Gość: Janek IP: 217.96.10.* 18.10.10, 11:26 Poszukuję miejsca gdzie można byłoby wymienić opony wraz z ich przechowaniem. Jaki koszt i gdzie najlepiej wg. Was to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.spray.net.pl 18.10.10, 13:04 Ja tę usługę wykonuje co roku w firmie Pimado ul. Światowida 75 jestem zadowolona w 100% z ich usług. Zmiana wraz z przechowaniem 180 zł tel. 889 95 73 Odpowiedz Link Zgłoś
artur.wojtowicz Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 21.10.10, 11:11 ja wymieniam w takim zakładzie na Dorodnej (widać Modlińskiej takie ostre, jasne reklamy o oponach maja). Ja mam tylko przekładkę wiec nie wiem ile wymiana opon. Ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 15:22 DROGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refju O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie) IP: 195.85.249.* 21.10.10, 14:15 to jet na bródnie ale najszybciej, zawsze bez problemu i co wazne, w czasie jak wymieniaja opony to umawiam sie na przeglad roweru przed wiosna (bo maja tez serwis rowerowy)... rower robia rewelka... bez zastrzezen... czyli opony i rower w jednym... maja kilka stanmowisk wiec nie ma stresu ze kolejka... otwarte bardzo dlugo i ceny normalne, nawet ponizej warszawskich p. Wiesiek tel. 22-6747400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 23:37 Też polecam Wad-Pol. Sporo było do zrobienia w moim rowerze. Wykonane fachowo i bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa1944 Re: O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie 27.04.15, 09:58 Na Modlińskiej 181a jest jakiś warsztat za komisem - czy tam też wymieniają opony ? Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa1944 Re: O P O N Y Wadpol ul. Chodecka 1a (na Bródnie 27.04.15, 10:14 Na Modlińskiej 181a jest jakiś warsztat za komisem - czy tam też wymieniają opony ? Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_who Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 25.10.10, 21:06 Witam, Dzisiaj wymieniałem w Berluxie: berlux.com.pl/ Oddział na Odkrytej. Nie mam zastrzeżeń, całość trwała koło 20 minut, cena to 100PLN wymiana i 80PLN za przechowanie. Pozdrawiam ciepło, DW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: 195.47.201.* 26.10.10, 12:59 jak dla mnie berlux jest bardzo drogi. ja dwa lata temu wymieniałem tam za 60 - 70 pln. a teraz juz 100 pln. przez dwa lataa zdrozało o jakieś 40-45 %. Nie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_paproszek Re: Auto Serwis AS - tanio, szybko i solidnie IP: *.146.161.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 23:27 Witam i zapraszam do siebie, to zaledwie kilka km: Auto Serwis AS Robert Pawełoszek 05-120 Legionowo, ul. Gdyńska 12 tel. 0 505 580 960 Kameralnie, ale profesjonalnie. Posiadam nowy sprzęt do wymiany opon i doświadczenie (16 lat w branży motoryzacyjnej) Zapraszamy na wymianę opon! bez kolejek :) Kiedy temperatura powietrza spada poniżej 7*C należy wymienić opony na zimowe. Letnie opony tracą przyczepność i nie gwarantują bezpiecznej jazdy. Wymiana kompletu opon 4 szt. sam. osobowy: - obręcz stalowa 60 zł - obręcz aluminiowa 100 zł - pakiet wymiana + przechowalnia (1 sezon) 120 zł Zadzwoń i umów się! Zapraszam :) Czynne: pon. - pt. 8 - 20, sob. 9 - 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Re: Auto Serwis AS - tanio, szybko i solidnie IP: *.Router.Korbank.pl 15.04.11, 12:28 > Wymiana kompletu opon 4 szt. sam. osobowy: > - obręcz stalowa 60 zł Za tyle to chłopaki z serwisu Barei/Odkryta wymieniają. Nie trzeba zwiedzać Legionowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahht Re: Auto Serwis AS - tanio, szybko i solidnie IP: *.jmdi.pl 25.10.13, 22:24 ode mnie wzieli w tym roku 80 zl i to było ostatni raz u nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.axelspringer.pl 14.04.11, 14:44 W Pimado jest teraz bardzo drogo Ja płaciłam za wymianę z przechowaniem 220 zł :/ chyba w następnym sezonie nie skorzystam z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do polecenia Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 22:38 ja odświeżę temat, bo właśnie jestem po wymianie i jestem zadowolony bardzo, Panowie mają nowy sprzęt i widać że robią naprawdę dobrze robotę a przy okazji wymienili mi też klocki. Obiecałem że polecę więc to robie. Warsztat mieści się na ul. Modlińskiej 222 ROTO Service obok salonu skody, mają też warsztat głównie specjalizują się w dieslach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dhl.com 25.11.13, 14:45 Bez podanej ceny to informacja jest bezużyteczna Odpowiedz Link Zgłoś
oshiq Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 30.11.13, 19:49 Dawaj cennik. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joy Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 20:57 Witam moim zdaniem najlepsza wymiana opon jest na nowodworskiej chyba 11 z tego zo pamiętam za stalowe felgi wzieli tylko 60 zł i przechowanie tez 60 jest też na tej samej ulicy firma berlux ale nie polecam ustawieni tylko na kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.14, 10:55 @joy może było od razu wstawić tu wasz cały cennik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.pkol.pl 23.06.14, 13:09 Przekładka opon z zimowych na letnie na felgach aluminiowych wynosi 100 PLN za komplet. Nie posiadają sprzętu do prostowania zwichrowanych felg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: 193.105.35.* 26.03.14, 08:18 Polecam nowy serwis opon na ul. Nowodworskiej 11. Usluga realizowana szybko, dobrze i wyraznie taniej niz przez firme Berlux, majacej zaklad na tej samej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki33 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 11:41 posiadam opony run flat i muszę powiedzieć ze byłem w dwóch wulkanizacjach na wymianę opon niestety okazało się że nie posiadają odpowiedniego sprzętu żeby wymienić takie opony dopiero w tej nowej firmie auto naprawa wulkanizacja załatwiłem sprawę bez problemu i zapłaciłem za całą usługę 120 zł felga 17 cali aluminiowa z czujnikiem ciśnienia dość tanio jak na usługi na tarchominie z tego co pamiętam w berluxsie było znacznie drożej więc z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zakład na ulicy nowodworskiej 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komu nikomu Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 19:50 Ja dziś byłem w tym zakładzie jedyny minus jaki mogę powiedzieć to pełno samochodów na podwórku i trzeba uważać żeby ich nie zarysować była by lipa... za stalówki 15 cali zapłaciłem 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoda fabia Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.play-internet.pl 07.05.16, 17:16 Niestety ale nie zgodzę się z tą opinią ponieważ pojechałem do nich skodą fabią na felgach 17 niski profil a pan stwierdził że muszę jechać do innego serwisu bo oni nie posiadają takiej maszyny (ściema). Na szczęście 300m dalej w serwisie Berlux bez problemu zrobili mi koło. Czasami lepiej zapłacić drożej ale mieć zrobione profesjonalnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkatarzyna Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 11.06.14, 11:30 Byłam totalnie przerażona, bo mój mąż jadąc na szkolenie poprosił,żebym zajęła się wymianą opon... nie za bardzo wiedziałam z której strony ugryźć temat. Wyszukałam w internecie, że blisko nas bo -na Cieślewskich jest warsztat, który zajmuje się wymianą. Panowie z berlux'a poratowali mą niewinną duszyczkę. Wszystko poszło sprawnie, a ja odetchnęłam z ulgą;) Teraz na rodzinnych spotkaniach mój mąż często opowiada, jak to jego żona była przerażona koniecznością wymiany opon;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiulka Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.14, 11:36 Znam ten lęk doskonale. Mój narzeczony też zostawił mnie kiedyś z samochodem i oponami na pastwę losu. Wówczas pomogli panowie ze streetgum - www.speedgum.com.pl Co prawda to nie Tarchomin, ale wydaje mi się, że po taką jakość obsługi (i cierpliwość dla mojej niewiedzy) można jechać na drugi koniec miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opony białolęka Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.14, 13:25 Witam, najtaniej i najszybciej w serwisie Opony Warszawa Białołęka www.USMOT.pl Warszawa Wilkowiecka 25. Sprawdzają stan felg i doradzają we wszystkim. Naprawdę warto ich odwiedzić i skorzystać z ich usług oponiarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.14, 20:35 witam z tego co zauważyłem jest to autoreklama!!!! link powyżej więc narusza zasady tematu. Moze i będę monotonny ale w tym warsztacie na nowodworskiej 11 co jest parę linków kupiłem opony 205/55/16 za 80 zł za szt przeszukałem oczywiście allegro i olx cena taka sama ale przynajmniej widzę towar i nie kupuję kota w worku obsługa jak i kultura osobista na najwyższym poziomie nawet mają poczekalnię gdzie można napić się kawki i posłuchać muzyki więc POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.14, 19:47 Auto serwis na nowodworskiej 11 specjalizuje się głównie w blacharce i lakiernictwie za wymianą progów w moim samochodzie zapłaciłem 700 zł za przekładkę opon 14 cali 60 uważam że ceny bardzo dobre więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 21:02 witam po długich namysłach podjechałem na tą nowodworską 11 na przekładkę opon wszystko ok !! ale jeden minus i to dużo wszędzie zaparkowanych samochodów bardzo trudny wyjazd z podwórka i to mi się nie podoba!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 21:22 akurat dziś byłem w tej wulkanizacji i jakoś się nie zgodzę z twoją opinią podjechałem rano żeby wymienić opony niestety powiedzieli mi że w sobotę to tylko na zapisy i zapisałem się na godzinę 12 podjechałem o tej godzinie poczekałem 5 minut po czym wjechałem na warsztat po około 20 minutach opony zostały wymienione a na podwórku stał jeden samochód no niestety jak ktoś zdał prawko za jajka to mu samochody przeszkadzają śmieszy mnie ten post powyżej bo sam podjechałem do nich z opinii gazety.pl i obiecałem coś napisać chłopaki starają się jak mogą i można normalnie z nimi pogadać nawet tłumaczą o co chodzi w wymianie opon i wyjaśniają krok po kroku co robią z oponą więc wojtas musisz iść na egzamin poprawkowy z praktyki jak nie umiesz wyjechać ze zwykłego warsztatu Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 03.12.14, 19:47 drogo placicie. ja za 17' z czujnikami cisnienia na aulusach z wywazaniem place 50zl. przy kupnie nowych opon nic nie placilam za zmiane i wywazanie - cena opon rynkowa. pod wawa to robie przy okazji. za to geometrie kol robie na modlinskiej za 100zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endzi07 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 08.04.15, 07:58 Witam polecam warszatat na ul Mehoffera 52 Warszawa Tarchomin (pomiędzy Modlińską a Światowida) wjazd od stacji LPG Wasbruk maja niskie ceny i bardzo miłą obsługe, za stalówki 60 zł. tel 606273806 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali38 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.15, 20:21 Witam ja niestety w tamtym roku podjechałem właśnie tam na Mehoffera ale jakoś mechanicy nie spieszyli się do wymiany a więc dali mi lekko do zrozumienia że nie mają czasu stwierdziłem ok może rzeczywiscie nie mają czasu i podjechałem tam na świderską co jest myjnia i wulkanizacja gościu chyba szef Chamisko totalne stwierdził że jeśli nie wiadę na myjnie to on nie zrobi mi wymiany opon co za hu...wo odpowiedziałem niech się pj....li !! i podjechałem już mocno sfrustrowany na zakręcie przy tej myjni czerwonej ale mechanik powiedział że nie ma czasu i ewentualnie jutro więc odpuściłem sobie całą wymianę i jeździłem cały czas na oponach letnich i się opłacało jestem 60 zł na ++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Białkowski Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.15, 21:21 Ludzie dziś byłem na wymianie opon na świderskiej 115 !!!! zapamiętajcie sobie te adres dokładnie !!! ŚWIDERSKA 115 myjania i wulkanizacja przy sklepie Zagłoba kUTA...Y JE...E nie dość że wzięli 120 Zł !!!!!!!!!!!!!!!!!! za przekładkę to porysowali mi felgi!!!! a podczas wyważania nabili mi ciężarek od strony zewnętrznej na alu felgę więc pozdrawiam szefa kut...aa bo powiedział że tak się będą lepiej się trzymać .Pozdrawiam Renault Laguna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.jmdi.pl 09.04.15, 09:58 Można zadzwonić do warsztatu i umówić się za kilka dni na wymianę opon, na konkretną godzinę. Trzeba unikać takich nor jak na Mehoffera, szczególnie jak ktoś ma drogie felgi. Różnica w cenie zmiany opon jest zazwyczaj mniejsza niż nowa felga, więc oszczędność nie zawsze się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.15, 22:11 Bardzo zależało mi na tym poście bo obiecałem że napiszę na forum Tarchomina na temat opon i wulkanizacji sytuacja jak każda inna nagle zapalił mi się czujnik ciśnienia w mojej maździe po napompowaniu opony po około siedmiu dniach sytuacja się powtórzyła więc podjechałam do UWAGA ! wulkanizacji na ul.świderskiej 115 (chyba tam gdzie jest myjnia ręczna ). Wiec po opisaniu całej historii mojego koła i opisaniu usterki Pan który akurat tam był (chyba właściciel, albo pracownik ) stwierdził że muszę napompować koła azotem i problem się rozwiąże, nie skorzystałam z tej propozycji i podjechałam do innego warsztatu przy kościele obok sklepu żabka chyba nowodworska po wjechaniu na stanowisko i odkręceniu koła okazało się że opona jest przebita wkrętem po załataniu opony łatką mam nadzieję że wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Monika z mazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.centertel.pl 17.04.15, 16:19 Witam Panie obywatel Pan Michał Bialkowski pisal o norze na Świderskiej a nie na Mehoffera proszę nie obrażać. Ja często korzystam z usług ( nie tylko wymiany opon )na Mehoffera tj tam za zakladem pogrzebowym i jestem bardzo zadowolony. Zawsze solidnie, ceny przystępne i co najważniejsze nie oszukuja klienta wiec czego chciec więcej. Poza tym jest tam też mój ulubiony serwis motocyklowy to tak na marginesie jak mam polecać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.centertel.pl 17.04.15, 16:23 Podam Wam jeszcze nr tel w celu umówienia sie moze się przyda 602333085 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.jmdi.pl 18.04.15, 07:40 Nie chciałem nikogo obrazić. Byłem raz na Mehoffera w blaszanej budzie za domem pogrzebowym i więcej tam nie pojadę. Chciałem zmienić opony i wyprostować felgę. Z budy wyszło dwóch wesołych panów i stwierdzili, że muszę zostawić samochód nie wiadomo na jak długo a felgi to prostują w innej budzie i muszę się oddzielnie umawiać. Nie chciałem ryzykować,więc odjechałem, ale jak ktoś lubi klimaty amerykańskich złomowisk i majstrowanie przy samochodzie przez jakiś dłubków i meneli to niech sobie tam jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.play-internet.pl 23.04.15, 13:57 Witam, felgi prostują na Mehoffera52, ale robi to Pan w serwisie szyb samochodowych, 100 metrów za warsztatem samochodowym. Wymieniałam tam opony i prostowałam dwie felgi aluminiowe. Wszystko trwało około 1,5 godziny, i nie musiałam zostawiać auta. Za wszystko zapłaciłam 150zł, warto! Polecam tego Pana. Dla zainteresowanych kontakt. 693-289-316 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.15, 14:04 umówiłem się moim peugotem 106 na wymianę opon na nowodworskiej 11 na Tarchominie i tu spotkała mnie miła niespodzianka dostałem w gratisie dodatkowe felgi stalowe do mojego samochodu pan stwierdził że jak ma je wyrzucić to może mi je oddać :) wymiana opon i wyważenie przebiegło szybko i sprawnie więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa1944 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 27.04.15, 10:14 Na Modlińskiej 181a jest jakiś warsztat za komisem - czy tam też wymieniają opony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wok Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.15, 20:27 jestem nowym mieszkańcem tarchomina pojechałem na wymianę na nowodworską 11 wymiana jak wymiana ceny niskie warto Odpowiedz Link Zgłoś
tysiak303 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 13.10.15, 08:58 serwis na nowodworskiej 11 ok szybko tanio solidnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ko-i Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 17.10.15, 19:57 polecam serwis na nowodworskiej 11 naprawdę mają najniższe ceny 60 zł za stalowe zapłaciłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.15, 13:30 Zobaczcie temat związany z polerką lamp , widać że warsztat na Nowodworskiej 11 bardzo potrzebuje autoreklamy . Ceny mają takie jak inne warsztaty ale porysowane felgi i bijąca kierownica to nie jest profesjonalna wymiana opon . Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tysiak303 Re: Wymiana opon na Tarchominie - gdzie najlepiej 28.10.15, 15:30 z tego co zauważyłem ceny majo średnio niższe o 20-30 zł na przekładce Ja serwisuje u nich samochód od 3 lat i jest wszystko ok a co do autoreklamy hmmmm nie ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś