga realizowana szybko, dobrze i wyraznie taniej niz przez firme Berlux, majacej zaklad na tej samej ulicy.
      • Gość: poki33 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 11:41
        posiadam opony run flat i muszę powiedzieć ze byłem w dwóch wulkanizacjach na wymianę opon niestety okazało się że nie posiadają odpowiedniego sprzętu żeby wymienić takie opony dopiero w tej nowej firmie auto naprawa wulkanizacja załatwiłem sprawę bez problemu i zapłaciłem za całą usługę 120 zł felga 17 cali aluminiowa z czujnikiem ciśnienia dość tanio jak na usługi na tarchominie z tego co pamiętam w berluxsie było znacznie drożej więc z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zakład na ulicy nowodworskiej 11
        • Gość: komu nikomu Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 19:50
          Ja dziś byłem w tym zakładzie jedyny minus jaki mogę powiedzieć to pełno samochodów na podwórku i trzeba uważać żeby ich nie zarysować była by lipa... za stalówki 15 cali zapłaciłem 50 zł
        • Gość: skoda fabia Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.play-internet.pl 07.05.16, 17:16
          Niestety ale nie zgodzę się z tą opinią ponieważ pojechałem do nich skodą fabią na felgach 17 niski profil a pan stwierdził że muszę jechać do innego serwisu bo oni nie posiadają takiej maszyny (ściema). Na szczęście 300m dalej w serwisie Berlux bez problemu zrobili mi koło. Czasami lepiej zapłacić drożej ale mieć zrobione profesjonalnie. Pozdrawiam.
    • czajkatarzyna Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 11.06.14, 11:30
      Byłam totalnie przerażona, bo mój mąż jadąc na szkolenie poprosił,żebym zajęła się wymianą opon... nie za bardzo wiedziałam z której strony ugryźć temat. Wyszukałam w internecie, że blisko nas bo -na Cieślewskich jest warsztat, który zajmuje się wymianą. Panowie z berlux'a poratowali mą niewinną duszyczkę. Wszystko poszło sprawnie, a ja odetchnęłam z ulgą;) Teraz na rodzinnych spotkaniach mój mąż często opowiada, jak to jego żona była przerażona koniecznością wymiany opon;)
      • Gość: basiulka Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.14, 11:36
        Znam ten lęk doskonale. Mój narzeczony też zostawił mnie kiedyś z samochodem i oponami na pastwę losu. Wówczas pomogli panowie ze streetgum - www.speedgum.com.pl Co prawda to nie Tarchomin, ale wydaje mi się, że po taką jakość obsługi (i cierpliwość dla mojej niewiedzy) można jechać na drugi koniec miasta.
    • Gość: opony białolęka Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.14, 13:25
      Witam, najtaniej i najszybciej w serwisie Opony Warszawa Białołęka www.USMOT.pl Warszawa Wilkowiecka 25. Sprawdzają stan felg i doradzają we wszystkim. Naprawdę warto ich odwiedzić i skorzystać z ich usług oponiarskich.
      • Gość: Tomek Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.14, 20:35
        witam
        z tego co zauważyłem jest to autoreklama!!!! link powyżej więc narusza zasady tematu.
        Moze i będę monotonny ale w tym warsztacie na nowodworskiej 11 co jest parę linków kupiłem opony 205/55/16 za 80 zł za szt przeszukałem oczywiście allegro i olx cena taka sama ale przynajmniej widzę towar i nie kupuję kota w worku obsługa jak i kultura osobista na najwyższym poziomie nawet mają poczekalnię gdzie można napić się kawki i posłuchać muzyki
        więc POLECAM
        • Gość: mariusz Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.14, 19:47
          Auto serwis na nowodworskiej 11 specjalizuje się głównie w blacharce i lakiernictwie za wymianą progów w moim samochodzie zapłaciłem 700 zł za przekładkę opon 14 cali 60 uważam że ceny bardzo dobre więc polecam
          • Gość: wojtas Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 21:02
            witam po długich namysłach podjechałem na tą nowodworską 11 na przekładkę opon wszystko ok !! ale jeden minus i to dużo wszędzie zaparkowanych samochodów bardzo trudny wyjazd z podwórka i to mi się nie podoba!!
            pozdrawiam
            • Gość: zadowolony klient Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 21:22
              akurat dziś byłem w tej wulkanizacji i jakoś się nie zgodzę z twoją opinią podjechałem rano żeby wymienić opony niestety powiedzieli mi że w sobotę to tylko na zapisy i zapisałem się na godzinę 12 podjechałem o tej godzinie poczekałem 5 minut po czym wjechałem na warsztat po około 20 minutach opony zostały wymienione a na podwórku stał jeden samochód no niestety jak ktoś zdał prawko za jajka to mu samochody przeszkadzają śmieszy mnie ten post powyżej bo sam podjechałem do nich z opinii gazety.pl i obiecałem coś napisać chłopaki starają się jak mogą i można normalnie z nimi pogadać nawet tłumaczą o co chodzi w wymianie opon i wyjaśniają krok po kroku co robią z oponą więc wojtas musisz iść na egzamin poprawkowy z praktyki jak nie umiesz wyjechać ze zwykłego warsztatu
    • thea19 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 03.12.14, 19:47
      drogo placicie. ja za 17' z czujnikami cisnienia na aulusach z wywazaniem place 50zl. przy kupnie nowych opon nic nie placilam za zmiane i wywazanie - cena opon rynkowa.
      pod wawa to robie przy okazji. za to geometrie kol robie na modlinskiej za 100zl.
    • Gość: endzi07 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 08.04.15, 07:58
      Witam polecam warszatat na ul Mehoffera 52 Warszawa Tarchomin (pomiędzy Modlińską a Światowida) wjazd od stacji LPG Wasbruk maja niskie ceny i bardzo miłą obsługe, za stalówki 60 zł. tel 606273806
      • Gość: kali38 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.15, 20:21
        Witam ja niestety w tamtym roku podjechałem właśnie tam na Mehoffera ale jakoś mechanicy nie spieszyli się do wymiany a więc dali mi lekko do zrozumienia że nie mają czasu stwierdziłem ok może rzeczywiscie nie mają czasu i podjechałem tam na świderską co jest myjnia i wulkanizacja gościu chyba szef Chamisko totalne stwierdził że jeśli nie wiadę na myjnie to on nie zrobi mi wymiany opon co za hu...wo odpowiedziałem niech się pj....li !! i podjechałem już mocno sfrustrowany na zakręcie przy tej myjni czerwonej ale mechanik powiedział że nie ma czasu i ewentualnie jutro więc odpuściłem sobie całą wymianę i jeździłem cały czas na oponach letnich i się opłacało jestem 60 zł na ++
        • Gość: Michał Białkowski Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.15, 21:21
          Ludzie dziś byłem na wymianie opon na świderskiej 115 !!!! zapamiętajcie sobie te adres dokładnie !!! ŚWIDERSKA 115 myjania i wulkanizacja przy sklepie Zagłoba kUTA...Y JE...E nie dość że wzięli 120 Zł !!!!!!!!!!!!!!!!!! za przekładkę to porysowali mi felgi!!!! a podczas wyważania nabili mi ciężarek od strony zewnętrznej na alu felgę więc pozdrawiam szefa kut...aa bo powiedział że tak się będą lepiej się trzymać .Pozdrawiam Renault Laguna
        • Gość: obywatel Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.jmdi.pl 09.04.15, 09:58
          Można zadzwonić do warsztatu i umówić się za kilka dni na wymianę opon, na konkretną godzinę. Trzeba unikać takich nor jak na Mehoffera, szczególnie jak ktoś ma drogie felgi. Różnica w cenie zmiany opon jest zazwyczaj mniejsza niż nowa felga, więc oszczędność nie zawsze się opłaca.
          • Gość: Monika Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.15, 22:11
            Bardzo zależało mi na tym poście bo obiecałem że napiszę na forum Tarchomina na temat opon i wulkanizacji sytuacja jak każda inna nagle zapalił mi się czujnik ciśnienia w mojej maździe po napompowaniu opony po około siedmiu dniach sytuacja się powtórzyła więc podjechałam do UWAGA ! wulkanizacji na ul.świderskiej 115 (chyba tam gdzie jest myjnia ręczna ).
            Wiec po opisaniu całej historii mojego koła i opisaniu usterki Pan który akurat tam był (chyba właściciel, albo pracownik ) stwierdził że muszę napompować koła azotem i problem się rozwiąże, nie skorzystałam z tej propozycji i podjechałam do innego warsztatu przy kościele obok sklepu żabka chyba nowodworska po wjechaniu na stanowisko i odkręceniu koła okazało się że opona jest przebita wkrętem po załataniu opony łatką mam nadzieję że wszystko wróci do normy.
            Pozdrawiam Monika z mazdy :)
          • Gość: zadowolony klient Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.centertel.pl 17.04.15, 16:19
            Witam Panie obywatel Pan Michał Bialkowski pisal o norze na Świderskiej a nie na Mehoffera proszę nie obrażać.
            Ja często korzystam z usług ( nie tylko wymiany opon )na Mehoffera tj tam za zakladem pogrzebowym i jestem bardzo zadowolony. Zawsze solidnie, ceny przystępne i co najważniejsze nie oszukuja klienta wiec czego chciec więcej. Poza tym jest tam też mój ulubiony serwis motocyklowy to tak na marginesie jak mam polecać ;-)
            • Gość: zadowolony klient Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.centertel.pl 17.04.15, 16:23
              Podam Wam jeszcze nr tel w celu umówienia sie moze się przyda 602333085
              • Gość: obywatel Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.jmdi.pl 18.04.15, 07:40
                Nie chciałem nikogo obrazić. Byłem raz na Mehoffera w blaszanej budzie za domem pogrzebowym i więcej tam nie pojadę. Chciałem zmienić opony i wyprostować felgę. Z budy wyszło dwóch wesołych panów i stwierdzili, że muszę zostawić samochód nie wiadomo na jak długo a felgi to prostują w innej budzie i muszę się oddzielnie umawiać. Nie chciałem ryzykować,więc odjechałem, ale jak ktoś lubi klimaty amerykańskich złomowisk i majstrowanie przy samochodzie przez jakiś dłubków i meneli to niech sobie tam jeździ.
                • Gość: Basia Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.play-internet.pl 23.04.15, 13:57
                  Witam, felgi prostują na Mehoffera52, ale robi to Pan w serwisie szyb samochodowych, 100 metrów za warsztatem samochodowym. Wymieniałam tam opony i prostowałam dwie felgi aluminiowe. Wszystko trwało około 1,5 godziny, i nie musiałam zostawiać auta. Za wszystko zapłaciłam 150zł, warto! Polecam tego Pana. Dla zainteresowanych kontakt. 693-289-316
                  • Gość: kamil Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.15, 14:04
                    umówiłem się moim peugotem 106 na wymianę opon na nowodworskiej 11 na Tarchominie i tu spotkała mnie miła niespodzianka dostałem w gratisie dodatkowe felgi stalowe do mojego samochodu pan stwierdził że jak ma je wyrzucić to może mi je oddać :) wymiana opon i wyważenie przebiegło szybko i sprawnie więc polecam
                    • warszawa1944 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 27.04.15, 10:14
                      • Gość: wok Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.15, 20:27
                        jestem nowym mieszkańcem tarchomina pojechałem na wymianę na nowodworską 11 wymiana jak wymiana ceny niskie warto
    • tysiak303 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 13.10.15, 08:58
      serwis na nowodworskiej 11 ok szybko tanio solidnie polecam
    • ko-i Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 17.10.15, 19:55
      .
    • ko-i Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 17.10.15, 19:57
      polecam serwis na nowodworskiej 11 naprawdę mają najniższe ceny 60 zł za stalowe zapłaciłem
    • Gość: Michał Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.15, 13:30
      Zobaczcie temat związany z polerką lamp , widać że warsztat na Nowodworskiej 11 bardzo potrzebuje autoreklamy . Ceny mają takie jak inne warsztaty ale porysowane felgi i bijąca kierownica to nie jest profesjonalna wymiana opon . Nie polecam
      • tysiak303 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 28.10.15, 15:30
        z tego co zauważyłem ceny majo średnio niższe o 20-30 zł na przekładce Ja serwisuje u nich samochód od 3 lat i jest wszystko ok a co do autoreklamy hmmmm nie ładnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka