Dodaj do ulubionych

lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera (?)

IP: *.dynamic-ww-08.vectranet.pl 02.04.18, 14:55
Banner już jest zawieszony, ale czy ktoś wie od kiedy "ruszają"? Oj będzie konkurencja dla PasteLove...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.18, 13:17
      Nie wiem co to jest ale od Pastlowych już od jakiegoś czasu wybieram W wafelek, który jest zaraz obok, a nie trzeba stać w kolejkach kilometrowych. :D :D :D
      • Gość: smakosz Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.05.18, 10:02
        zamiast do Wafelka wolę podjechać do "Beza Krówka" na bazarku przy Mehoffera. Są tańsi i lody jakoś lepiej smakują a kolejek długich nie ma
      • Gość: Dagmara Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.18, 16:29
        Ja to samo! Widać też progres i ekstra smaki w ostatnim okresie. Wczoraj brałam np. jogurt z owocami leśnymi + liść mięty, a przed weekendem plaster miodu. Fajne, smaczne i naprawdę oryginalne smaki. Polecam! :)
        • Gość: Dagmara Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.18, 16:30
          Ale jak ktoś ma ochotę jechać dalej to prosze bardzo. MNiejsze kolejki w w Wafelku to lepiej dla mnie! :D
          • Gość: fghj Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.18, 01:05
            Nie spamuj i nie rob reklamy. Kazdy widzi, ze to twoja lodziarnia i nachalnie reklamujesz
            • Gość: ed Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.static.ip.netia.com.pl 17.05.18, 16:29
              lody na Mehoffera są dobre, może jeszcze nie ma wymyślnych smaków ale to co oferują jest ok. A 3zł łopatka to rozsądna cena
    • Gość: gość Re: lody rzemieślnicze na bazarku przy Mehoffera IP: *.static.ip.netia.com.pl 28.05.18, 13:13
      gdzie lepsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka