js31 31.01.10, 20:23 Witam, Poszukuję towarzyszki na wyjazd na Maderę - lipiec lub sierpień. Może ktoś się skusi? Podaję mojego maila: js3_1@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za.raza Re: Madera 15.02.10, 00:18 Dziewczyny! Chyba z obydwoma Wami korespondowałam zupełnie niezależnie a tymczasem los chciał, żebyście się zetknęły :P Ja musiałam tymczasem wyjechać ale już jestem. Dogadałyście się? Jak z tą Maderą? Odezwijcie się, bo fajnie byłoby jechać we 3 :) Odpowiedz Link
chinska.mysz Re: Madera 16.02.10, 13:33 Hej, napisz mi na maila gazetowego skąd i kiedy planujesz wyjazd, w jakim wieku powinna być ta towarzyszka. Może się wybiorę:)) Odpowiedz Link
pszcz2008 Re: Madera 16.02.10, 16:31 Witaj !!! Czy masz już namiary na konkretny hotel ,termin oraz lotnisko? Jestem z małopolski i chętnie bym się skusiła :) Odpowiedz Link
js31 Re: Madera 17.02.10, 12:44 Wyloty na Maderę są chyba tylko z Warszawy. jeśli chodzi o termin czy hotel - nie myślałam jeszcze o tym. Będę dostępna dopiero za tydzień i może wtedy spróbujemy coś ustalić. Do usłyszenia!!! Odpowiedz Link