quendzior 12.02.10, 17:53 Witam:) Może ktoś chciałby pojechać do Pragi, tak w połowie marca na 3-4 dni. Taki dłuższy weekend. Chciałbym się choć na chwile wyrwać z Warszawy:) Pozdrawiam Grzesiek (gsmigiera@wp.pl) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capricorn73 Re: Praga 12.02.10, 23:39 z checia bym sie wybrala, ale moge dopiero w tzw. wielkim tygodniu; bylam juz kilka razy w tych terminach za granica i bylo fajnie, nie za duzo luzi i plen relaks, ale nie wiem co Ty na to pozdrawiam Ewa ps. strasznie dawno nie bylam w Pradze Odpowiedz Link
quendzior Re: Praga 16.02.10, 22:07 Hej:) Przyznam że w święta wolałbym raczej w Warszawie zostać. No i zależy mi na tym żeby już w marcu wyjechać, bo nie wytrzymam do kwietnia w Warszawie. Odpowiedz Link
07fabli Re: Praga 19.02.10, 10:46 Hej, ja bardzo chętnie. Marzec to dobry miesiąc na zwiedzanie, bo nie jest za gorąco.Czy już masz upatrzone jakieś biuro, organizatora? Odpowiedz Link
quendzior Re: Praga 19.02.10, 20:24 Nie, chciałbym pojechać na własną rękę. Nie lubię z biurem jeździć:) Odpowiedz Link
negril Re: Praga 20.02.10, 16:27 Ja juz od kilku miesięcy wybieram sie do Pragi al zebrac sie nie mogę. Jeśli masz nadal ochote, to czekam na kontakt. Ja tak okolo połowy marca mogłabym wyjechac. Ja jstem w krakowa ale chyba to nie robi zbyt duzej różnicy:) Odpowiedz Link
07fabli Re: Praga 22.02.10, 11:34 Czy masz jakieś namiary na hotel, czy już byłes kiedyś na własną rękę w Pradze?Jestem z Warszawy i chętnie pojadę, nie lubię jednak przykrych niespodzianek, pozdrawiam. Odpowiedz Link
iza.ab Praga 22.02.10, 12:06 Witajcie, Czy plany wycieczki do Pragi są nadal aktualne? Jeśli tak chetnie bym dołączyła. Poproszę o ewentualne informacje na maila. Odpowiedz Link