andrzejlucy 10.10.06, 21:43 Witamserdecznie na forum wlasnie zdecysowalem sie na zakup mieszknia w radzyminie poprzez kredyt budynek h lok 25 termin oddania niby 15.11.06 zapraszm przyszlych sasiadów na forum pozdrawia mserdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosp1 Re: budynek H 13.10.06, 14:58 Witam również ja juz mam zaklepane bud H 2 piętro, czekam teraz na przelew z banku do jw. pozdrawiam Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 14.10.06, 15:37 witam serdecznie ja pierwsze pieteo lpkal nr 25 tez czekam na urchomienie kredytu ciekawe kiedy odbierzemy te mieszknia czy zgodnie zu mowa dzieki za emila terz juz moezmy ponzawac sie pozdrawia mserdecznie sasiadke Odpowiedz Link
malgosp2 Re: budynek H 16.10.06, 14:36 Witam ponownie oczywiście zapomniałam hasła- więc logowanie drugi raz ja tez czekam na przyznanie kredytu, wpłaciłam do JW 5 % wartości mieszkania i wierze, ze wszystko będzie sprawnie.. Odpowiedz Link
malgosp2 Re: budynek H 16.10.06, 14:37 również pozdrawiam sąsiada wierze, że wszytsko sparwnie będzie Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 17.10.06, 00:08 Witam serdecznie sąsiadkę ja tez wplacilme 5% i czekam na kredyt jestem ciekawy kiedy uda na msie wprowdziac a moze spotknie na gg 6196486 zawsze mozan sie bllizej bo i tak bedziemy stanowiac spolecznosc lokalna pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 17.10.06, 00:12 Witam serdecznie sąsiadkę ja tez wplacilme 5% i czekam na kredyt jestem ciekawy kiedy uda na msie wprowdziac a moze spotknie na gg moja numer 6196486 zawsze mozan sie bllizej bo i tak bedziemy stanowiac spolecznosc lokalna pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link
nika1770 Re: budynek H 22.10.06, 18:34 Witam jestem z parteru lok 11 . Ja kredyt mam juz za soba, na szczescie choć nie obyło sie bez problemow. Miałam mieszkac w bloku I ale paniusia z JW popelnila blad i musieli mi zamienic mieszkanie. Nie obylo sie oczywiscie bez awantury o cene ale na szczescie stanelo na moim. Pozdrawiam Przyszlych sasiadów. Odpowiedz Link
malgosp2 Re: budynek H 23.10.06, 08:54 witam również ja tez juz sprawę przyznania kredytu mam za sobą. a kiedy klucze? czy ktoś juz wie? pozdrawiam Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 23.10.06, 21:25 Wiam serdecznie bylem dzisja w JWC w Ząbkach po odbiór umowy podpsianej przez prezesa rozmawilem z pania od naszego osiedla twierdzila ze na rzie opoznien nie ma ze powli budynek jest odbierany przez nadzór a odbioe i klucze po wplaceniu calej sumy a nie jak w harmonogramie wpłat .ja jeszcze czekam na kredyt papieki sparawdzene przez bank jesli nie pojdzie na ugode i nie przeeje 955 trzeba bedzie czekac z kluczem do aktu notarialnego a ten akt mozna podpisac od miesiaca do nawet 6 miesiecy w zaleznosci kiedy JWC wezmie pozdrawiam serdecznie i do zoabzcenia w naszych mieszkanakch Andrzej Odpowiedz Link
nita.a Re: budynek H 24.10.06, 18:54 Hejka) Ja i mój maz, jak na razie tylko zarezerwowalismy mieszkanie w budynku "h" pod 13 )) mamy nadzieje ze będzie szczesliwa... i mieszkanko bedzie nasze Pozdrowienia Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 06.11.06, 15:40 Wiam serdecznie a jak postepy z budynkiem h czy moze kots z siadaów wie niby termin odebrania 15 lisstopada ciekawe czy bedzie realny pozdrawia mserdecznie i zapraszam wszforum do dielenia sie uwagami i poznawania Odpowiedz Link
malgossia7 Re: budynek H 15.11.06, 22:50 Witamy przyszłych sąsiadów, Wpłaciliśmy 5% na lokal 23 (Ip) w budynku H . Czekamy na odbiór podpisanej umowy ...no i kredyt. Do zobaczenia w realu) Goska i Grzesiek Odpowiedz Link
nika1770 Re: budynek H 20.11.06, 22:26 Jutro odbieram klucze od mieszkania ) lokal 11. Pozdrawiam sąsiadów i do zobaczenia na osiedlu Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 20.11.06, 22:48 Witma serdecznie ja jeszcze csekam na kredyt dezycja jest na podpisanie wniosku kredytowego czyli budeynek nasz gotowy do odbioru mam pytanie jak potoczyla sie procedura odobiru na co zwrocic uwage super do rychelgo zobaczenia na osiedlu pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link
nika1770 Re: budynek H 21.11.06, 19:49 No budynek niezupełnie jest gotowy niestety. Z tego co się zorientowałam to wykańczają w pierwszej kolejności te lokale o które awanturują się klienci rozliczeni z JW. Klatce schodowej daleko jeszcze do pełnej swietności ) ... bardzo daleko.. Z takich moich doświadczeń to przed odbiorem kluczy trzeba jechac do JW. gdzie sprawdzą czy wszystko im się zgadza, pieniądze, wpłaty, zadatek czynszowy. Jak już wszystko będzie OK wystawią odpowiedni papierek i dalej skierują nas do Administratora. Z Panem administratorem trzeba się umówic na odbiór lokalu, przy czym dodam że to SZALENIE zapracowany człowiek ) i raczej tego samego dnia się z nami nie spotka. Druga sprawa to odbiór lokalu przez jakąś komisję budowlana (czy coś podobnego) to szczególnie tyczy się osób które się bardzo spieszą i odbierają mieszkanka teraz. Najpierw oni sprawdzają czy wszystko jest z mieszkaniekm OK, potem kierownik budowy przekazuje klucze administratorowi i dopiero my możemy się umawiac. Myśle że mniej problemów będzie za jakiś czas jak już oddany zostanie cały budynek, ale to może potrwac jeszcze kilka tygodni. Mam nadzieję że to troszkę pomoże . Pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 23.11.06, 12:29 Witam serdecznie dziekuje za informacje u mnie to jeszcze toszke potrwa jeszcze nie mama kredytu czekam na jakies wyjasnienia banku pozniej akt notarilany wiec moze jak bede odbieral to juz troche pogonią budowlańcy te wykonczenie Dziekuje bardzo za informacje co i jak gdzie jechac i szczegolnie na co warto zwracac uwagę przy odbiorze mieszkania do zobaczenia i na razie popisania w necie pozdrawiam sasiadów Odpowiedz Link
malgossia7 Re: budynek H 01.12.06, 06:47 Sąsiedzi witajcie Czy może ktoś z bloku H już odebrał klucze? My jeszcze czekamy na przyzannie kredytu. Mamy nadzieję, iż zaczniemy urządzać nasze mieszkanko jeszcze w tym roku. Wszystkich mieszkańców pozdrawiamy. Goska i Gregor Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 07.12.06, 17:49 Witam serdecznie wlasnie urucholiem kredyt wiec terz czekam na wpis do hipoteki na przelanie ostatniej transzy i czas ruszyc za remonti urzadzanie lokum czy juz sie ktos z sasiadów wprowadzil z Panstwa ja ksie mieszka pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link
andrzejlucy czy widomo cos o przedłużeniu lini 718 09.12.06, 22:34 Witam serdecznie ma mzapytanko czy ktos slyszal o przedłuzeniu lini 718 do radzymina czy bedziemy mieli linie podmiejska pozdrawiam serdecznie przyszylch sąsiadów Odpowiedz Link
lizavieta1 Re: czy widomo cos o przedłużeniu lini 718 12.01.07, 10:19 Prawdopodobieństwo uruchomienia tej linii w tym rejonie jest znikome, z uwagi na odległośc. Gmina musiałaby sporo dopłacać ztm-owi. Zeby zapewnić sensowną częstotliwośc kursowania potrzebny byłby dodatkowy tabor, a kto za to zapłaci? Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 10.01.07, 21:42 Witma serdecznie dzwonilme dzisaj do jwc podobno akty noptarilane od 20 sie zaczynja trzeba zlozyc karte informacyjna izapisy czy kots moze te w idomosci potiwerdzic jak sie mieszk Panstwu czy ktos juz mieszka w naszym bloku pozdrawia mserdecznie sąsiad Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: budynek H 25.01.07, 16:35 witam serdecznie od wczoraj jestem juz mieszkancem naszego osiedla teraz troche zasnieżonego ale mysle ze spoko uda nam sie wszytko dograc i stworzyć wspolnotę mieszkaniową. Jak remonty jak postępy wczoraj o 10 rano tylko pracownków chyba poczty widziałem jak zakladali skrzynki poczotwe ja ruszam z remontem na początku lutego i mam nadzieje ze w marcu mozna pic z Sąsiadmai kawe na poznanie sie pozdrawiam serdecznie ps jak potępy z aktami notarialnym lokator nr 25 pętro pierwsze Odpowiedz Link
zdzislawdyrma Re: budynek H 04.04.07, 20:19 Nie długo pojawia sie Wam głośni sąsiedzi na 3 pietrze. Pozdrawiamy cały blok H! Odpowiedz Link