szafirek.wiosenny 26.04.10, 19:34 ze Śląska do wspólnych wyjazdów weekendowych poszukiwani. Tych dalszych i tych bliższych. Znajda się tacy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_33 Re: Znajomi 26.04.10, 22:56 Hej.Bardzo chętnie. Napisz na mail skąd jesteś,jakie masz zainteresowania,coś o sobie. Może znajdziemy wspólne zainteresowania. Odpowiedz Link
winodolski Re: Znajomi 28.04.10, 20:54 Chetnie sie gdzies wybralbym z kims na weekend,napisz na adres rubelek40@interia.pl Odpowiedz Link
aga32148 Re: Znajomi 28.04.10, 22:04 Hej,chętnie czasem się wybiorę dokądś,może nie za każdym razem,ale... Mój mail to brydzia27@onet.eu Odpowiedz Link
cattheriine Re: Znajomi 28.04.10, 22:09 Ja też ze Śląska.:) winchesterowna@yahoo.com Pozdrawiam!!:) Odpowiedz Link
abusik39 Re: Znajomi 29.04.10, 06:28 Czasami uda mi sie samemu wyskoczyc w góry - ostatnio w listopadzie - ale chetnie skorzystam z alternatywy miłego towarzystwa gdyby co - mój mail abusik@interia.pl - mieszkam w Rybniku i jak bedzie mozliwośc chętnie dołączę do grupy lub grupki-dłuzszy wyjazd planuje w pierwszym tygodniu czerwca/zagranica/ może ktos ma czas i chęci.... Odpowiedz Link
szafirek.wiosenny Re: Znajomi 29.04.10, 14:37 Dziękuję Wszystkim za odzew:) Może jakieś wspólne spotkanie? Może stworzy się grupa ludzi, która chętnie wspólnie pozwiedza? Nie chce nic narzucać, to może jakieś propozycje? Odpowiedz Link
caryll Re: Znajomi 29.04.10, 22:29 Hej, Jestem z Katowic, 27 Lat, caryll@gazeta.pl, Chętnie wybiorę się w góry w maju, czerwcu na 1-2 dni i też szukam towarzystwa :). Spotkanie ok ale dalej niż godzina ( w ramach publicznych środków transportu) na jadę no chyba że od razu w góry :P Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
cleo_69 Re: Znajomi 30.04.10, 18:43 Jeśli 41 latka wam nie wadzi to też chętnie przyłaczę sie !!!Też ze śląska!!! Odpowiedz Link
rys2009 Re: Znajomi 30.04.10, 20:30 cześć:) ja też ze Śląska... chętnie się gdzieś wybiorę:) mój mail Rysiek.b@gmail.com Odpowiedz Link
isa138 Re: Znajomi 18.05.10, 14:12 Hej! Bardzo chętnie, nie ma jak odskocznia od pracy.... Odpowiedz Link
jolunia39 Re: Znajomi 03.05.10, 22:06 Hej !!! moze jakis wypad na weekend czerwcowy :) Odpowiedz Link
wazka2000 Re: Znajomi 05.05.10, 00:15 Cholera jasna no. Dlaczego tutaj zawsze jak ktoś wyjdzie z jakimś ciekawym pomysłem to w pewnym momencie idea umiera mimo że są chętni? ?? Dobra skoro tak, to ja spróbuję to jakoś zorganizować, może się uda wszystko zależy już tylko od was... chętnych. Zróbmy tak Ci którzy są ze Śląska i okolic niech napiszą do mnie krótkiego maila na Rysiek.b@gmail.com Niech napiszą swoje imię, skąd dokładnie są, żeby wiedzieć jak nam blisko do siebie. Jak ktoś chce to niech też napisze coś krótko o sobie jakie podróże preferuje, dokąd itp:) Tym razem już wszystko zależy od was czy będzie chciało się wam posłać maila do mnie, pamiętajcie że wiek nie ma znaczenia liczą się chęci a inicjatywy które może z tego powstaną mogą być różne dostosowane do różnych przedziałów wiekowych:) Także jeśli chcecie znaleźć bardziej stałą paczkę na wyjazdy i organizować coś wspólnie to pisać! jak trochę nas już będzie to razem skombinujemy jakieś spotkanie! no to czekam teraz na waszą inicjatywę! ktoś się wstydzi pisać na maila to niech pisze na gadu: 4027853 pozdrawiam. Odpowiedz Link
spring40 Re: Znajomi 09.05.10, 19:16 czytam wątek,zapowiada się ciekawie...i nagle koniec:( czyżby umarł czy może organizacja przeniosła na drogę mailową??? chętnie dołączę do grupy-może za tydzień jakiś krótki wypad zapoznawczy np.w beskidy? czy jest ktoś chętny? pozdrawiam iwona Odpowiedz Link