mieszkaniec_victoria 20.10.07, 20:58 napewno paru gości z naszego osiedla "pakuje" , mam pytanie gdzie ? czy w Radzyminie jest jakaś silownia ? podejrzewam że najbliższa jest w Markach ... jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o info - dzięki ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
23v1 Re: SIŁOWNIA - gdzie ... ?! 22.10.07, 20:57 Siłownia znajduje sie w hali sportowej w radzyminie. wiem bo sam na nia chodze... Odpowiedz Link
mieszkaniec_victoria Re: SIŁOWNIA - gdzie ... ?! 23.10.07, 10:08 a jakie są ceny i jakich ludzi można tam spotkać ??? Odpowiedz Link
pysia_171 SIŁOWNIA !!! 26.10.07, 19:33 Moja rada: Zorientuj sie może ktoś ma drewno do porąbania. Można jeszcze przy tym nieźle zarobić, ćwiczenia na świeżym powietrzu. Świetni wyrabiają bicepsy !!!!!!! Ps. Mój ojciec nieźle płci Adres daje na priva Odpowiedz Link
mieszkaniec_victoria Re: SIŁOWNIA !!! 26.10.07, 20:16 HE dzięki za propozycję ... lecz obiawiam się że nawet gdyby Twój Ojciec sprzedał całe gospodarstwo i konia to nie byłoby go stać na moje uslugi ... pozdrawiam, Odpowiedz Link